Reaktivac
2012-05-07T21:54:17Z
Hmmm...

Mislim da na ovom forumu ima toliko marketinških stručnjaka da ćeš se iznenaditi... :)

Može public; mislim ako je besplatno ?
Sponsor
Bosanac
2012-05-08T00:09:24Z
Ja sam zainteresiran! hajde ti mene kontaktiraj na PM 😃
dr jupidu
2012-05-08T08:57:38Z
Blackelk wrote:

Besplatna škola internet marketinga !

Bez obzira s kojim se poslom bavite ili ćete se baviti,internet kao alat vam je neophodan..
Škola internet marketinga u kojoj možete naučiti:kako promovirati sebe,svoj klub,turnir,neki proizvod i slično.
Koga zanima može poruka na PP

??????????
1. vi ste gay? pa vabite mlade momke u "školu"?volite pipati vaše studente?
2. dobili ste na lotu pa ste se sami sebi zakleli ako dobijete radit ćete humanitarno?
3. na lakim drogama ste?

nemoje učiti ljude da rade besplatno..vi ste pogrešan primjer

ne lažite ovaj napaćen narod

čuj....... besplatne poduke ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-05-08T13:04:20Z
Besplatna škola quotanja !

Bez obzira s kojim se poslom bavite ili ćete se baviti, quotanje na forumima kao alat vam je neophodan..
Škola quotanja u kojoj možete naučiti: kako quotati postove drugih forumaša i slično.

Quod non audit Vuco, penis non elevare.
dr jupidu
2012-05-08T13:22:15Z
ja radim besplatnu školu zavođenja mladih studentica

plaća se samo izlaz iz prostorije gdje se država odvija
maljky
2012-05-08T13:47:12Z
brzi wrote:

Besplatna škola quotanja !

Bez obzira s kojim se poslom bavite ili ćete se baviti, quotanje na forumima kao alat vam je neophodan..
Škola quotanja u kojoj možete naučiti: kako quotati postove drugih forumaša i slično.

:)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20
ne treba mi sex... mene fax je... svakodnevno
dr jupidu
2012-05-08T15:25:03Z
ovo mora da je reaktov klon ..samo čeka da se javi neka ženska na "besplatnu poduku":))
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-05-08T16:17:57Z
dr jupidu wrote:

ovo mora da je reaktov klon ..samo čeka da se javi neka ženska na "besplatnu poduku":))

ako se ne varam i ti si imao slične metode (fiktivni direktor u ne-fiktivnoj firmi na fiktivno radno mjesto zapošljava ne-fiktivnu sponzorušu)? :)20

neću bit šokiran ako se na kraju ove sapunice pokaže da su reakto i dotur zapravo jedna te ista osoba, imate previše zajedničkoga
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
MrJinks
2012-05-08T17:01:56Z
Što točno prodaješ i pošto?
dr jupidu
2012-05-09T09:25:49Z
brzi wrote:

dr jupidu wrote:

ako se ne varam i ti si imao slične metode (fiktivni direktor u ne-fiktivnoj firmi na fiktivno radno mjesto zapošljava ne-fiktivnu sponzorušu)? :)20

neću bit šokiran ako se na kraju ove sapunice pokaže da su reakto i dotur zapravo jedna te ista osoba, imate previše zajedničkoga

samo ovo je 99.99 % muški forum

ovaj je neki gay štemer