thelovacluka
2012-06-12T15:40:50Z
Nisam već valjda zadnjih 8-9 godina u ovome i ne pratim koji su dobri, povoljni, koji procesori su dns najbolji itd...

Znači, glavni faktor, cijena, bi bila do nekih 3500 kn...jel bi dobio nešto kvalitetno tako?
koji preporučate? bitan mi je kvalitetan zaslon i dodatne pizdarije, utori itd. u principu, multimedija... ne trebam za igrice baš..mislim bar da nebudem :)1

hvala
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Sponsor
karl anal
2012-06-12T16:34:02Z
dell
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
hamush
2012-06-12T17:59:45Z
dell, lenovo, hp ces preplatiti samo radi branda. moj izbor je toshiba... imaju dobar omjer cijene i vrijednosti...
ch0110
2012-06-12T18:02:55Z
roko
  • roko
  • Advanced Member
2012-06-12T18:21:17Z
Toshiba Satellite L750-1XU
TOSHIBA SATELLITE L750-1XU PSK1YE-022006Y4: Notebook TOSHIBA Satellite L750-1XU 15.6" LED Backlight TruBrite (1366x768) TFT, Core i3 Mobile 2350M, DDR3 6GB, DVD Super Multi, HD Graphics 3000, Wi-Fi, BT, 640GB HDD, Web Cam, HDMI, no OS, Precious Black
Cijena: 3821,00kn
thelovacluka
2012-06-12T18:59:30Z
hvala na odgovorima...

a to da je grafička integrirana? na ovome Toshibinome. nema tolko veze?
roko
  • roko
  • Advanced Member
2012-06-12T19:12:45Z
thelovacluka wrote:

hvala na odgovorima...

a to da je grafička integrirana? na ovome Toshibinome. nema tolko veze?

Ako mislis igrat igrice onda je bitno...
hamush
2012-06-12T19:15:54Z
zahtjevne igrice niposto nece vrtit, ali za sve ostalo, vise nego dovoljno.
e.peace
2012-06-12T19:26:26Z
karl anal wrote:

dell

I ja sam za DELL
thelovacluka
2012-06-12T22:31:26Z
dobro. igrice ne igram pa mi je to ok. jedino da mogu bez lroblema vrtit sve filmove s najjacim rezolucijama itd... zanima me samo dal 17' monitor puno vise struje trosi? ipak bi gledao ufc na vecem ekranu 😉
hamush
2012-06-12T22:39:42Z
pa ako ga gledas na bateriji imas u prosjecno 2h struje... no kada ga doma drzis, drzi ga na struji i gotovo..
rampage308
2012-06-12T22:45:01Z
hamush wrote:

pa ako ga gledas na bateriji imas u prosjecno 2h struje... no kada ga doma drzis, drzi ga na struji i gotovo..

nikako jer ces ga totalno zajebati

kad se napuni baterija iskljucis ga iz sruje pa neka radi ta 2h na bateriju bez obzira gdje se nalazis , ako ti bude samo prikljucen na struju otici ce ti baterija brzo
Soraya
2012-06-13T14:29:18Z
ne želim se sad ukleti, ali nama već godinu dana drži tak, pa ono.... toshibica nije loša, ali da nema svoje mane, ima....ja sam i dalje za lenovo što se tiče laptopa, samo su oni skupi...
iako mislim da nikad neću voljeti rad na laptopu, sve dok mi ne vrti 550 stvari ko stolno bez da zeza.....
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Soraya
2012-06-13T14:36:23Z
Da se nadovežem, razmišljam o novoj grafičkoj, jel to podrazumijeva i novu matičnu i procesor itd, jer ovo što sad imam je staro onolko kolko je hamush u americi, nezz jel to oko 3 godine negdje.... :)20
napajanje je novo, jer je staro reklo papa... i jel to izedivo za recimo 2 soma?

Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
loreia
2012-06-13T14:39:28Z
Soraya wrote:

Da se nadovežem, razmišljam o novoj grafičkoj, jel to podrazumijeva i novu matičnu i procesor itd, jer ovo što sad imam je staro onolko kolko je hamush u americi, nezz jel to oko 3 godine negdje.... :)20
napajanje je novo, jer je staro reklo papa... i jel to izedivo za recimo 2 soma?

Malo vise od tri godine. :)2
Napisi koji model maticne ploce imas.
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2012-06-13T14:40:42Z
rampage308 wrote:

hamush wrote:

kad se napuni baterija iskljucis ga iz sruje pa neka radi ta 2h na bateriju bez obzira gdje se nalazis , ako ti bude samo prikljucen na struju otici ce ti baterija brzo

Bateriju uvijek mozes zamijeniti. Tako da ...
loreia
2012-06-13T14:41:42Z
thelovacluka wrote:

dobro. igrice ne igram pa mi je to ok. jedino da mogu bez lroblema vrtit sve filmove s najjacim rezolucijama itd... zanima me samo dal 17' monitor puno vise struje trosi? ipak bi gledao ufc na vecem ekranu ;)

Pa onda ga spoji na vanjski monitor ili TV uredjaj.
thelovacluka
2012-06-13T15:07:48Z
loreia wrote:

thelovacluka wrote:

dobro. igrice ne igram pa mi je to ok. jedino da mogu bez lroblema vrtit sve filmove s najjacim rezolucijama itd... zanima me samo dal 17' monitor puno vise struje trosi? ipak bi gledao ufc na vecem ekranu ;)

Pa onda ga spoji na vanjski monitor ili TV uredjaj.

da. razmisljao sam i o toj opciji. koji je najbolji nacin da spojim laptop i tv? hdmi??
hamush
2012-06-13T15:09:22Z
rampage308 wrote:

hamush wrote:

ajmo ovako...

baterija ima svoje cikluse punjenja i praznjena... ako cemo gledati po principu ocuvanja baterije, mozes ju komotno napunit, pola ispraznit i polupunu ju izvadit van iz laptopa...
imas tone i tone rasprava o tome sto produzuje odnosno ocuva zivot bateriji...

forsirati punjenje i praznjenje baterije prakticki polako smanjuje njezin kapacitet, no to je isto tako neminovno...
rampage308
2012-06-13T15:27:59Z
hamush wrote:

rampage308 wrote:

hamush wrote:

baterija ima svoje cikluse punjenja i praznjena... ako cemo gledati po principu ocuvanja baterije, mozes ju komotno napunit, pola ispraznit i polupunu ju izvadit van iz laptopa...

pa da , opet bolje nego je 24 h drzati na struji
znam dosta ljudi koji su kupili lap top i onda ga stalno drzali na struju crkne baterija neda im se staviti novu i doslovno im se pretvori u stolno racunalo

@lovac luka

uzmi hdmi kabel za spojiti lap top i tv
Similar Topics
Users browsing this topic