balkanbomber
2012-10-29T19:34:25Z
evo nesto gledam nase najbolje borce na fightmatrixu, pa da vidimo koji su najbolji trenutno:

Pokrajac je 49 LHW na svijetu (a bio je pocetkom godine cak 29)

Maro je 69 HW na svijetu (bio je jednom 58 LHW)

Reljic je 70 HW na svijetu (a bio je jednom 17ti LHW)

Ahmic je 104 HW na svijetu (bio je jednom 97 HW)

Truscek je 136 WW na svijetu (bio je jednom 111 WW)

Delija je 183 HW na svijetu (a bio je 176 HW)

Racic je 338 FW na svijetu (bio je 301 jednom)

to su sad ti koji su meni pali napamet, interesanto vidjeti gdje ko stoji, iako je recimo
HW rooster slabiji od ovih nizih klasa pa je lakse doci do bolje pozicije, ali ipak...

On je čovjek jako dobar momak!
Sponsor
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-29T19:50:23Z
Ne znam kolko je to pouzdano...osim Pokrajca i Reljica ostali u svijetu Mma znače malo ili ništa tako da je svejedno na kojem su broju
bruce lee
2012-10-29T19:51:59Z
kako Zelg stoji i koji mu je bio najbolji plasman
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
balkanbomber
2012-10-29T20:02:42Z
mark wrote:

Ne znam kolko je to pouzdano...osim Pokrajca i Reljica ostali u svijetu Mma znače malo ili ništa tako da je svejedno na kojem su broju

kao da sam znao, mark uleti i baci neku kontroverznu glupost samo da bi imao razlog da se zakaci sa nekim userom...
balkanbomber
2012-10-29T20:04:30Z
bruce lee wrote:

kako Zelg stoji i koji mu je bio najbolji plasman

kako sam samo na njega zaboravio, on ti je trenutno 151 LHW na svijetu a nekad je
bio cak i 38 MW na svijetu, no to je bilo davne 2008 godine
FaceDesigner
2012-10-29T20:15:13Z
Te ljestvice su legitimne samo,a i to je upitno,za TOP 10.Slabo prate ostale borce.
Pokrajac 49.poluteškaš svijeta,a ispred njega veličine u liku i djelu Tatsuye Mizuna (37.),Emanuela Newtona(23.),Ilir Latifi(32.),Carlos Eduardo(45.) i da ne nabrajam dalje.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-29T20:27:20Z
balkanbomber wrote:

mark wrote:

kao da sam znao, mark uleti i baci neku kontroverznu glupost samo da bi imao razlog da se zakaci sa nekim userom...

Stvarno? A šta je tu glupost? Jel prezimena Ahmic,Delija,Račić...ista znače u svijetu MMA. Svaka čast njima i svakom borcu ali oni su nepoznati i svejedno je taj broj ispred imena.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-29T20:34:00Z
FaceDesigner wrote:

Te ljestvice su legitimne samo,a i to je upitno,za TOP 10.Slabo prate ostale borce.
Pokrajac 49.poluteškaš svijeta,a ispred njega veličine u liku i djelu Tatsuye Mizuna (37.),Emanuela Newtona(23.),Ilir Latifi(32.),Carlos Eduardo(45.) i da ne nabrajam dalje.

Normalno. 10 hw po sherdogu je Russow! Teško je biti realan sa ovakvim ljestvicama ali kriterij borbe s težim protivnicima je najvažnije. Ostalo je nebitno i tko se nije borio s težim ne treba ga stavljat ninakakve ljestvice jer češki turist i jaci protivnik su nebo i zemlja
balkanbomber
2012-10-30T05:19:01Z
mark wrote:

balkanbomber wrote:

mark wrote:

Stvarno? A šta je tu glupost? Jel prezimena Ahmic,Delija,Račić...ista znače u svijetu MMA. Svaka čast njima i svakom borcu ali oni su nepoznati i svejedno je taj broj ispred imena.

