Goginhosa
2012-05-15T09:08:45Z
Posto sam vidio da nema,(a mozda je nekada bio) topic o igrama,evo ovdje na jednom mjestu mozemo pisati o tome.
Obzirom da nas je vecina ovdje zaljubljenika u borilacke sportove,ovako u slobodno vrijeme kad ne pratimo, ne radimo ili ne treniramo,uz koju igru ili igrice se opustate i koje zanrove igara volite?
Ja sam u zadnje vrijeme dosta igrao company of heroes,strategija II svjetski rat,na konzolama uglavnom PES i UFC undisputed.
Sinoc u ponoc je pocela prodaja legendarne igrice DIABLO III zaraza 🙂
Sponsor
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2012-05-15T09:15:06Z
Metal gear solid
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
loreia
2012-05-15T09:21:58Z
Ja i kcer volimo slagati puzzle. Igramo se skoro svaku vecer. Za koji mjesec ce biti bolja od mene.
dr. Jupidu wrote: diskusting
Goginhosa
2012-05-15T11:04:16Z
loreia wrote:

Ja i kcer volimo slagati puzzle. Igramo se skoro svaku vecer. Za koji mjesec ce biti bolja od mene.

Hehe super,ovo me podsjeti na onaj vic,kad je mujo trazio da udje u ginisovu knjigu rekorda i ljudi dosli da upisu rekord pitaju ga ,ok sta si uradio?
Kaze slozio sam lego kockice za dvije godine,a na kutiji pise do tri godine 🙂
loreia
2012-05-15T11:55:25Z
Goginhosa wrote:

loreia wrote:

Hehe super,ovo me podsjeti na onaj vic,kad je mujo trazio da udje u ginisovu knjigu rekorda i ljudi dosli da upisu rekord pitaju ga ,ok sta si uradio?
Kaze slozio sam lego kockice za dvije godine,a na kutiji pise do tri godine :)

Mala ispravka, mala mi ima dvije godine, a na kutiji pise za uzrast od 4-5 godina.
Osim toga sve si pogodio :)20
djoli8
2012-05-15T14:22:59Z
COD-MW3 već mjesec dana se ne skidam. Prije toga Crysis 2. Pošto sam se riješio konzole, igram se na PC-u. Ima li neki domaći server za FPSove i igra li se šta na njima. Otkako je amricas army izdo novu verziju nitko od stare ekipe vise ne igra. Još smo visili na 1.8 verziji. Inače sam fan borilačkih igrica i FPS-a.
Chairman
2012-05-15T14:32:14Z
FPS su mi nekak prebrze vise sam za strategije, vec mjesecima igram samo
Crusader kings 2, Victoria 2 i s vremena na vrijeme isprobam koji mod za Mount and blade ili ak me pukne pa odigram Civilization svakih par mjeseci gejm il 2.

Godinama sam bio fanatik za Football manager ali previše živaca mi je popila ta igra da bi ju više igrao.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-05-15T14:57:48Z
Chairman wrote:

Crusader kings 2, Victoria 2 i s vremena na vrijeme isprobam koji mod za Mount and blade ili ak me pukne pa odigram Civilization svakih par mjeseci gejm il 2.

Godinama sam bio fanatik za Football manager ali previše živaca mi je popila ta igra da bi ju više igrao.

danas sam baš skinuo native expansion za warband. stari native expansion mi je bio odličan, a ovaj novi bi trebao bit puno bolje balansiran. mount&blade igram zadnjih 4-5 godina, samo mijenjam modove

edit: btw, očekuje se novi game of thrones mod. već je dugo u izdradi i trebo bi bit gotov do kraja godine
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Chairman
2012-05-15T16:02:38Z
brzi wrote:

Chairman wrote:

danas sam baš skinuo native expansion za warband. stari native expansion mi je bio odličan, a ovaj novi bi trebao bit puno bolje balansiran. mount&blade igram zadnjih 4-5 godina, samo mijenjam modove

edit: btw, očekuje se novi game of thrones mod. već je dugo u izdradi i trebo bi bit gotov do kraja godine

got mod cekam od prve epizode :)20 , igro sam neki got mod ali je bio dosta loše napravljen i manjkalo detalja u principu je bila samo mapa Westerosa.
a mount and blade igram vec jako dugo mislim cak da si ti otvorio temu na UF forumu ili bero il akvic nesjecam se više i od tad sam imo male pauze ali svako malo se vracam toj igri :)20
hamush
2012-05-15T18:25:35Z
loreia wrote:

mala vec slaze puzle? na kompu ili prave?
hamush
2012-05-15T18:27:44Z
IL-2 Sturmovik igram od kada je izasla... igram je dan danas...
DOTA, sa zenom, igramo doduse vs AI jer nemozemo online..
to je uglavnom to... Baldurs Gate 2 mi je instaliran 🙂
thriller
2012-05-15T18:33:42Z
igram rainbow six las vegas 2 od kad je izasla..i najbolja igra te vrste..kakav cod.

Joeseph Jones
2012-05-15T18:50:48Z
bilijar na miniclipu:)18
loreia
2012-05-15T19:12:44Z
hamush wrote:

loreia wrote:

mala vec slaze puzle? na kompu ili prave?

Slaze ih najmanje pola godine. I moram priznati da razvaljuje, jednostavno sam odusevljen kako ih dobro slaze. Naravno prave, na kompu samo gleda crtice i UFC borbe :)20
loreia
2012-05-15T19:13:28Z
Probaj i ti kupit puzzle svojoj maloj, mislim da ce joj se svidjeti.
hamush
2012-05-15T19:28:49Z
da, budem. malo je jos zaigrana da moze obracat paznju na detalje, ali ceom probati. za sada imamo building blocks, pa slazemo tornjeve... no omiljena igra joj je skakanje sa ormarica na kauc... ima jedno pol metra visine :)
Logicus
2012-05-15T19:38:26Z
Counter Strike 1.6 - ESL, kupove, međunarodnu ligu, admin i head admin na 2 servera 🙂
AceOfSpades
2012-05-15T20:06:54Z
Logicus wrote:

Counter Strike 1.6 - ESL, kupove, međunarodnu ligu, admin i head admin na 2 servera :)

Moj čovjek! Doduše, kauntera nisam takao na steamu ima...dvije godine mislim, otkad sam ozbiljnije krenuo u sportske vode...malo nabacio jedino neki portable sa frendovima neku večer, još uvijek ih rasturao :)42 jaooo, kad se sjetim starih Dust2 24/7 maratona,srce mi plače! :)6 :)6

Zato nedavno sam igrao Skyrim, pa se odlučih instalirati svoj (original 🙂 ) Morrowind da se prisjetim vremena kad je bilo više od 3 opcije za dijalog sa likovima, pa sad Torchlight igram malo... ali Diablo 3 ne diram, previše sam vremena spizdio igrajući ga i čekajući trojku! 🙂
GO TO #top;
hamush
2012-05-15T20:10:03Z
ja sam u iskusenju sto se diabla tice 😃 lol.
zena je 56. level skyrima... monotono u picku materinu
FaceDesigner
2012-05-15T20:27:25Z
FM kako koji izađe.
PES na Sonyu sa prijateljima,plazma,priče Barca vs Real,par ljutih,par nervoznih,koja oklada u rezultate i tako.Ženama pristup zabranjen i tako prođe cila noć.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Users browsing this topic