Kažu da ce biti na fejsu sve prelim borbe sa fuel tv u 5 P.M. ako sam ja dobro skužio ,kad je to?
Kažu da ce biti na fejsu sve prelim borbe sa fuel tv u 5 P.M. ako sam ja dobro skužio ,kad je to?23.00http://www.profightstore...erasnja-borba/10811.aspx
napisali su u nekim komentarim da je Dana rekao da ce biti borbe, sad cemo vidjet.. stephensa jel
napisali su u nekim komentarim da je Dana rekao da ce biti borbe, sad cemo vidjet.. stephensa jelDana rekao da bude, pa maknuli sa UFC.com, a sad neki novinar javlja da još rade na tome da izvuku Stephensa iz zatvora. Da se bar to jučer dogodilo, mogli su Edwardsa i Tavaresa spariti, a ne da se čeka do zadnjeg trena sa uhićenjem.
Uyenoyama vs Harrisnije Pierce vs Simpson prva bprba---
Uyenoyama vs Harrisnije Pierce vs Simpson prva bprba---Taman se stignem najesti :)20
Sad se opet priča da su Stephensa pustili, tu se više ne zna tko pije a tko plaća.
Nunes odlican u prve dve runde, prebrz je za Barta
Nunes odlican u prve dve runde, prebrz je za BartaI onda skorom zezne u trećoj, ali izvukao se na kraju.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close