glupost je da, kao prvo (i kao uvijek), prljas novi thread sa tvojim permanentnim offtopicarenjem, tema threade je - gdje stoje nasi borci na fightmatrixu,
a NE sto ja osobno mislim o nasim borcima na svjetskoj mma sceni, i NE, to NIJE isto, da je isto thread bi se zvao "dali su nasi borci relevantni na svjetskoj
mma sceni?
" ili "dali su neki nasi borci ostavili otisak na svjetskoj mma sceni", ali se tako nezove. ovdje mozes argumentirati dali ti mislis da jedan
Pokrajac zasluzuje bolje mjesto, ili mozda losije, ili slicno, to je glavna tema threada. a onda ide drugi dio, to je relevantnost fightmatrixa, to je onda glavna
subtema.

ali relevantnost nasih boraca na mma sceni nebi mogla biti ni subtema posto ljestvice idu do 999 i ta zadnja pozicija sigurno nije relevantna u svijetu mma,
ali je ipak pozicija, i da je jedan nas borac na toj poziciji mogli bi to raspravljat dali on zasluzuje tu poziciju ili ne, i to bi bila glavna tema.

ja znam da ces ti naci neki odgovor na ovo, i znam da nece biti direktan odgovor na moj post i da nece imati direktne veze sa ovim sto sam ti htjeo reci,
i da ce vjerovatno samo tebi biti logican, ali eto... :)20
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-30T07:41:53Z
balkanbomber wrote:

mark wrote:

balkanbomber wrote:

mark wrote:

glupost je da, kao prvo (i kao uvijek), prljas novi thread sa tvojim permanentnim offtopicarenjem, tema threade je - gdje stoje nasi borci na fightmatrixu,
a NE sto ja osobno mislim o nasim borcima na svjetskoj mma sceni, i NE, to NIJE isto, da je isto thread bi se zvao "dali su nasi borci relevantni na svjetskoj
mma sceni?
" ili "dali su neki nasi borci ostavili otisak na svjetskoj mma sceni", ali se tako nezove. ovdje mozes argumentirati dali ti mislis da jedan
Pokrajac zasluzuje bolje mjesto, ili mozda losije, ili slicno, to je glavna tema threada. a onda ide drugi dio, to je relevantnost fightmatrixa, to je onda glavna
subtema.

ali relevantnost nasih boraca na mma sceni nebi mogla biti ni subtema posto ljestvice idu do 999 i ta zadnja pozicija sigurno nije relevantna u svijetu mma,
ali je ipak pozicija, i da je jedan nas borac na toj poziciji mogli bi to raspravljat dali on zasluzuje tu poziciju ili ne, i to bi bila glavna tema.

Recimo Ahmic se oprostio od Mma....onda znaš kolko je relevantno
balkanbomber
2012-10-30T08:26:42Z
mark wrote:

Recimo Ahmic se oprostio od Mma....onda znaš kolko je relevantno

vintage mark...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-10-30T09:52:31Z
www.bloodyelbow.com/rankings 

jedino kolko-tolko relevantno
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2012-10-30T10:31:35Z
ja redovno pratim FM liste i full mi je dobro što imam na jednom mjestu tako veliku listu.
Meni dobra stranica. Sharedog je najrelevantniji ali ni FM nije za baciti.
Pogledaj i ostale ima još Hrvata.
Ažurira se isto kao i Sdog tako ako nešto ne klapa onda je netko zaspao.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-30T11:22:06Z
Koji je Mirko?
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2012-10-30T11:46:56Z
mark wrote:

Koji je Mirko?

48
http://www.fightmatrix.c...nks/heavyweight-265-lbs/ 
My PFS Bets:
The Miner
2012-10-30T11:52:08Z
po kojoj je logici maro ispred gorana?potonji dobio lloreta koji je respektabilan europski teskas,dok je ovome zadnja pobjeda protiv sappa.
takoder,ne mogu vjerovati da je racic tako nisko rangiran...:)11 bio bi se zakleo da je medu 100...
arti
  • arti
  • Advanced Member
2012-10-30T12:03:47Z
Daj ovo su smjesne statistike...ja.sam bio 245 LHW iako nisam ni jedan mec radio u lhw...
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2012-10-30T15:34:22Z
arti wrote:

Daj ovo su smjesne statistike...ja.sam bio 245 LHW iako nisam ni jedan mec radio u lhw...

:)20
My PFS Bets:
balkanbomber
2012-10-30T17:05:38Z
arti wrote:

a gle, sad jos koji mjesec neodradi koju takvu lhw borbu pa ces se popeti medu top 50 :)2