ajde da si olakasam dusu ovdje malo...
otpis hardveraja u firmi, ja inicirao kao veliki junk cleanup itd...
uglavnom dokopao se 3 dobra kompa...
dobra asusova ploca, quad core proc na 2.8ghz i diska koliko si uzmes...
4gb ddr3 RAM na 1333mhz ...
i onda poceo sex... danas kao krenem ja pripremat jedan od ovih za sebe... pocistim ga, stavim napajanje 650W za servere i krenem sa jebadom.... prvo nece da se buta sa oba HDD...
reko koj k... vidim jedan od njih ima IDE power i SATA power connector... sam hoce, ali u kompi sa drugim diskom ne... i sa time se najebem dobrih 20 min, ali ajde de, proradi... no popizdio sam i stavio disk od 320 gb jer mi zena pocela plakat da nece bit dovoljno... i stavim ga, radi!
e ali SMART utility se odma oglasi da je disk smece i da ga bacim.. i onda popizdim i stavim mu 500gb..
stavim Win7 64bit, i krene kopirat, i majmun otvori ladicu pored kompa, i iscupam struju iz kompa... fak shit...
ajd opet... krene, dodje izbor, odaberi jezik... i stisnem spanjolski slucajno, i NEMOZES NATRAG!!!!
opet... resetiraj, ispocetka.... i konacno prodje... i fala bogu stavim windozere, skinem drajvere, updates, ovo ono, sve aplikacije poinstaliram... i skuzim da sam 6h drkao po kompu kicma otpala, noge u grcu od cucanja...
da ne spominjem da sam jucer zivce izgubio samo da bi ih natjerao da prorade, i skuzio da imam 2 sjebana napajanja a danas vidim da imam 2 sjebana harda... ajde de, barem ce biti magneta za frizider iz njih :D
e da.. zaboravih.. stari hdd nemogu spojit preko sata jer iamam samo 2 sata power adaptera u kompu 😃 tako da mora preko USB-a, dakle kopirat cu filmove cijelu noc, lol :D
sve u svemu, komp radi, tih je, i spojen na telku... idem sada radit jogu da povratim kicmu u normalno stanje 😃. izjebo sam se ko mali majmun:)