Ne znam kolko je to pouzdano...osim Pokrajca i Reljica ostali u svijetu Mma znače malo ili ništa tako da je svejedno na kojem su broju
kao da sam znao, mark uleti i baci neku kontroverznu glupost samo da bi imao razlog da se zakaci sa nekim userom...
Stvarno? A šta je tu glupost? Jel prezimena Ahmic,Delija,Račić...ista znače u svijetu MMA. Svaka čast njima i svakom borcu ali oni su nepoznati i svejedno je taj broj ispred imena.
glupost je da, kao prvo (i kao uvijek), prljas novi thread sa tvojim permanentnim offtopicarenjem, tema threade je -
gdje stoje nasi borci na fightmatrixu,
a NE sto ja osobno mislim o nasim borcima na svjetskoj mma sceni, i NE, to NIJE isto, da je isto thread bi se zvao "
dali su nasi borci relevantni na svjetskoj
mma sceni?" ili "
dali su neki nasi borci ostavili otisak na svjetskoj mma sceni", ali se tako nezove. ovdje mozes argumentirati dali ti mislis da jedan
Pokrajac zasluzuje bolje mjesto, ili mozda losije, ili slicno, to je glavna tema threada. a onda ide drugi dio, to je relevantnost fightmatrixa, to je onda glavna
subtema.
ali relevantnost nasih boraca na mma sceni nebi mogla biti ni subtema posto ljestvice idu do 999 i ta zadnja pozicija sigurno nije relevantna u svijetu mma,
ali je ipak pozicija, i da je jedan nas borac na toj poziciji mogli bi to raspravljat dali on zasluzuje tu poziciju ili ne, i to bi bila glavna tema.
ja znam da ces ti naci neki odgovor na ovo, i znam da nece biti direktan odgovor na moj post i da nece imati direktne veze sa ovim sto sam ti htjeo reci,
i da ce vjerovatno samo tebi biti logican, ali eto... :)20
Edited by user
2012-10-30T05:56:33Z
|
Reason: Not specified
On je čovjek jako dobar momak!