MMA4Life
  • MMA4Life
  • Advanced Member Topic Starter
2009-03-25T13:03:58Z
Kako piše jedan američki MMA portal po raznim forumima i MMA portalima kruže glasine o mogućnosti da se dogodi ponovna borba izmedju ova dva velikana MMA scene, Mirka Cro Copa i Fedora.
Ta borba bi se trebala dogoditi na Affliction 3 priredbi koja je planirana na isti dan kao i jubilarni UFC 100 show.Jedina njihova medusobna borba dogodila se u Japanskoj Pride organizaciji, u kojoj je Fedor odnio pobjedu,ali je isto tako izjavio poslje borbe da mu je to bio najteži meč u karijeri. Ako se desi ova borba to bi zaista bio šlag na tortu za sve ljubitelje MMA scene.

http://www.mmaxion.com/NewsDetail.aspx?Id=124 
Sponsor
loreia
2009-03-25T13:48:39Z
Koji je to portal? "jedan americki"
dr. Jupidu wrote: diskusting
ADCC1
2009-03-25T14:00:13Z
loreia wrote:

http://www.mmabay.co.uk/Story%2000959.html 
Pardon gospodine sarkastični "jedan Engleski MMA portal"
Jupidu.
2009-03-25T14:02:47Z
A DA CROCOP OZDRAVI PRVO...?
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-03-25T14:04:04Z
Affliction 3 neće ić putem per per viewa, već u slobodnom prijenosu na kablovskoj tv u americi.
kad bi uspjeli dogovorit cro cop-fedor borbu, mislim da bi dobro zeznuli ufc koji istog dana organizira ufc 100.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2009-03-25T14:07:09Z
ADCC1 wrote:

loreia wrote:

http://www.mmabay.co.uk/Story%2000959.html 
Pardon gospodine sarkastični "jedan Engleski MMA portal"

Nisam sarkastican, nego je smijesno pozivati se na "jedan portal". Ako se pozivas na nekoga onda trebas staviti i link na source :)22
Slash
2009-03-25T14:11:55Z
bero wrote:

Affliction 3 neće ić putem per per viewa, već u slobodnom prijenosu na kablovskoj tv u americi.
kad bi uspjeli dogovorit cro cop-fedor borbu, mislim da bi dobro zeznuli ufc koji istog dana organizira ufc 100.

Misliš?

Ne znam, ali CroCop se baš nije pokazao u USA, tako da ne vjerujem da ima neku popularnost... Barem ne kog običnog puka.

Imaš CroCop/Fedor vs. GSP/Alves, Lesnar/Mir, Henderson/Bisping - pa si misli. Ako i gledamo Mirkove zadnje predstave, ne znam baš da će ljudi s velikim iščekivanjem čekati ovo.
Ta borba ima puno više potencijala u europi i Japanu, nego u USA.

I mmabay nije baš povjerljiva stranica (ili kopiraju vijesti s drugih siteova, ili pucaju glasine za koje nitko nije čuo)... Dok nema sherdog, mmaweekly, f4online, mmajunkie (iako mi i oni nisu nešto) - nisam baš uvjeren u tu priču.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-03-25T14:17:16Z
Slash wrote:

bero wrote:

Misliš?

Ne znam, ali CroCop se baš nije pokazao u USA, tako da ne vjerujem da ima neku popularnost... Barem ne kog običnog puka.

Imaš CroCop/Fedor vs. GSP/Alves, Lesnar/Mir, Henderson/Bisping - pa si misli. Ako i gledamo Mirkove zadnje predstave, ne znam baš da će ljudi s velikim iščekivanjem čekati ovo.
Ta borba ima puno više potencijala u europi i Japanu, nego u USA.

Mogli bi im maznut nezanemariv postotak gledatelja. Čak i novopečeni MMA (UFC) su sigurno čuli za Fedora. I da ga nikad nisu gledali, sigurno bi htjeli pogledat borbu da vide ko je borac kojeg svi smatraju najboljim MMA teškašem ikad. I još ih ništa ne košta kad Affliction ide u free prijenosu na kablovskoj.
A navodno će se borit i Tim Sylvia.
- dr jupidu
loreia
2009-03-25T14:29:49Z
Kao sto je Slash rekao, ovoj izvor bas i nema neku reputaciju.
Mislim da ova vijest nije realna
Matek
2009-03-25T14:51:40Z
kako sam ja čuo i čitao, ameri su ludi za filipovićem, vidite da su ga stavili i u undisputed 2009, a koliko ga već nema u UFC-u, tako da mislim da bi mnogima bila jako zanimljiva borba sa fedorom, a još je sad i fedoromanija u americi, sjetite se kakav su dokumentarac napravili prije borbe sa arlovskim, čovjeka su dizali u nebesa, još mi je ona rečenica u glavi " and that's why fedor is the baddest man on the planet" :)24
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-03-25T14:54:18Z
loreia wrote:

