dr jupidu
2012-07-30T09:04:39Z
http://www.profightstore...sjednik-hbs-a/10366.aspx 

napokon boks dobio obećavajućeg presjednika...

bez obzira šta je frend s splitskom "strujom" mislim da je dovoljno pametan i inteligentan i izdignut iznad svega i da je pravo rješenje
Sponsor
Borisstandup
2012-08-04T18:54:32Z
Nadam se da ce nesto napraviti u svom tom kosmaru
Silni
2012-08-04T19:14:43Z
Super su mi ti likovi extremni u nekim svojim sposobnostima. Ali kakav je taj "vitez uzaludnog znanja" (kako ga je netko jednom nazvao) menađer? Kave su mu reference i u kakvim projektima je sudjelovao a u kojim firmama ostavio traga?
evander
2012-08-04T21:12:26Z
Pauletić tek treba dobiti pravnu bitku protiv Kruljca. Bojim se da bi to moglo potrajati. Ako uspije dobiti legitimitet, a njegov prethodnik i pripadnik iste frakcije Vičević nije uspio, želim mu mudrosti i strpljenja da bude bolji od svojih prethodnika. U prvim izjavama nije me impresionirao. Pričati o nekim medaljama na OI 2016. u vrijeme kad je boksačka aktivnost u Hrvatskoj na najnižoj razini u povijesti, prilično je neozbiljno. Ako se ne varam, Ekipno prvenstvo Hrvatske zgasnulo je upravo u južnoj skupini. Ali hrvatski je izum gurati u prvi plan ljude iz klubova i regija koji nemaju boksače.
pecho
2012-08-05T03:00:24Z
Dobro da nisu Olivera Mlakara postavili za predsjednika.Bezveze.Ekipno prvenstvo je super i treba ga nastaviti i sljedece sezone.
Neznam zasto je toliko slab dolje u dalmaciji.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-08-05T10:34:18Z
Silni wrote:

Super su mi ti likovi extremni u nekim svojim sposobnostima. Ali kakav je taj "vitez uzaludnog znanja" (kako ga je netko jednom nazvao) menađer? Kave su mu reference i u kakvim projektima je sudjelovao a u kojim firmama ostavio traga?

koliko god se slažem s tobom, drago mi je da je on predsjednik - bilo tko, samo ne kruljac.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
evander
2012-08-05T11:52:11Z
brzi wrote:

Silni wrote:

koliko god se slažem s tobom, drago mi je da je on predsjednik - bilo tko, samo ne kruljac.

I ja se slažem! Bilo tko, samo ne Kruljac! Taj čovjek je toliko boksača i trenera zaposlio u vojsci (mnogi među njima danas ga gaze), toliko je novca donio za održavanje turnira (koje je njegov nasljednik s pravom ugasio), toliko je vojnih dvorana i hotela otvorio za pripreme boksača, toliko se medalja i olimpijskih plasmana izborilo za njegova mandata da je to zaista postalo neizdrživo. Na kraju se ničim izazvan ugurao i u Izvršni odbor Europske boksačke federacije! Takav gad nam zaista više ne treba. Dajte nam nezaposlene riječke ekonomiste i splitske kvizomane!
ksian
2012-08-05T12:14:06Z
evander wrote:

brzi wrote:

Silni wrote:

I ja se slažem! Bilo tko, samo ne Kruljac! Taj čovjek je toliko boksača i trenera zaposlio u vojsci (mnogi među njima danas ga gaze), toliko je novca donio za održavanje turnira (koje je njegov nasljednik s pravom ugasio), toliko je vojnih dvorana i hotela otvorio za pripreme boksača, toliko se medalja i olimpijskih plasmana izborilo za njegova mandata da je to zaista postalo neizdrživo. Na kraju se ničim izazvan ugurao i u Izvršni odbor Europske boksačke federacije! Takav gad nam zaista više ne treba. Dajte nam nezaposlene riječke ekonomiste i splitske kvizomane!

Istina. Kruljac je daleko od ideale, ali, napravio je sigurno više nego što će dvojica potonjih zajedno. Zabrinjava me sposobnost Hrvata da konstantno umjesto loših dovode još lošije ljude...
bou jack
2012-08-05T12:33:13Z
Daj Evander , jel ti razumiješ šta pišeš ?
Kažeš : Taj je čovjek zaposlio toliko boksača i trenera u vojsci .........
Koje boksače..., PA SVOJE BOKSAČE i to na račun poreznih obaveznika.......
Pa nije vojska Kruljčeva.......
bou jack
2012-08-05T12:52:16Z
Trebaju nam predsjednik i selektor koji neče dijeliti boksače na
dalmatinske, istarske, zagrebačke, slavonske ili riječke......
nego ih treba selektirati na bolje i lošije, tko je prvi nosilac kategorije u repki, tko su rezerve...
pa u svakoj kategoriji polufinalisti na pripreme.........
A ne dolaziti kod Leonarda na sparinge pa onda Leonardo NE BIRA NAJBOLJE nego uvježbava svoje boksače
da pobijede domaču konkurenciju.........
Neznam niti kako će ovo završiti sa Pauletičem
Trebao bi se umješati USKOK i HOO i tek kad sve iznese na vidjelo
sazvati sjednicu i bez osvetoljubivosti POČETI OD NULE .......
evander
2012-08-05T13:32:37Z
bou jack wrote:

Daj Evander , jel ti razumiješ šta pišeš ?
Kažeš : Taj je čovjek zaposlio toliko boksača i trenera u vojsci .........
Koje boksače..., PA SVOJE BOKSAČE i to na račun poreznih obaveznika.......
Pa nije vojska Kruljčeva.......

