Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2012-06-23T13:52:23Z
Jel gledao tko? Stout je u rubber matchu pobijedio Fishera UD-om. Navodno je Maynard vs. Guida bilo dosadno do boli.

UserPostedImage
"It's not checkmate. The king has one more move."
Sponsor
Borisstandup
2012-06-23T14:04:27Z
Brown i Ramos su bili po meni borba veceri.
Guida je fino trcao, ima dobru kondiciju al to nije dovoljno za pobjedu, ocajan mec.Steta da ga Maynard nije ugusio u onom pokusaju.

Marc88
2012-06-23T14:07:02Z
di su sad fanovi manjih kategorija :)2
Borisstandup
2012-06-23T14:14:31Z
Hunt vs Rothwell je bio izazov za gledati
Joeseph Jones
2012-06-23T14:16:07Z
pogledao samo rezultate........
rampage308
2012-06-23T14:24:50Z
ovo je valjda prvi put da je neki UFC event na forumu dobije temu tek kad je zavrsija

ni ovaj veceras se nece bas proslaviti cini mi se
ne znam jel samo meni ili je i drugima tako , ali mi je interse za UFC puno manje nego prije pojma neman zasto valjda zbog vrucine :)1
Joeseph Jones
2012-06-23T14:52:49Z
(Over the course of the five minutes, he landed but four punches, according to FightMetric statistics.) Just before the end of the round, Maynard gave chase across the cage at a full run, swinging wildly and missing the retreating Guida. When the horn sounded, Gray gave Clay the finger. And the crowd was his from that instant on.
Đolo
2012-06-23T16:14:40Z
isuse kriste kakva baja ovaj maynard u 4 rundi pri kraju ga pogodi sa par odlicnih koljena,spusti ruke nick diaz style pocne smack talk proba mu zavaljat samarcinu,guida(kao i cijeli fajt) pocne bjezat...maynard ide sa spustenim rukama i lupa se po bradi da ga ovaj pogodi
guida ga je pogodio velikim divljem desnim swingom tocno u bradu jos jedan mali direkt nakon toga maynard se nije pomaknuo milimetar jos je i sprawlo double leg i skoro ga zadavio giljom :)18 kakav kralj
inace borba dosadna,maynard se trudio iso naprijed cijelo vrijeme ali guida je jednostavno bjezo cijelu borbu
Borisstandup
2012-06-23T20:39:14Z
Đolo wrote:

isuse kriste kakva baja ovaj maynard u 4 rundi pri kraju ga pogodi sa par odlicnih koljena,spusti ruke nick diaz style pocne smack talk proba mu zavaljat samarcinu,guida(kao i cijeli fajt) pocne bjezat...maynard ide sa spustenim rukama i lupa se po bradi da ga ovaj pogodi
guida ga je pogodio velikim divljem desnim swingom tocno u bradu jos jedan mali direkt nakon toga maynard se nije pomaknuo milimetar jos je i sprawlo double leg i skoro ga zadavio giljom :)18 kakav kralj
inace borba dosadna,maynard se trudio iso naprijed cijelo vrijeme ali guida je jednostavno bjezo cijelu borbu

UserPostedImageopako izgleda

UserPostedImage
Chairman
2012-06-23T22:09:32Z
"Vinny Magalhaes @VinnyMMA
If there were yellow cards in UFC like they used to have in PRIDE, Clay Guida would be paying to fight by now."
blazer44
2012-06-24T00:50:20Z
Jebote više Greg Jackson i njegovi gameplanovi, Guida i Condit, bježanje po ringu pet rundi, igranje tag & run... Ono sinoć je bila sramota za gledat. Sramota je i što suci nagrađuju takve borce, daju im bodove i pobjede, opet je jedan sudac dao pobjedu Guidi. Ono je čisti tag & run, bez ijednog pokušaja ičega ozbiljnijeg (da ne spominjem završavanje borbe), udara jedino zato da bi dobio koji bod i ostatak borbe bježi.

Evo Gray kada je uključio Full Stockton Diaz Bros 209 mod:

UserPostedImage

Guida baci jedan swing i onda se zaleti u noge čovjeku sa spuštenim rukama koji ga moli da udre, šteta što ga nije udavio u giljotini. Gray je zaradio još jednog fana sinoć.
DON'T BE SCARED HOMIE
Đolo
2012-06-24T01:00:48Z
blazer44 wrote:

Jebote više Greg Jackson i njegovi gameplanovi, Guida i Condit, bježanje po ringu pet rundi, igranje tag & run... Ono sinoć je bila sramota za gledat. Sramota je i što suci nagrađuju takve borce, daju im bodove i pobjede, opet je jedan sudac dao pobjedu Guidi. Ono je čisti tag & run, bez ijednog pokušaja ičega ozbiljnijeg (da ne spominjem završavanje borbe), udara jedino zato da bi dobio koji bod i ostatak borbe bježi.

UserPostedImage

Guida baci jedan swing i onda se zaleti u noge čovjeku sa spuštenim rukama koji ga moli da udre, šteta što ga nije udavio u giljotini. Gray je zaradio još jednog fana sinoć.

maynard kralj,popio je udarac cisto u bradu koji bi nokautrio 90% ljudi ili barem ozbiljno uzdrmo
slazem se guida je sinoc imo sramotnu borbu
mada mislim da je condit duga prica jel je bio jako aktivan unatoc "bjezanje" al necemo sad o tome
slazem se sa svime ostalim
Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2012-06-24T01:16:12Z
Koji je ovaj Maynard car :)1 Samo zbog njega sam skinuo cijeli event. Drago mi je da je pobijedio, da je Guida proglašen pobjednikom bila bi to teška sramota.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Borisstandup
2012-06-24T04:00:48Z
blazer44 wrote:

UserPostedImage

:)36