kuzma
2012-10-07T11:00:20Z
mark wrote:

Sherdog predlaže Bigfoota sa pobjednikom Carwin-Nelson....bilo bi zanimljivo Bigfoot-Carwin,dvije grdosije.

ne bi se kladio da ce carwin dobit
"I didn't know France was ever in a fight. ... I heard Italy just declared war on Spain, and France surrendered.",Don Frye
xnicked
2012-10-07T11:07:13Z
Gore piše "Vidio si kako je Bigfoot izgledao protiv Caina...ko amater." ..to je glupost. Isto tako možeš reći da je i Cain pred JDS-om izledao kao amaterčina!

Realno gledajući, bez da opravdavam Bigfoota..taj meč s Cainom mi je totalno bezveze. Svi govore kako ga je masakrirao, ali ovaj je bio na podu slijep od prve minute zbog krvi u očima. Nezgodno ga je porezao i to je sve ličilo na pizdariju.
Ne oduzimam ja ništa od Caina, ali ne volim takve situacije. Slično kao i ovaj meč s Travisom i njegovom ozljedom od prvog udarca!
Ne znam..više volim kada nema takvih bad luck situacija.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-07T11:14:32Z
xnicked wrote:

Gore piše "Vidio si kako je Bigfoot izgledao protiv Caina...ko amater." ..to je glupost. Isto tako možeš reći da je i Cain pred JDS-om izledao kao amaterčina!

Realno gledajući, bez da opravdavam Bigfoota..taj meč s Cainom mi je totalno bezveze. Svi govore kako ga je masakrirao, ali ovaj je bio na podu slijep od prve minute zbog krvi u očima. Nezgodno ga je porezao i to je sve ličilo na pizdariju.
Ne oduzimam ja ništa od Caina, ali ne volim takve situacije. Slično kao i ovaj meč s Travisom i njegovom ozljedom od prvog udarca!

Nije to isto..jedno je kad te pogodi iznenadni udarac kao Caina a drugo kad te netko izdominira i baca ko krpenu lutku. Isto je poraz ali okolnosti su drugačije. Cain u uzvratu može uzvratiti JDsu a Bigfoot bi i u revansu s Cainom izgledao isto
xnicked
2012-10-07T11:37:07Z
mark wrote:

xnicked wrote:

Nije to isto..jedno je kad te pogodi iznenadni udarac kao Caina a drugo kad te netko izdominira i baca ko krpenu lutku. Isto je poraz ali okolnosti su drugačije. Cain u uzvratu može uzvratiti JDsu a Bigfoot bi i u revansu s Cainom izgledao isto

Meni je vrlo vrlo slično. Ajmo ovako..Cain je ovoga izdominirao jer je ovaj bio slijep nakon minute. Nesretno ga je porezao laktom po glavetini i eto makljaže..takvog čoravog bi ga i ja masakrirao. Što je tu Bigfoot mogao pokazati?..ništa, osim kako slijep preživjeti Cainovo masakriranje.
Znam..sve je to dio igre. Zbilja ne želim nešto oduzimati od Caina, ali ja ne volim takve situacije.
Slično JDS i Cain! Što je Cain pokazao?..ma izgledao je kao amaterčina, a oboje znamo da to nije! JDS ga je pokupio kao nekakvog pizdeka.
Ti kažeš iznenadni udarac?..pa kakav ti je to iznenadni udarac?..pa nema tu iznenađenja!
Ali gle..da nije bilo tog kako ti kažeš iznenadnog ili nesretnog udarca u prvim minutama, vidjeli bi puno više od Caina. Ja isto misilim da bi vidjeli i puno više od Bigfoota da nije bilo nesretnog reza.
E sad..što bi bilo da je bilo..znam da ne možemo tako gledati na stvari.
To su neke neočekivane situacije koje ja baš ne volim.
Satrap
2012-10-07T12:45:09Z
xnicked wrote:

Ti kažeš iznenadni udarac?..pa kakav ti je to iznenadni udarac?..pa nema tu iznenađenja!

Upravo to, kakav je to iznenadni udarac, zar ne bi trebao svaki udarac bit iznenadan?
Po toj logici možemo reć da je JDS iznenadio Caina al onda možemo reć da je iznenađivao i Carwina 3 runde, da je iznenadio Gonzagu, Werduma...manje više svi koji su se našli nasuprot njemu u kavezu su bili "iznenađeni", neki duže neki kraće.
Marc88
2012-10-07T12:55:05Z
mark wrote:

Marc88 wrote:

cime je on to dokazao??? To je glupost, Cormier je medju njima, Werdum,Carwin,Barnet svi su tu kraj njih, Bigffot im moze naskoditi kao i Brown kojeg ne otpisujem i koji ce se itekako vratitit(a Stipu bi pobijedio)

Vidio si kako je Bigfoot izgledao protiv Caina...ko amater. Mogu se oni sorat medjusobno ali vrhu tj toj trojici neće primirisat. Overeema sudim po zadnjih par uključujući Lesnara al treba sačekat iduću da ga vidimo bez steroida. Caina i JDS 100% nema tko ugrozit. Vidio si kako je JDS polomio Carwina i nokautirao Werduma

