Josip
  • Josip
  • Advanced Member Topic Starter
2012-08-25T19:43:51Z
Zanima me vaše mišljenje tko je bolji hrvač , Anthony "overweight" Johnson ili Jon "bones" Jones? ?
Da znam oce li Vitor moc držat borbu na nogama protiv J.J. - Hvala
Sponsor
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2012-08-25T20:23:58Z
Po meni Jones 😃
Borisstandup
2012-08-25T21:06:03Z
Losh wrote:

Po meni Jones 😃

i po meni:)!
Đolo
2012-08-25T21:35:22Z
Josip wrote:

Zanima me vaše mišljenje tko je bolji hrvač , Anthony "overweight" Johnson ili Jon "bones" Jones? ?
Da znam oce li Vitor moc držat borbu na nogama protiv J.J. - Hvala

Mislim da obojica mogu rusit Belfora manje vise kad god pozele.

thelovacluka
2012-08-25T22:28:18Z
ali , onaj pokusaj vitora za armbar je bio strasno brz..mozda ga vitor submita, nikad se nezna. okretan je..
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Josip
  • Josip
2012-08-25T23:29:00Z
Gledam borbu V.B vs A.J po 10 put.. i sva ta rušenja su bila nekako sretna..

1. rušenje - ide Vitor napravit high kick -.-" (mislim da mu je to prvi u životu i) ovaj ga baci
2. pokušaj rušenja- Ovaj mu se baca u dubleleg i vitor brani i dolaze do žice..nakon cca pola minute sudac razdavaja na centar.
3. Vitor ga ubija rukama a ovaj se baca opet u Duble i prvi put brani!, nastavlja ga udarat Vitor i drugi brani.. i trci put se POSKLIZNE Vitor i padne dole -.-"
4. Put brani rušenje i dolazi na leđa itd...

(Nadam se da ce Dan Mrglijota sudit i protiv Jonsa 😃 )

Veliki sam fan Vitora i necu spavat sljedecih 28 dana na miru i samo tražim kako i di ima Vitor šanse za pobijedit.. Znam da vitor ima crni pojas u BJJ al imao je i Machida pa je popušio giljotinu neku bezveze nisam mogao vjerovat da tako može izgubit.
Ugl.. u stojici mislim da ima dobre šanse jer je puno brži od Rampage a mislim čak i da jače udara, a njemu su svi davali šanse a Vitora otpisuju odmah. I gotovo sam siguran da ce se opet orit "oleeeeeee ole ole oleeeeeeee Vitoooooorr Vitoooorrrr"
Đolo
2012-08-25T23:49:23Z
Svi znamo di su Vitorove sanse.To je stand up i neka brza eksplozivna kontra i nadat se da ce pogodit na prvo mjesto.
Jones cim se bude osjeco ugrozeno bacit ce vitora dolje i isprebijat ga.
Sumnjam da ce Vitor uspijet neki pressing ostvarit,Jones ima ogroman reach a i hrvacki i fizicki je dosta superiorniji.
Mislim da cemo svi navijat za Belforta,ima svoje sanse ali mora doc u kavez s namjerom da bude noakutiran ili nokautira.
Jel s Jonesom se nece moc nadigravat na distanci i s nekim polu uletima.
Seded
2012-08-26T08:53:13Z
Jones je puno bolji hrvač IMO.

Johnsona je Koscheck u velter kategoriji bacao više puta na pod (iako je fizički slabiji), ali ajde, Koscheck je vrhunski hrvač...
"It's not checkmate. The king has one more move."
Josip
  • Josip
2012-08-26T11:35:33Z
Seded wrote:

Jones je puno bolji hrvač IMO.

Johnsona je Koscheck u velter kategoriji bacao više puta na pod (iako je fizički slabiji), ali ajde, Koscheck je vrhunski hrvač...

Evo gledam UFC 106 i da to malo analiziramo.. (mrzim ovaj 106 jer mi je Marcus Davis popušio gadan KO od Saundersa -.-")

1.Runda -Na nogama se udaraju i malo ga uzdrma Đonson i u 2:45 Koščak ga pokušava bacit i NEuspijeva! (ovaj brani rušenje i drži da dolje kao u giljotini) i tu Koščak glumi da ga je ovaj udario koljenom... Nakon domora od par minuta Koščak se u 1:15 baca u noge i u 0:53 ga uspijeva bacit ... i zavši runda

2. Runda u 3:06 opet dobiva po pi*ki Košček i baca mu se u duble i baca ga i završava...

--- Je bacio ga je, al Đonson je bio u udarcu dok se ovaj bacao u duble leg.... Đonson nije nijednom pokušao bacit Koščaka i to me živcira sad neznam jel ga ovaj bacio jer je bolji hrvač ili zato jer je ovaj bacio udarac a Košček ispod udaraca ga bacio na pod :/
Seded
2012-08-26T16:38:19Z
Po milijunti put odlazim u OT, nije odglumio koljeno jer ga je prvo udario s desnim, a tek onda promašio lijevim. Stavio sam davno i gif na forum, ali ne znam gdje je sad to...

Koscheck ima puno bolje rezultate u hrvanju od Johnsona, s tim da kad su se borili Johnson je vjerojatno imao 10 kg više.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Similar Topics
Users browsing this topic