the sexy
2012-05-19T22:23:51Z
zasto PFS team nekad jednostavno ne odgovori na pitanje,a odgovori na pitanje iznad koje je poslije postavljeno?
msm nije mi jasno
Sponsor
hamush
2012-05-20T01:42:02Z
the sexy wrote:

zasto PFS team nekad jednostavno ne odgovori na pitanje,a odgovori na pitanje iznad koje je poslije postavljeno?
msm nije mi jasno

poneka pitanja nisu vrijedna odgovora...
Stipe
2012-05-20T10:02:38Z
Neka su pitanja lakša od drugih, pa obično dobiju brži odgovor.

-Stipe
akvic
2012-05-20T12:21:17Z
hamush wrote:

the sexy wrote:

msm nije mi jasno

zato jer PFS team izgleda ovako nakon što pročita neka pitanja

UserPostedImage

:)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-05-20T12:27:43Z
Najjače je ipak ono da gdje se može nabavit CD za live gledanje PPV-a.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
kanye
2012-05-20T12:41:05Z
hamush wrote:

the sexy wrote:

msm nije mi jasno

u pravu je hamush..... a nije mi jasno no tko moze postavljat ijedno pitanje i cekat odgovor pored, googlea, wikipedie i bezbroja borilackih portala gdje se u trenu nadje odgovor bez da se postavljaju smijesna pitanja :)20
pasbrata
2012-07-27T11:21:26Z
pitanje za PFS team. da li ste spremni banirati jupidu_a ako eskivira fight kako je ksian obećao i kako je dogovoreno u threadu "reakt vs jupidu". znam da što se reaktivca tiče to neće biti problem. znači zanima me da li će najviša instanca PFS teama/foruma to dopustiti.

sve vezano uz to držite isključivo u onoj temi.
hvala
-moderator

moderator onda bi bilo ok da se i odgovori u onoj temi, ali bi bio problem što ta tema jede malu djecu pa se post vrlo lako izgubi te zaboravi. uglavnom molio bih pismeni odgovor u temi po vašoj želji.

hvala
-pasbrata
bbbmarc
2012-07-27T23:50:03Z
iz teme

bbbmarc wrote:

nisam glavni glavonja, ali
1. oni nisu borci, osim u vmmma
2. neće bit baniranja glavnih aktera zbog kukavičluka ili laži
3. bit će baniranja klonova, u trenutku kad će biti nedvojbeno jasno da je o klonu riječ, ali ne na osnovu sumnji
4. kakav fajt? :)20

Similar Topics
Users browsing this topic