klasika za tebe, opet pises gluposti koje ces nastavljat ponavljat i koje samo ti razumijes...idemo redom, Bigffot uopce nije izgledao kao amater, Cain nije ni mogao odradit g&p dok ga nije posjekao laktom i tada je nastalo sranje a onda zbog onolike krvi i suca koji ne zna prekinut mec cijela je borba izgledala kao neka brutalna dominacija a ustvari je pretukao sljepog covjeka, ne oduzimam Cainu nista i mislim da je za klasu bolji od Silve ali ona borba nije toliko posebna, to je isto da kazes da je Cain izgledao ko amater pored Santosa...Overema i ja sudim po zadnjih par i zato i govorim da nije nedodirljiv, u vrhu je ali nije nedodirljiv toliko koliko ti pises, protiv Lesnara je bio tek solidan a Werdum ga je nadboksao i bio bolji u prvoj rundi, da se nije ozlijedio tko zna kako bi zavrsilo i ako dodje do revansa ovaj put dajem Werdumu prednost iako mu stilski nikako ne odgovara...JDS-a je Carwin par puta ugrozio i zamalo nokutirao onda uz zicu, a kakve veze ima sto je nokautirao Werduma jednim udarcem? Jeli tu pokazao neku dominaciju i nedodirljivost? Nije i zato ne pise gluposti vise!
Marc88
2012-10-07T12:56:39Z
xnicked wrote:

:)36 :)36 :)36

mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-07T13:46:01Z
Satrap wrote:

xnicked wrote:

Upravo to, kakav je to iznenadni udarac, zar ne bi trebao svaki udarac bit iznenadan?
Po toj logici možemo reć da je JDS iznenadio Caina al onda možemo reć da je iznenađivao i Carwina 3 runde, da je iznenadio Gonzagu, Werduma...manje više svi koji su se našli nasuprot njemu u kavezu su bili "iznenađeni", neki duže neki kraće.

3 runde s Carwinom isto nije iznenadjivanje nego brutalna dominacija kao i Cain s Bigfootom. Radi se u razlici u klasi i u 10/10 borbi ishod će biti isti.
xnicked
2012-10-07T21:23:13Z
Marc88 wrote:

mark wrote:

Marc88 wrote:

cime je on to dokazao??? To je glupost, Cormier je medju njima, Werdum,Carwin,Barnet svi su tu kraj njih, Bigffot im moze naskoditi kao i Brown kojeg ne otpisujem i koji ce se itekako vratitit(a Stipu bi pobijedio)

Vidio si kako je Bigfoot izgledao protiv Caina...ko amater. Mogu se oni sorat medjusobno ali vrhu tj toj trojici neće primirisat. Overeema sudim po zadnjih par uključujući Lesnara al treba sačekat iduću da ga vidimo bez steroida. Caina i JDS 100% nema tko ugrozit. Vidio si kako je JDS polomio Carwina i nokautirao Werduma

klasika za tebe, opet pises gluposti koje ces nastavljat ponavljat i koje samo ti razumijes...idemo redom, Bigffot uopce nije izgledao kao amater, Cain nije ni mogao odradit g&p dok ga nije posjekao laktom i tada je nastalo sranje a onda zbog onolike krvi i suca koji ne zna prekinut mec cijela je borba izgledala kao neka brutalna dominacija a ustvari je pretukao sljepog covjeka, ne oduzimam Cainu nista i mislim da je za klasu bolji od Silve ali ona borba nije toliko posebna, to je isto da kazes da je Cain izgledao ko amater pored Santosa...Overema i ja sudim po zadnjih par i zato i govorim da nije nedodirljiv, u vrhu je ali nije nedodirljiv toliko koliko ti pises, protiv Lesnara je bio tek solidan a Werdum ga je nadboksao i bio bolji u prvoj rundi, da se nije ozlijedio tko zna kako bi zavrsilo i ako dodje do revansa ovaj put dajem Werdumu prednost iako mu stilski nikako ne odgovara...JDS-a je Carwin par puta ugrozio i zamalo nokutirao onda uz zicu, a kakve veze ima sto je nokautirao Werduma jednim udarcem? Jeli tu pokazao neku dominaciju i nedodirljivost? Nije i zato ne pise gluposti vise!

Ma bravo!..odličan odgovor!..i realno razmišljanje
:)36 :)36 :)36
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2012-10-08T10:56:50Z
[VIDEO] Dennis Hallman Reveals Personal Problems Behind Missed Weight
http://www.cagepotato.co...ms-behind-missed-weight/ 
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-10-16T12:15:16Z
Dobar ugovor ima Bigfoot. Da nema pobjedu nad Fedorom mislim da ne bi imao puno više od Brownea.

Antonio Silva: $70,000 (no win bonus)
def. Travis Browne: $20,000

Jake Ellenberger: $84,0000 (includes $42,000 win bonus)
def. Jay Hieron: $12,000

John Dodson: $30,000 (includes $15,000 win bonus)
def. Jussier Formiga: $9,000

Justin Edwards: $20,000 (includes $10,000 win bonus)
def. Josh Neer: $16,000

Michael Johnson: $28,000 (includes $14,000 win bonus)
def. Danny Castillo: $25,000

Mike Pierce: $44,000 (includes $22,000 win bonus)
def. Aaron Simpson: $25,000

Marcus LeVesseur: $12,000 (includes $6,000 win bonus)
def. Carlo Prater: $10,000

Jacob Volkmann: $40,000 (includes $20,000 win bonus)
def. Shane Roller: $25,000

Diego Nunes: $32,000 (includes $16,000 win bonus)
def. Bart Palaszewski: $12,000

Darren Uyenoyama: $16,000 (includes $8,000 win bonus)
def. Phil Harris: $8,000
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-10-16T12:17:51Z
Eh "da nema"...ali ima. I sad 2/3 UfC boraca bi sigurno popusilo od Fedora,uključujući Brownea
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2012-10-18T14:16:45Z
UFC lightweight Jeremy Stephens released from jail
http://www.bloodyelbow.c...sed-jail-arrest-mma-news 
video

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Similar Topics
Users browsing this topic