boogeyman
2013-01-07T11:08:51Z
takve ljestive su meni bez veze. evo jos jedan biser sa one gore... motorhead dobije osrednje bodove za dosljednost. moze li rock bend uopce biti dosljedniji i konzistentniji od motorheada i lemmya? LOL
chatting online with babes all day and training to be a cage fighter.
thelovacluka
2013-01-07T11:13:42Z
boogeyman wrote:

takve ljestive su meni bez veze. evo jos jedan biser sa one gore... motorhead dobije osrednje bodove za dosljednost. moze li rock bend uopce biti dosljedniji i konzistentniji od motorheada i lemmya? LOL

možda ACDC..ili maideni :D

ne znam. ja bi teško napravio tu ljestvicu...morao bi ih jednog iznad drugog stavljati..faaak :)14
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Mr. Chael Sonnen
2013-01-10T21:15:35Z
takve liste su preglupe pogotovo ova. stonesi 20. a u top 3 bendova svih vremena su, beach boysi 21? the who 23???? allman brothers 29?? ganci roses 35(placem) dire straits 38 (ajme majko) ccr 57????? sabbath 70?? skynyrd 71... i onda kad u top 100 vidis black eyed peas haha. di su pixiesi.
dr jupidu
2013-01-10T21:41:52Z

moj kultni i najbolji ..pardon najdraži koncert pink floyda....

gledao sam ga 1990 te na vhs
nofrx
2013-01-10T22:12:23Z
nijedan od ova 2.
ne slusam bendove sa nebuloznim tekstovima.
KW CHAMPION
Mr. Chael Sonnen
2013-01-11T00:08:31Z
thelovacluka wrote:

boogeyman wrote:

možda ACDC..ili maideni :D

ne znam. ja bi teško napravio tu ljestvicu...morao bi ih jednog iznad drugog stavljati..faaak :)14

nemoguce je napravit listu najboljih. evo ajde prva tri mozes. beatlesi, stonesi i zeppelin
Seded
2013-01-11T02:54:00Z
Xtream Couture wrote:

Tool , grunge sa mješavinom psihodelije doorsa i floyda...

hamush, evo još jedan tuldžija :)20

Tool je najgenijalniji bend koji sam ikad poslušao, godinama mi se vrte na dnevnoj bazi i to je bend na čiji koncert moram otići kad tad, nakon toga me nijedan više ne zanima.

a Parabola je najgenijalnija stvar u glazbenoj industriji, period.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Similar Topics
Users browsing this topic