Nisam primijetio da se itko iz boksačke zajednice žalio dok ih je zapošljavao u vojsci i pronalazio lovu za pripreme i putovanja po svijetu. Godinama su svi oni lijepo surađivali s Kruljcem. Jedino mu nije trebala agresija na Tomasovića i Pit Bull. Taj klub prepun je agresivnih primitivaca, ali ni oni ne zaslužuju da ih se izbacuje iz Saveza.
I ja mislim da bi trebalo povući ručnu, posjesti sve sukobljene za stol, zatvoriti vrata i ne puštati ih van iz sobe dok ne nađu kompromis. Inače boksu nema spasa...
bou jack
2012-08-05T21:37:54Z
Normalno je da se ljudi slažu ili ne slažu, svatko ima pravo na svoje mišljenje
ali ako iznesemo činjenice i to lako provjerljive ČINJENICE, onda bi bilo koja strana u polemici trebala zastati,
provijeriti činjenice , a nakon toga i svoju savijest i prihvatiti istinu, i to ne "moju" ili "tvoju" istinu...
NEGO ONU JEDINU (SAMO JE JEDNA) ISTINU....Možda se može malo drugačije iterpretirati...
ALI NE PREVIŠE(kao u ovom slučaju)....
Naime ; nitko se nije žalio kad ih je Kruljac zapošljavao u vojsci...??????? kakva je to tvrdnja ?????
pa zapošljavao je ljude iz svog tabora...ZAŠTO BI SE ŽALILI KAD SU NJEGOVI....
sigurno nije zapošljavao nekog iz druge "struje".........
nadalje ; i pronalazio lovu za pripreme....KOJE PRIPREME ?????
misliš na sparinge kod Leonarda ??? Šta to su pripreme ?
Pit Bull pun primitivaca ? Pa možda ih i ima , ali Tomasović( stvarno dobar dečko) to sigurno nije , i onda ga se
izbaci sa cijelim klubom zbog Mansura i Hrgoviča...
pitam ja tebe Evander ;Tko je tu primitivan ???'
Borisstandup
2012-08-05T22:12:01Z
brzi wrote:

Silni wrote:

