arti
  • arti
  • Advanced Member Topic Starter
2012-08-17T14:28:31Z
u pregovorima sam oko sufinanciranja MMA eventa koji bi se odrzao u Ljubuškom, u 5 mjesecu iduce godine, pa možda i cjeli niz turnira takvog tipa dok vidimo koji je tu sve interes.

-svaki turnir bi imao iskljucivo 10 mma borbi.
-kategorije bi bile -70, -80,-90,-100,+100
-borbe bi se odvijale u kavezu koji će se brzo pocet praviti
-Pravila , 1 RUNDA- vrijeme ne ograničeno, 1 sudac u Kavezu, i borba može jedino završiti prekidom, u slučaju ako borba potraje 30 minuta borba završava nerješeno.

u koliko je netko zainteresiran za bilo kakvu suradnju vezano za ovo slobodno neka me kontaktira, jer ovo cu raditi maksimalno ozbiljno, a za sve daljnje informacije cu vas obavjestiti.
Sponsor
Đolo
2012-08-17T14:56:34Z
ako nakon 30min nijedan borac ne zavrsi borbu,iz publike se ubacuju od 3-7 oruzja te se igra najbrzi prst :)20
loreia
2012-08-17T15:16:06Z
Pravila zvuce kao sala, cisti povratak u 1993.g.
Zar nije jednostavnije koristiti danasanja UFC pravila? Ne znam kome se gleda Gracie-Shamrock uspavanka iznova.

Moje misljenje...
dr. Jupidu wrote: diskusting
MrJinks
2012-08-17T15:30:56Z
Zbilja, svi smo imali prilike vidjeti u što se pretvore borbe s takvim pravilima. Runde od 30 minuta ili neograničeno vrijeme nisu dobro rješenje za zainteresirat publiku, ako je to uopće cilj.
dr jupidu
2012-08-17T15:31:51Z
arti wrote:

u pregovorima sam oko sufinanciranja MMA eventa koji bi se odrzao u Ljubuškom, u 5 mjesecu iduce godine, pa možda i cjeli niz turnira takvog tipa dok vidimo koji je tu sve interes.

-svaki turnir bi imao iskljucivo 10 mma borbi.
-kategorije bi bile -70, -80,-90,-100,+100
-borbe bi se odvijale u kavezu koji će se brzo pocet praviti
-Pravila , 1 RUNDA- vrijeme ne ograničeno, 1 sudac u Kavezu, i borba može jedino završiti prekidom, u slučaju ako borba potraje 30 minuta borba završava nerješeno.

u koliko je netko zainteresiran za bilo kakvu suradnju vezano za ovo slobodno neka me kontaktira, jer ovo cu raditi maksimalno ozbiljno, a za sve daljnje informacije cu vas obavjestiti.

10...smanji na 7..... šta financirat dodatnih 6 boraca kad je 7 fajtova sasvim dovoljno....

kategorije..... to može al nemora to je ok
kavez ok
pravila po meni 15 min ili ma 20 a računa se samo prekid...ako nema bit će nerješeno..

podrška :))))

nek ercegovina dobije neku mma mecenu

što više i više mislim o mma ovih prostora sve više razmišljam o povezivanju glazbenika i mma priredbe.....

sve varijacije su u igri

arti je pametan dečko koji ima mozak za prave stvari......i naravno nek posluša eho nas s foruma

bruce lee
2012-08-17T15:40:51Z
ja bi smanjio na 20min
sve ostalo je super, bravo arti, za ovakvo nešto se isplati platit karta
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
Slash
2012-08-17T15:58:56Z
Ideja super, jedino bi smanjio trajanje runde. Ako se ne pokolju u prvih 10 minuta (optimistična najava) gledat ćeš uspavanku idućih 20 minuta, a to je loše po publiku.
bbbmarc
2012-08-17T16:01:53Z
Slash wrote:

Ideja super, jedino bi smanjio trajanje runde. Ako se ne pokolju u prvih 10 minuta (optimistična najava) gledat ćeš uspavanku idućih 20 minuta, a to je loše po publiku.

pogotovo ako ne bude prekida 10 borbi x 30minuta, plus izlasci i ulasci... cca 400 minuta = 6.5 sati tko bi to preživio gledati?
akvic
2012-08-17T16:36:49Z
loreia wrote:

Zar nije jednostavnije koristiti danasanja UFC pravila? Ne znam kome se gleda Gracie-Shamrock uspavanka iznova.

Moje misljenje...

+1

pogotovo sa rangom boraca koje možeš dobiti, mnogi jedva izdrže prvu rundu, to je isprobana shema i pokazala se vrlo loše
arti
  • arti
2012-08-17T16:51:47Z
pa zato sam i napisao tu da vidim vase misljenje, jer jedan covjek ne moze biti pametniji nego njih 10.

sigurno ce biti jedna runda i prekidom ce morat zavrsit ali eto kao sto kazete da je smanjimo na 20 minuta... ne znam , vidjet cemo jos, jer necu rastavljanja borbi, spasavanja borca zbog kraja runde, odluke sudaca ni nista... cistu tucu u kojoj ce porazeni biti zadovoljan jer se nece imati kome zaliti za nesto.
akvic
2012-08-17T17:13:13Z
arti wrote:

pa zato sam i napisao tu da vidim vase misljenje, jer jedan covjek ne moze biti pametniji nego njih 10.

sigurno ce biti jedna runda i prekidom ce morat zavrsit ali eto kao sto kazete da je smanjimo na 20 minuta... ne znam , vidjet cemo jos, jer necu rastavljanja borbi, spasavanja borca zbog kraja runde, odluke sudaca ni nista... cistu tucu u kojoj ce porazeni biti zadovoljan jer se nece imati kome zaliti za nesto.

