jel imate sekciju za žene?
jel imate sekciju za žene? kaj da bi loreia mogo ić trenirat :)18
jupidu će dat ocjenu....
jupidu će dat ocjenu....Ja sam mislija da ce jupidu bit trener :)2
naprimjer...............onaj koji želi bit moj mma borac jednostavno mora svaku večer na spavanje u 23 h i buđenje u 7 h.....samo ljeti 3 mjeseca dopušteni izlasci....I TAD NEMA MEČEVA
naprimjer...............onaj koji želi bit moj mma borac jednostavno mora svaku večer na spavanje u 23 h i buđenje u 7 h.....samo ljeti 3 mjeseca dopušteni izlasci....I TAD NEMA MEČEVAMislim da ima dosta kvalitetnih MMA boraca koji se ne bi s tobom slozili oko ovih vremena odlaska na spavanje i budjenja :)
ONDA IM NEĆU BIT TRENER.............
ONDA IM NEĆU BIT TRENER.............Odlično.... Tako mogu biti samo na dobitku.
ONDA IM NEĆU BIT TRENER.............Odlično.... Tako mogu biti samo na dobitku.:)18 Poznato je da npr. Tito Ortiz spava do podne, a trenirati kreće tek oko 13-14 h.[/quotemožda u off periodu...al ako to radi u pripremnom djelu onda nikad nije iskoristio sav fizički potencijal REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDUOVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREMESPLIT: 21.7.2007 GOD hamush-prvak wc mma organizacije
možda u off periodu...al ako to radi u pripremnom djelu onda nikad nije iskoristio sav fizički potencijal
možda u off periodu...al ako to radi u pripremnom djelu onda nikad nije iskoristio sav fizički potencijalNema to veze s tim da ima borbu oko 22h navečer, i da želi tijelo prilagoditi na ritam za borbu, tj. dan borbe, jelda? I da Ortiz je uvijek bio poznat po tome da je fizički nepripremljen, jelda jupidu?Ipak je slučajno bio UFC prvak, a da je ima tebe, još bi i sada bio prvak... Ipak ti znaš bolje od profesionalnih sportaša i njihovih trenera.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close