Tome ide u prilog i to što su odustali od borbe Fedor-Barnett za Affliction 3. Organizatori su rekli da bi to bila preskupa borba za event koji nije na PPV-u.
A borba s Mirkom bi bila još skuplja.
- dr jupidu
loreia
2009-03-25T15:21:23Z
Matek wrote:

kako sam ja čuo i čitao, ameri su ludi za filipovićem, vidite da su ga stavili i u undisputed 2009, a koliko ga već nema u UFC-u, tako da mislim da bi mnogima bila jako zanimljiva borba sa fedorom, a još je sad i fedoromanija u americi, sjetite se kakav su dokumentarac napravili prije borbe sa arlovskim, čovjeka su dizali u nebesa, još mi je ona rečenica u glavi " and that's why fedor is the baddest man on the planet" :)24

A koliko su PPV pretplata prodali? 😉
Jupidu.
2009-03-25T15:24:47Z
bero wrote:

NIKO VIŠE NEMOŽE ZAUSTAVIT UFC.....

UFC POSLUJE NA REALNIM OSNOVAMA..

Jupidu.
2009-03-25T15:26:50Z
DA JE FEDOR IŠAO U UFC DANAS BI IMAO MILIJUNSKI UGOVOR S COCA COLOM ILI SLIČNO....

Slash
2009-03-25T16:08:14Z
loreia wrote:

A koliko su PPV pretplata prodali? ;)

Oko 150,000... Što je za turnir koji nema praktički nikakve TV promocije, jako dobro, izuzetno dobro.

(recimo Roy Jones - Calzaghe s 3 tjedna serijala na HBO-u, brdo najava mjesecima, intervjua, reklama.... imao oko 225,000 prodanih PPV-ova, a zna se koliko su Jones i Calzaghe poznatiji od Fedora i Arlovskog).

UFC je već posebna priča, ali ako se ne prezivaš Liddell, Griffin, Ortiz, Lesnar, Couture i sl. nećeš ni ti doći dalje od 300,000 - 400,000 prodanih PPV-ova (npr. Anderson Silva), a oni imaju svaki tjedan showove na Spikeu, Countdown i sl.
loreia
2009-03-25T16:27:23Z
Odakle ti brojka od 150 kila, zadnje sto sam ja cuo je 80ak kila.
Problem je u tome sto Affliction nije profitabilan projekt, a podmetanje klipova pod noge UFCu je glupost, na duge staze to je cisto samoubojstvo, jer jedan neisplativ turnir je puno stetniji za Affliction nego UFC.
A ako budu imali istu vecer priredbe, onda ce izgubiti i jedni i drugi.
Slash
2009-03-25T16:31:22Z
loreia wrote:

Odakle ti brojka od 150 kila, zadnje sto sam ja cuo je 80ak kila.
Problem je u tome sto Affliction nije profitabilan projekt, a podmetanje klipova pod noge UFCu je glupost, na duge staze to je cisto samoubojstvo, jer jedan neisplativ turnir je puno stetniji za Affliction nego UFC.
A ako budu imali istu vecer priredbe, onda ce izgubiti i jedni i drugi.

Čuo sam da je bilo 50% bolje od prvog, to je izjava glavonje od Afflictiona... Prvi je bio oko 100,000 (to je više strana potvrdilo).
mishima
2009-03-25T16:54:34Z
Ništa od toga
akvic
2009-03-25T17:30:23Z
mishima wrote:

Ništa od toga

+1
nema šanse
ive
  • ive
  • Advanced Member
2009-03-25T18:42:03Z
bero wrote:

loreia wrote:

Tome ide u prilog i to što su odustali od borbe Fedor-Barnett za Affliction 3. Organizatori su rekli da bi to bila preskupa borba za event koji nije na PPV-u.
A borba s Mirkom bi bila još skuplja.

cek cek, je li ima onda borbe sa Barnettom ili ne? Gdje pise da su je otkazali?