pregledaj UFC od 1 do 20 i predomisliti ćeš se, za dosadne uspavanke od mečeva je spas što završavaju nakon 3 runde

borci ovog ranga uglavnom nisu u stanju završit borbu nakon toliko vremena zbog iscrpljenosti i nažalost nećeš dobiti ono što tražiš..netko je sponenuo Shamrock vs Royce, nakon takvih mečeva nije ni čudno da je UFC bio na marginama

domaći teškaši često zakuhaju krajem prve ili u drugoj rundi u tolikoj mjeri da si mogu pucati penale u glavu i nitko neće pasti od primljenog udarca već od iscrpljenosti zadavanja....jbg nije se bez veze MMA standard razvio u 3x5min
arti
  • arti
2012-08-17T17:18:33Z
znam, ali tesko je da ce tu borba trajati vise od 7-8 minuta, tu kod nas i s ovom kvalitetom boraca, ne vjerujem da ce ijedna ici toliko dugo, obicno kod nas su svi prekidi za 3-4 minute a jedna borba ode na odluku, tako da se ne bojim da cete gledati uspavanke 😉
Slash
2012-08-17T17:21:45Z
arti wrote:

znam, ali tesko je da ce tu borba trajati vise od 7-8 minuta, tu kod nas i s ovom kvalitetom boraca, ne vjerujem da ce ijedna ici toliko dugo, obicno kod nas su svi prekidi za 3-4 minute a jedna borba ode na odluku, tako da se ne bojim da cete gledati uspavanke ;)

To stoji, ali ako ćeš imati dva ravnopravnija borca (bilo da imaju super znanje ili prosječno) može ti se odužit, ako je cilj više evenata, onda treba zadržat publiku. Nisam pametan skroz za sve to, ali rađe probaj sa provjerenim u početku, pa dok napraviš lojalan fan base možeš raditi eksperimente s borbom do prekida i slično, loš turnir uvijek će oprostiti ako je su prethodna tri bila dobra.
akvic
2012-08-17T17:43:10Z
arti wrote:

znam, ali tesko je da ce tu borba trajati vise od 7-8 minuta, tu kod nas i s ovom kvalitetom boraca, ne vjerujem da ce ijedna ici toliko dugo, obicno kod nas su svi prekidi za 3-4 minute a jedna borba ode na odluku, tako da se ne bojim da cete gledati uspavanke ;)

onda čemu 30 minutni mečevi? i što u slučaju dok netko prebije protivnika ko mačku ali ovaj uspije izdržati do kraja i sad je to nerješeno? jbg nema bolje formule, da postoji bila bi primijenjena dugdje u svijetu, biraj dobre, iskusne i nepristrane suce, to je max kaj se može
Joeseph Jones
2012-08-17T17:48:24Z
Da probaš malo Pride pravila? Prva runda deset minuta, a druga pet.
Koja god pravila bila, došao bih, pogledat naravno:)20
arti
  • arti
2012-08-17T17:54:08Z
akvic wrote:

arti wrote:

onda čemu 30 minutni mečevi? i što u slučaju dok netko prebije protivnika ko mačku ali ovaj uspije izdržati do kraja i sad je to nerješeno? jbg nema bolje formule, da postoji bila bi primijenjena dugdje u svijetu, biraj dobre, iskusne i nepristrane suce, to je max kaj se može

pa di si vidio da netko prebije nekoga ko macku i to ode na bodove, opcenito kad borba u mma ode na bodove ili je borba bila li-li ili je netko malo bolji, ako je bas izrazito bolji biti ce prekid... jel tako?
arti
  • arti
2012-08-17T18:10:02Z
ne znam cemu biti toliki skeptik sto se tice trajanja borbe, kod nas kad najavljivac kaze bore se po mma pravilima, 3x5 min, sta nam koristi i da kaze bore se jednu rundu po sat vremena ili bore se 24 sata bez prestanka dok netko ne preda, znamo da ce borba zavrsit za 3-4 min max , sta mislis da se tu u ovoj regiji moze netko borit 20 min ili pola sata bez prestanka.....cccc, to i ako bude bit ce jedna od 50 borbi, i neka bude nek se prica da su se neki bili pola sata ali predvidjam da ce sve borbe zavrsiti za max 8 minuta
Diablo
2012-08-17T23:00:36Z
Da sam organizator stavio bi klasična ufc pravila, a zarada boraca bi ovisila o prikazanom u kavezu. Npr u slučaju pobjede na bodove, borac dobiva 200 eura, ako pobijedi prekidom dobije duplo više.
Ako izgubi sudačkom odlukom dobije 150 eura, a ako izgubi prekidom dobije 100 eura. Mislim da bi ovo djelovalo motivirajuce na borce i da bi pružali atraktivnije borbe.
DoKoske
2012-08-17T23:26:23Z
Diablo wrote:

Da sam organizator stavio bi klasična ufc pravila, a zarada boraca bi ovisila o prikazanom u kavezu. Npr u slučaju pobjede na bodove, borac dobiva 200 eura, ako pobijedi prekidom dobije duplo više.
Ako izgubi sudačkom odlukom dobije 150 eura, a ako izgubi prekidom dobije 100 eura. Mislim da bi ovo djelovalo motivirajuce na borce i da bi pružali atraktivnije borbe.

+1
wash your feminine side clean off
FaceDesigner
2012-08-18T12:30:41Z
loreia wrote:

Moje misljenje...

+1
Neznam čemu izmišljanje pravila i kategorija.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal