FaceDesigner
2012-04-10T01:25:45Z
Gledajte,možda je prekasno jer sam prihvatio okladu.
Prijateljica,koja je inače crni pojas,2 dan u tekvandou i višestruka prvakinja hrvatske( u ne baš slaboj kategoriji) me duže zajebaje da će me prebit,kao jača je i sl. pizdarije.
Ja kao alfa mužjak sve to poričem i rugan joj se kao s kin se zajebaje.Jučer me pitala kad san tako siguran oćemo bacit meč iz zafrkancije,oklada u 100 kn i javna sramota.Ja san normalno pristao,možda naivno...Sparing bi bio pokazatelj da je jača i da joj na ulici nebi ništa mogao,znači u principu mma pravila.
Imam 85 kg i,iskustvo u tae kwon dou i judu,doduše zadnji trening je valjda bia kad san bia 8. osnovne.MMA pratim niz godina,a u grapplingu san solidan,ali cura je ozbiljna i ima ozbiljne kružne udarce,al ozbiljne.Par puta je KO protivnicu pa je diskvalificirana(valjda je nedopušteno).Malo me trta zbog eventualnih batina,malo ako je ponizim,pa ispadnem papak.
Ustvari samo san ima nekome otvorit dušu,neman ni ja pojma.Ruglo. :)20 S moralnog stajališta da li da odustanem,jer mi se čini kao loss-loss situacija,s borilačkog kako primiti šta manje kickova u glavu :)1 ?
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Sponsor
nofrx
2012-04-10T01:30:22Z
ja mislim da je možeš pobjedit bez problema ako znaš blokirat nožne udarce
KW CHAMPION
pasbrata
2012-04-10T01:31:21Z
koliko si već dugo na forumu sad si advanced keyboard warrior i ona ti ne može ništa pa taman da je 7. dan. ruši je na pod kako god znaš i isjeci je laktovima.
FaceDesigner
2012-04-10T01:33:14Z
nofrx wrote:

Da.Lakše reć nego učinit.Low i middle nisu problem,ali high ispaljuje ko rafale.
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
nofrx
2012-04-10T01:35:33Z
FaceDesigner wrote:

nofrx wrote:

Da.Lakše reć nego učinit.Low i middle nisu problem,ali high ispaljuje ko rafale.

high kick je najteže pogodit i najlakše blokirat.
pretpostavljam da je lakša od tebe.
samo drži dobar blok i kreći se. trzni je nekoliko puta da vidiš koliko joj treba vremena između 2 udarca. i toliko imaš vremana da joj uletiš nakon bloka.
KW CHAMPION
nofrx
2012-04-10T01:41:03Z
na front kick ili side kick ne uleći jer će te odgurnit.
najbolje da joj uletiš nakon mawashija.

ako bude radila udarce iz okreta, samo trebaš uskočit joj iza leđa na suprotnu stranu od njene noge kojom udara
KW CHAMPION
FaceDesigner
2012-04-10T01:43:41Z
:)36 Plan od pasbrata mi se čini najbolji ili uletit ko Wand pa ko živ ko mrtav.:)20 P.s. ide tako daleko da neće nosi ni kacigu ni štitnik za zube.Bitch.
Samo da ne završim ko Olaf Alfonso protiv Sakuraija,bez dana treninga. :)22

1000 posts 13.5.2012.

-karl anal
nofrx
2012-04-10T01:47:49Z
FaceDesigner wrote:

:)36 Plan od pasbrata mi se čini najbolji ili uletit ko Wand pa ko živ ko mrtav.:)20 P.s. ide tako daleko da neće nosi ni kacigu ni štitnik za zube.Bitch.
Samo da ne završim ko Olaf Alfonso protiv Sakuraija,bez dana treninga. :)22

nisam mislio kad uletiš da udaraš, nego da je rušiš odma.
i nemoj sumnjat u sebe. ako misliš da ćeš izgubit onda ćeš izgubit
KW CHAMPION
Satrap
2012-04-10T01:52:22Z
Svaka čast njenim nožnim udarcima ako su tako dobri kako ti kažeš al vjeruj mi, prvi put kad je dobro pogodiš u lulu da će joj cijela ta filozofija i volja za borbom past u vodu. Da sam na tvom mijestu išao bi na KO ili bi je bacio u parter pa joj se trljao od nogu kao pas i usput dirao po pički, kao ono, sve je to u žaru borbe :)20
nofrx
2012-04-10T01:55:07Z
Satrap wrote:

Svaka čast njenim nožnim udarcima ako su tako dobri kako ti kažeš al vjeruj mi, prvi put kad je dobro pogodiš u lulu da će joj cijela ta filozofija i volja za borbom past u vodu. Da sam na tvom mijestu išao bi na KO ili bi je bacio u parter pa joj se trljao od nogu kao pas i usput dirao po pički, kao ono, sve je to u žaru borbe :)20

i na kraju joj obavezno viknit BITCH !!
KW CHAMPION
pasbrata
2012-04-10T02:33:25Z
iz ovog videa možeš puno naučit. pokloni joj na kraju pobjedu, ali neka izgleda kao struve. to je win win situacija.
hamush
2012-04-10T06:08:46Z
pasbrata wrote:

koliko si već dugo na forumu sad si advanced keyboard warrior i ona ti ne može ništa pa taman da je 7. dan. ruši je na pod kako god znaš i isjeci je laktovima.

lol
jel zaboravljate da se radi o djevojci?
sijeci ju laktovima?
vec vidim situaciju di jadna cura na podu lezi, sise joj poskakuju od suteva dok joj ovaj mrcvari arkadu sa laktom i brije u glavi kako joj je jebo mater dok joj krv tece niz vrat... :D

nakraju ju onako krvavu trazi 100 kn a ova gleda kroz njega i samo kaze ne vidim nista na lijevo oko.

