hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
2012-05-29T04:17:18Z
ajde da si olakasam dusu ovdje malo...

otpis hardveraja u firmi, ja inicirao kao veliki junk cleanup itd...
uglavnom dokopao se 3 dobra kompa...

dobra asusova ploca, quad core proc na 2.8ghz i diska koliko si uzmes...

4gb ddr3 RAM na 1333mhz ...

i onda poceo sex... danas kao krenem ja pripremat jedan od ovih za sebe... pocistim ga, stavim napajanje 650W za servere i krenem sa jebadom.... prvo nece da se buta sa oba HDD...

reko koj k... vidim jedan od njih ima IDE power i SATA power connector... sam hoce, ali u kompi sa drugim diskom ne... i sa time se najebem dobrih 20 min, ali ajde de, proradi... no popizdio sam i stavio disk od 320 gb jer mi zena pocela plakat da nece bit dovoljno... i stavim ga, radi!

e ali SMART utility se odma oglasi da je disk smece i da ga bacim.. i onda popizdim i stavim mu 500gb..

stavim Win7 64bit, i krene kopirat, i majmun otvori ladicu pored kompa, i iscupam struju iz kompa... fak shit...
ajd opet... krene, dodje izbor, odaberi jezik... i stisnem spanjolski slucajno, i NEMOZES NATRAG!!!!

opet... resetiraj, ispocetka.... i konacno prodje... i fala bogu stavim windozere, skinem drajvere, updates, ovo ono, sve aplikacije poinstaliram... i skuzim da sam 6h drkao po kompu kicma otpala, noge u grcu od cucanja...

da ne spominjem da sam jucer zivce izgubio samo da bi ih natjerao da prorade, i skuzio da imam 2 sjebana napajanja a danas vidim da imam 2 sjebana harda... ajde de, barem ce biti magneta za frizider iz njih :D
e da.. zaboravih.. stari hdd nemogu spojit preko sata jer iamam samo 2 sata power adaptera u kompu 😃 tako da mora preko USB-a, dakle kopirat cu filmove cijelu noc, lol :D

sve u svemu, komp radi, tih je, i spojen na telku... idem sada radit jogu da povratim kicmu u normalno stanje 😃. izjebo sam se ko mali majmun:)

Sponsor
DcExCrO
2012-05-29T07:21:32Z
Hahaha..čitam i vidim da si stavio 320 GB,pa 500 GB,rekoh si,ovaj kako je krenuo još će doć i do terabajta..:) :)20
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-05-29T07:51:31Z
hamush wrote:

reko koj k... vidim jedan od njih ima IDE power i SATA power connector... sam hoce, ali u kompi sa drugim diskom ne... i sa time se najebem dobrih 20 min, ali ajde de, proradi...

kak si ovo riješio?
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
karl anal
2012-05-29T08:33:49Z
nekužim bit ovog topica
oš da te malo žalimo ili šta:)20

a jaaadan
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2012-05-29T09:22:44Z
Meni svaki dan takav na poslu :)20

UserPostedImage
Goginhosa
2012-05-29T09:30:40Z
Cek jel ti stari disk PATA? Ako je,imas kupit adapter da ga pretvori u sata,tacnije dodje kao plocica koja ide u pci slot.
white_lotus
2012-05-29T09:49:46Z
Jesi pokušao razgovarat s njim?

To obično ja radim kad sam nemoćan... :)14
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2012-05-29T10:03:00Z
white_lotus wrote:

hahaha
zakon
tako i ja ali nažalost uvijek završi konfliktom:)18
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Reaktivac
2012-05-29T10:07:47Z
hamush wrote:

otpis hardveraja u firmi, ja inicirao kao veliki junk cleanup itd...
uglavnom dokopao se 3 dobra kompa...

dobra asusova ploca, quad core proc na 2.8ghz i diska koliko si uzmes...

4gb ddr3 RAM na 1333mhz ...

Otpis pa "prepis"... 🙂

Vrhunsko žućkarenje... :)20 :)36
loreia
2012-05-29T10:44:28Z
brzi wrote:

hamush wrote:

reko koj k... vidim jedan od njih ima IDE power i SATA power connector... sam hoce, ali u kompi sa drugim diskom ne... i sa time se najebem dobrih 20 min, ali ajde de, proradi...

kak si ovo riješio?

Pa valjda jumperima :)2
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2012-05-29T10:46:02Z
hamush wrote:

stavim Win7 64bit, i krene kopirat, i majmun otvori ladicu pored kompa, i iscupam struju iz kompa... fak shit...
ajd opet... krene, dodje izbor, odaberi jezik... i stisnem spanjolski slucajno, i NEMOZES NATRAG!!!!

opet... resetiraj, ispocetka.... i konacno prodje... i fala bogu stavim windozere, skinem drajvere, updates, ovo ono, sve aplikacije poinstaliram... i skuzim da sam 6h drkao po kompu kicma otpala, noge u grcu od cucanja...

Ubuntu se instalira za cca 10 minuta, aplikacije jos i brze.
:)24
dr. Jupidu wrote: diskusting
dr jupidu
2012-05-29T14:15:51Z
kakva zla inteligencija....

ko da u vojski otpiše helikoptere da su stari

a onda ih preproda kolumbijskom kartelu
hamush
  • hamush
2012-05-29T18:46:12Z
vako...

Stari disk je sata ali hdd je imao legacy ide i sata power... rijesio sam to tako sto sam hdd bacio u smece jer je svirao kurcu sa tim pizdarijama...

uglavnom konacno sam zavrsio sve i uglavio komp iza telke da ga se ne vidi... i konacno krenemo gledat Game of Thrones... i uzivam u scenama klanja, kada ono.. trk trk trk.. pocne slika trzati pa se vrati na normalu.. uglavnom ono framerate pocne opadat u filmu.. ja gledam, wtf...
mozak u overdrive, sta moze uzrokovat trzanje... odmah u task mgr, nema nista.. proc i ram su ok i nisu optereceni.. .

reko mora da se pregrijava iza telke vise nego inace... i stavim ruku na straznji dio PCa i vidim da case vent umjesto da puse na van puse unutra!!!!!!
budala kada sam sarafio fan sam ga naopako stavio jer sam ga mijenjao... i tako je on topli zrak od telke upuhivao na proc...

uglavnom instaliram PC probe II i iste sekunde pocne alarm 🙂. MOBO too hot, 52 celzijevaca...
idem malo proguglat, i fakat, kazu svi to je pretoplo za mobo... i rijesio problem konacno sa instalacijom venta da puse na van, i eto radi 😃

inace, koncept Media PC mi se ful svidja... mozes gledat tv, netflix, filmice sa torrenta, streamat youtbe i downloadat... i plus sve to, jos zena igra skyrim na pc-u...
hamush
  • hamush
2012-05-29T18:49:55Z
white_lotus wrote:

da, inace imam tendenciju da se razgovaram sa kompom kojeg gradim 😃
vecinom je monolog isao tipa: jebo ti bog pas mater mrtvu koj kurac se ne butas jebao te bios u dupe....

nakon toga, sam sam sebi kunuo sve nove i stare bogove iz game of thrones kada sam kliknuo spanish na odabir jezika... poludio sam.. sve ispocetka, nema back button :D
nadam se da sam gotov sa psovanjem 😃