:)36 definitivno

bruce lee
2012-08-05T22:41:29Z
koliko se ja sjećam taj je kruljac godinama bio predsjednik, tadić izbornik a pjetraj je radio isključivo sa profesionalcima
zanima me gdje je puklo između kruljca i pulske struje i kako je pjetraj odjednom dobio odrješene ruke od kruljca da radi što ga je volja
to da je kruljac osigurao ogromne novce za pripreme boksača i da su zahvaljujući tome osvajane medalje i plasmani na OI je istina i ova splitsko-pulska struja govori da je pjetraj kriv što savez više nema novaca
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
bou jack
2012-08-06T07:48:08Z
Dpbro neka je novce nabavio Kruljac, ali je PERO TADIĆ tjerao boksače na pripreme...
onda je Kruljac izbacio Tadića, postavio Pijetraja i priprema više nije bilo
nego sparinzi u LEONARDU
kola su krenula nizbrdo od 2 mjeseca 2008
evander
2012-08-06T11:50:23Z
Za razliku od Tadića, Pijetraj je uvijek bio protivnik klasičnih priprema na Bjelolasici. S obzirom da obojica imaju trenerskih uspjeha, ne mogu tvrditi da je itko u krivu.
Mogli bismo raspravljati kad su kola krenula nizbrdo, to sasvim sigurno nije bilo 2008. godine, jer je Hrvoje Sep u lipnju 2011. osvojio europsku broncu (na temelju koje je Škaro besramno uzeo nagradu ZŠS-a u veljači 2012., ne rekavši da priznanje zapravo zaslužuju Pijetraj i Sep), a to je, podsjetit ću, najveći uspjeh hrvatskog boksa od Ahmetijeve europske bronce 2006. godine.
A što se tiče Kruljčevog trošenja proračunskog novca na boks, treba zaista biti malouman da bi se optuživalo predsjednika HBS-a koji je iskoristio priliku i djelić novca koji bi inače završio u nogometu, rukometu ili košarci usmjerio na boks. Bit će mi drago da Pauletić učini isto.
I o Tomasoviću smo već dosta raspravljali. Činjenica je da nije zaslužio Kruljčev progon i na njemu se zaista pretjerano trenirala strogoća. Isto tako ne vjerujem da bi postigao bitno bolje rezultate i da nije bilo suspenzije, ali to je samo moje mišljenje.
bou jack
2012-08-06T12:41:31Z
Nemam pojma gdje, koliko i kako se trošio novac , niti optužujem Kruljca da
je trošio novac bez veze......
Pijetraj je protivnik klasičnih priprema ..PA NORMALNO...ima najmnogobrojniji klub u Hrvatskoj
i šta njega briga za "ostale" reprezentativce kad može forsirati svoje i na taj način što više
"Leonardovaca" strpati u repku. E pa upravo je to problem. Pijetraj je trebao trezveno ocijeniti
koji je boksač u pojedinoj kategoriji najbolji a to se može samo zajedničkim pripremama.
Garantiram da se uzmu po 2 - 3 boksača u kategoriji npr.;do 69 Borna i Antić, do 75 Vrgoč, Dujić i Đurić,
do 81 Mišković, Sep i Čepo .....pa naprimjer tih 8 boksača držati na pripremama , pa vidjeti tko je najbolji po grupi
a da u međuvremenu spariraju svatko sa svakim e onda bi i bilo više medalja.
To nije u interesu Pijetraju jer on voli samo sebe, on je najpametniji i samo LEONARDOVI boksači vrijede......
Kad bi odveo Pijetraj repku na npr. svijetsko i da mu se obzdani "viša sila" i kaže ; biraj dali želiš jedno srebro za Hrgovića,
ili srebro za Vrgoča, zlato za Miškovića i srebro Katalinića....on nebi ni trepnuo i uzeo bi srebro za Hrgovića....
E PA ZATO NIJE HRVATSKI SELEKTOR ....jer voli samo "SVOJE"
evander
2012-08-06T13:01:50Z
Ne mogu ti potpuno proturječiti, jer mislim da pripreme, odnosno sparinzi imaju smisla kad u reprezentaciji imamo dvojicu ili više podjednakih boksača u kategoriji. S druge strane, dominantne pojedince, kakav je nekad bio Šivolija ili kakav je danas Hrgović, nema potrebe tjerati tri tjedna u neku izolaciju.
Drago mi je da si napokon priznao da Pijetraj ima najmnogobrojniji klub u Hrvatskoj. Pretpostavljam da to znači da se u Dubravi ipak dobro radi.
O Pijetrajevom egocentrizmu može se raspravljati, iako mislim da u tome nije ništa bolji ili gori od svakog vrhunskog trenera. Takvi ljudi teško priznaju pogreške, a najbolji primjer za to su Kostelić i Červar.
dr jupidu
2012-08-06T16:02:43Z
Silni wrote:

:)))
pauletić je um i odavno je rješio svoju egzistenciju...

prema tome....treba li se šta dodati
sretno

i naravno dobija vip besplatnu ulaznicu za reaktivac vs jupidu 28.10 20 h joker gym split.....
bou jack
2012-08-06T17:37:19Z
Evander, ja nikad nisam sporio da Pijetraj ima najmnogobrojniji klub u Hrvatskoj.......
niti sam sporio da Pijetraj zna svoj posao....ipak stvara boksače......ALI ....
Zagreb ima preko 1.000.000. stanovnika....
Cijela Istra ima 200.000 ....
Pula ima oko 60.000
pa normalno je Leonardo ima takav broj boksača...
ali ako izuzmemo Hrgovića (trebalo bi tražiti takvu fizionomiju po cijeloj Istri) koji
stvarno zbog svoje antropometrije i svoje hrabrosti(mali se ne boji nikog) nema
konkurencije u Hrvatskoj ......ostaju Sep, Dujić i mali Antić (trenutno najbolji u Leonardu)
Ajmo o Sepu ...šta jest, jest ali tukao ga je Mišković 3 puta uzastopce (jednom WSB)...
Ajmo o Dujiću...naime Dujić bi trebao u polutešku ali nemože zbog Sepa, a u srednjoj
može pobijediti Vrgoča samo pomoču trikova (2011 u Koprivnici sudačka kuhinja i tako pokraden Vrgoč
da nemoš vjerovat)... a Vrgoč tukao 2012 i Đuriča i Dujića BEZ PROBLEMA,
sa time da je Dujić u 2 rundi finala jedva preživio .......
Vrgoč trenira kuči sa bratom, tek radi reda otiđe 2x tjedno na trening u b.k. Pula, to zna i Pijetraj
jer je spomenuo Sanjina u emisiji OLIMP (svađa sa Vičevićem)........
Ajmo o malom Antiću...još je pre mlad pa nemože protiv Borne .. ali on me
najviše oduševio od Leonardovih u Puli 2012. Mali ima odličnu tehniku i biti če odličan borac ,
samo da ga ozljede ne spriječe (imao je, ja mislim bandažirano koljeno).......
samo neka mali ojača...
i to je to ..ta ekipa (Hrgović, Sep, Dujić, Antić) privlači mlade dečke u Leonardo...
međutim nije zbog toga Pijetraj najbolji trener u Hrvatskoj...jer je ipak
samo Hrgović prvak države ....
pozdrav