Poll Question : Koji vas mec najvise interesira?

Total: 33

Borisstandup
2012-10-14T18:15:12Z
:)1
Posto se u zadnje vrijeme, stalno isticu te price oko tih super fightova, tih najvecih zvijezda u Ufc-u i koji bi najvise donio zarade i zanimanja, da vidimo sto vi mislite, koji bi mec bio najzanimljiviji.:)23
Sponsor
thelovacluka
2012-10-14T19:26:12Z
Anderson Silva vs Jon Jones daleko najvažniji meč koji ima najeću sportsku važnost. po meni barem ;)

mislim da bi danica morao svakome par milja dati za taj meč. nek se pošoraju konačno. prije nego silva dobije sijedu bradu ko njegov prezimenjak
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Joeseph Jones
2012-10-14T19:42:07Z
Glasao sam za Dos Santos vs Overeem.Zašto?
Mislim da prva dva se neće nikada dogoditi.
Preostala tri su sva moguća, a mene bi najviše zanimao Overeem vs Santos.
Borisstandup
2012-10-14T19:46:27Z
thelovacluka wrote:

Anderson Silva vs Jon Jones daleko najvažniji meč koji ima najeću sportsku važnost. po meni barem ;)

Definitvno , dva najbolja borca danasnjice
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-14T19:47:07Z
"If Money is right" bar jedan od prva dva će se sigurno dogodit! Nek svakom isplate 5milja borit će se 100%. Nisu od jučer da bi se bojali te borbe
Borisstandup
2012-10-15T13:14:11Z
Zasada 52% Jones vs Silva
Gordan
2012-10-15T13:31:01Z
Vjerojatno da netko ide u kategoriju vise, znaci Silva na Jonesa ili Jones gore na pobjednika JDS i Cain.. No, kazu da je Overeem novi izazivac, pa ako on uzme pojas onda bi to ipak bio najatraktivniji mec.

FeEm
  • FeEm
  • Advanced Member
2012-10-15T14:22:34Z
po meni Jones protiv JDS u ovom momentu ima sanse kao i Anderson protiv Jones-a,sto neznaci da ce kasnije te sanse da porastu.
tako da sam glasao JDS vs Overeem,realno volio bih videt i sve ostale,ali ova je najrealnija a sto je najvaznije u istu su kategoriju,tako da nema izgovora.
Borisstandup
2012-10-15T14:45:51Z
Koji mec vas najvise interesira, neovisno kolike su mogucnostima za taj mec ili ne.
Aleksa
2012-10-15T15:13:28Z
Sve nabrojano osim Sonenna me interesira i teška je odluka, Santos-Jones je isto opasna borba.
Xtream Couture
2012-10-15T15:15:12Z
Ja i nisam pobornik tih "supermečeva" , ne da ne bi bili zanimljivi za gledat nego što bi u svakom od njih jedan od boraca imao prednost od starta.

Primjer: Silva hoda sa 100kg, dok Jones ulazi u borbu sa 100kg, razlika je velika iako se ne čini. Niti je Silva Silva sa 100kg, niti bi mogao ući s tolikom kilažom u meč. Samim treningom i kampom bi stesao na nekih 92-93 maximalno što znači velika prednost Jonsa, također ista stvar između Silve i GSP (gdje bi on bi podređen).

Ako već gledamo pravi super fight, onda bi odabrao GSP-Silva jer su legende i jer su na vrhu godinama. Među 3-4 najbolja borca svih vremena. Jonsu treba još godina da dosegne ono što su ova dvojica već napravili.

Overeem vs. JDS vs. Cain i nije super fight u tom smislu, to se već dogodilo/dogodit će se ubrzo.

Bilo bi mi simpatično vidjeti izlet Jonsa u tešku, nešto poput Silve u LHW, znači ne protiv Reem/Cain/JDS nego protiv npr. Mira, Bigfoota, Barnetta, Cormiera, Werduma....
Borisstandup
2012-10-15T15:23:40Z
Meni je definitvno najzanimljiviji Jones vs Silva, drzim da su dva najbolja borca danasnjice.
Silva je snazniji nego sto to neki prezentiraju, moze on u polutesku. Vise on moze u polutesku nego Gsp u srednju.
Od navedenih , me najmanje interesira Overeem vs Santos i Jones vs Sonnen, iz jednostavna razloga sto mislim da bi Santos i Jones to pobijedili i lakse nego sto se cini uz svo duzno postovanje prema jeziku Sonnena i snage Overeema.
Satrap
2012-10-15T15:49:50Z
Ken Shamrock vs Dan Severn :)20

Glasao sam za JDS vs Overeem, logična i vrlo iščekivana borba koja bi dala odgovore ne neka pitanja. Ove sve ostale opcije su po mom mišljenju nepotrebne za obe strane, eventualno ako Jones jednog dana odluči prijeći u HW al to je druga priča...
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-15T18:03:37Z
JDS/Cain vs overeem je White već najavio za 3 ili 4 mjesec tako da je to već dogovorena borba
blazer44
2012-10-15T22:20:01Z
Quote:

“I know this, the Georges St-Pierre/(Anderson Silva) fight is a big fight. I think the Jon Jones fight is a big fight. And I know my man says, ‘no, no, no,’ but the amount of money that would be offered for that fight, I guarantee you, I will make Anderson Silva say, ‘yes, yes, yes’. I will fly down here, I will lock myself in a room with Jorge (Guimaraes), Ed Soares and (Anderson Silva) and I will make this fight.”

Though Silva Shows No Interest Dana White Guarantees He Can Make Jones Fight Happen | UFC NEWS 

UserPostedImage
DON'T BE SCARED HOMIE
Borisstandup
Aleksa
2012-10-16T22:02:09Z
:)8 bez veze, Jones ce ga uništit u R1. Nakon toga UFC više ne doživljavam kao ozbiljnu organizaciju.:)19
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-16T22:10:40Z
Borisstandup wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/jones-i-sonnen-treneri-u-novom-tuf-u-a-njihova-borba-zakazana-za-travanj-2013-godine-/10897.aspx
Ona koju najmanje zelim

Glupost al Sonnen je medju običnim Amerima popularan sa svojim trashom pa im je to dobro za ppv. Njima su ppv buys ispred Mma fanova bili i bit će. Jones će ga pomest a to i oni znaju al to im je nebitno
Slash
2012-10-16T22:18:29Z
mark wrote:

Borisstandup wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/jones-i-sonnen-treneri-u-novom-tuf-u-a-njihova-borba-zakazana-za-travanj-2013-godine-/10897.aspx
Ona koju najmanje zelim

Glupost al Sonnen je medju običnim Amerima popularan sa svojim trashom pa im je to dobro za ppv. Njima su ppv buys ispred Mma fanova bili i bit će. Jones će ga pomest a to i oni znaju al to im je nebitno

Nije stvar PPV-a, nego im Ultimate Fighter ima katastrofalnu gledanost što se i ne sviđa FOX-u (koji btw obožavaju Sonnena) pa su zato stavili ovu borbu. Drugo, nemaju čistog #1 contendera, a to će dobiti borbom Machide i Hendersona početkom iduće godine ili kad će već Henderson zacijeliti (a nema smisla držati Jonesa na ledu do ljeta)

Gustaffson još nije ime u SAD-u, a ako se Shogun posveti treninzima kako treba ni neće biti u prilici za pojas još jedno vrijeme.
Borisstandup
2012-10-16T22:21:16Z
Biti ce to gledani Ultimate fighter, to ne sumnjam.
Samo kazem, sama borba me ne zanima, toliko kao neke druge!
Vise je nego ocito, da Fox obozava Sonnena , samim time i diktira mnogo stvari.
Users browsing this topic