Slash
  • Slash
  • Advanced Member Topic Starter
Sponsor
Slash
  • Slash
2012-06-19T10:28:47Z
http://www.profightstore...-ep-u-hrvanju/10117.aspx 

Quote:

Ulaz je besplatan za sve dane natjecanja - te pozivamo gledatelje da dođu i podrže naše najbolje mlade hrvače!

Ajmo ljudi, barem zadnji dan dođite kad nastupaju naši najbolji juniori. Ovakav događaj zaslužuje puno više pažnje nego što dobiva.
Becks
2012-06-19T13:28:55Z
šteta što ovakve stvari nisu medijski više popracene, što se i na forumima ne piše o ovome i uspjesima naših mladih boraca, a ne samo jupidu i reakto i njihovo punjenje ega pridodavanjem nepotrebne pozornosti (koju sam i ja dao ovim postom) :DD
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-06-23T14:57:09Z
kaže:

Hrvatska juniorska reprezentacija u grčko-rimskom za razliku od slobodnog hrvanja, vrlo je konkuretna, i očekuju se dobri i borbeni nastupi naših hrvača.

i prije mi se činilo da je GR popularniji od slobodnog, što mi nikad nije bilo jasno. koliko mi je poznato, slobodni stil je GR + noge. slash, ti si hrvač, daj mi molim te objasni zašto je GR zastupljeniji?
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
DoKoske
2012-06-23T16:48:49Z
brzi wrote:

kaže:

Hrvatska juniorska reprezentacija u grčko-rimskom za razliku od slobodnog hrvanja, vrlo je konkuretna, i očekuju se dobri i borbeni nastupi naših hrvača.

i prije mi se činilo da je GR popularniji od slobodnog, što mi nikad nije bilo jasno. koliko mi je poznato, slobodni stil je GR + noge. slash, ti si hrvač, daj mi molim te objasni zašto je GR zastupljeniji?

jednostavno nemamo stručnog kadra za treniranje pravog slobodnog stila vjerojatno zbog toga jer već tradicionalno svi rade gr
wash your feminine side clean off
Slash
  • Slash
2012-06-24T01:52:48Z
brzi wrote:

kaže:

Pojma nemam zašto je tako ispalo. Odkad sam počeo hrvat, radio se grčko-rimski kod nas u RH, a slobodni jako malo - najčešće ništa. Nisam previše pitao zakaj je to tak ispalo i zbog čega su se tokom povijesti na grčko-rimski orijentirali.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-06-24T06:04:20Z
možda ja tu nešto ne kužim, ali GR mi se čini suvišan kad postoji slobodni stil. malo mi je bedasto da ne možeš čovjeka čopit za nogu kad ga ideš rušit.

slično kao i kod kickboxinga - semi contact, light contact, full contact, low kick, k-1 style i tamo nekakvi kickboxing plesovi koji nemaju veze sa borbom. da se mene pita ukinuo bi sve osim light contacta i low kicka. semi contact je karate, full contact je isto što i low kick samo bez low kickova, a k1 style nek ostane tajlandskom boksu.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Slash
  • Slash
2012-06-24T11:10:47Z
brzi wrote:

možda ja tu nešto ne kužim, ali GR mi se čini suvišan kad postoji slobodni stil. malo mi je bedasto da ne možeš čovjeka čopit za nogu kad ga ideš rušit.

slično kao i kod kickboxinga - semi contact, light contact, full contact, low kick, k-1 style i tamo nekakvi kickboxing plesovi koji nemaju veze sa borbom. da se mene pita ukinuo bi sve osim light contacta i low kicka. semi contact je karate, full contact je isto što i low kick samo bez low kickova, a k1 style nek ostane tajlandskom boksu.

Nije suvišan, grčko-rimski je skroz drugačije hrvanje - nekima više leži jedno, drugima drugo.
bbbmarc
2012-06-24T12:45:44Z
grčko-rimsko i slobodno i razvoj u hrvatskoj ima korijene u bivšoj jugi, kad su podijeljene bile škole i načini: makedonija, kosovo i južna srbija su tradicionalno radili slobodno, ostali dijelovi zemlje klasično hrvanje, a tako je i ostalo kasnije, jednostavno sve do nedavno falilo je vrhunskog stručnog kadra, ali sada nove genercije na kifu i klubovima sve kvalitetnije rade i slobodno

ZgemboAdislic
2012-06-24T21:49:06Z
Etlinger prvak!
Slash
  • Slash
2012-06-24T22:42:31Z
ZgemboAdislic wrote:

Etlinger prvak!

I to bez izgubljenog boda tokom cijelog prvenstva. Svaka mu čast!
vigor5
2012-06-26T13:56:46Z
bbbmarc wrote:

grčko-rimsko i slobodno i razvoj u hrvatskoj ima korijene u bivšoj jugi, kad su podijeljene bile škole i načini: makedonija, kosovo i južna srbija su tradicionalno radili slobodno, ostali dijelovi zemlje klasično hrvanje, a tako je i ostalo kasnije, jednostavno sve do nedavno falilo je vrhunskog stručnog kadra, ali sada nove genercije na kifu i klubovima sve kvalitetnije rade i slobodno

Zanimljiv podatak za koji nisam znao.

Hvala za info u svakom slučaju.