:)20 :)20 :)20

Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2012-04-10T07:18:54Z
pasbrata wrote:

ha ha ha , posle se digni pa par stompova, soccer kickova i mislim da će biti dovoljno :)20
dr jupidu
2012-04-10T08:15:01Z
FaceDesigner wrote:

Gledajte,možda je prekasno jer sam prihvatio okladu.
Prijateljica,koja je inače crni pojas,2 dan u tekvandou i višestruka prvakinja hrvatske( u ne baš slaboj kategoriji) me duže zajebaje da će me prebit,kao jača je i sl. pizdarije.
Ja kao alfa mužjak sve to poričem i rugan joj se kao s kin se zajebaje.Jučer me pitala kad san tako siguran oćemo bacit meč iz zafrkancije,oklada u 100 kn i javna sramota.Ja san normalno pristao,možda naivno...Sparing bi bio pokazatelj da je jača i da joj na ulici nebi ništa mogao,znači u principu mma pravila.
Imam 85 kg i,iskustvo u tae kwon dou i judu,doduše zadnji trening je valjda bia kad san bia 8. osnovne.MMA pratim niz godina,a u grapplingu san solidan,ali cura je ozbiljna i ima ozbiljne kružne udarce,al ozbiljne.Par puta je KO protivnicu pa je diskvalificirana(valjda je nedopušteno).Malo me trta zbog eventualnih batina,malo ako je ponizim,pa ispadnem papak.
Ustvari samo san ima nekome otvorit dušu,neman ni ja pojma.Ruglo. :)20 S moralnog stajališta da li da odustanem,jer mi se čini kao loss-loss situacija,s borilačkog kako primiti šta manje kickova u glavu :)1 ?

razbij kuju
ksian
2012-04-10T09:36:45Z
Nisi nam objasnio koja su točno pravila: MMA, ulica ili nešt treće, ako je ulica, pazi ti, lave, da te ne pogodi u jaja, kad se muško i žensko pobiju na ulici, to je obično jedina prednost nježnog spola. A vjerujem da znaš šta znači primit dobru cipelu u jaja, vidija si da nakon toga nisu nastavili ni bolji od tebe.

Ali, bome ima mooda ako prihvaća MMA pravila...u principu ti je Nofrx objasnio sve što moraš radit.

E, da, kad si dolje, bilo bi džentlmenski da je iz mounta okreneš u gard, pretpostavka je da si jači, a ispast ćeš džiber ako sjediš na njoj i ideš na čistu dominaciju masom.

Ako cura nije radila nikakav grappling, stvar je jednostavna, ruši i matiraj polugom na ruku, i naravno, ne očekuj laganu borbu u kojoj ćeš proći lišo. A to je li loss/loss situacija, ne ovisi o samoj borbi, već o okolnostima koje su dovele do nje, a to nisam vidio, pa neću ni govorit ko je od vas dvoje zapravo bad guy.

Ako je ona tebe izazivala i provocirala, tražeći fajt, ne gubiš ništa ako je dobiješ, ali, ako si ti možda omalovažavao njen trud, rezultate i vještinu, onda si ti bad guy. Inače, za fajt je obično potrebno dvoje, pa vjerujem da tu niko nije nedužan.

Crnjak je udarit ženu, i zato, ruši i matiraj, šta ćeš.

Reaktivac
2012-04-10T09:43:04Z
ksian wrote:

Nisi nam objasnio koja su točno pravila: MMA, ulica ili nešt treće, ako je ulica, pazi ti, lave, da te ne pogodi u jaja, kad se muško i žensko pobiju na ulici, to je obično jedina prednost nježnog spola. A vjerujem da znaš šta znači primit dobru cipelu u jaja, vidija si da nakon toga nisu nastavili ni bolji od tebe.

Ali, bome ima mooda ako prihvaća MMA pravila...u principu ti je Nofrx objasnio sve što moraš radit.

E, da, kad si dolje, bilo bi džentlmenski da je iz mounta okreneš u gard, pretpostavka je da si jači, a ispast ćeš džiber ako sjediš na njoj i ideš na čistu dominaciju masom.

Ako cura nije radila nikakav grappling, stvar je jednostavna, ruši i matiraj polugom na ruku, i naravno, ne očekuj laganu borbu u kojoj ćeš proći lišo. A to je li loss/loss situacija, ne ovisi o samoj borbi, već o okolnostima koje su dovele do nje, a to nisam vidio, pa neću ni govorit ko je od vas dvoje zapravo bad guy.

Ako je ona tebe izazivala i provocirala, tražeći fajt, ne gubiš ništa ako je dobiješ, ali, ako si ti možda omalovažavao njen trud, rezultate i vještinu, onda si ti bad guy. Inače, za fajt je obično potrebno dvoje, pa vjerujem da tu niko nije nedužan.

Dobro ti veli ksian...

Ulazak, rušenje i dolje je neutraliziraj, bez udaraca...

Bude li mogućnost nekakve poluge ili gušenja; elegantno dobivaš meč, a usput ćeš sačuvati status kavaljera (nema loss-loss situacije), jer je nisi udarao, a mogao si...

Ja bi je čak zajebavao dok bi je srušio dolje... recimo ako uzmeš full mount; daš joj pusu... :)

dr jupidu
2012-04-10T09:45:34Z
ksian wrote:

muškarci i žene su ravnopravni

razbij kuju! da izbijemo iz glava žena koje treniraju borilačke da su jake...... ženama pomaže samo pištolj...

a ti ksiane izrode šta braniš ženski rod učlani se u jednu od 1234 ženske udruge
Marc88
2012-04-10T09:55:17Z
dr jupidu wrote:

muškarci i žene su ravnopravni

razbij kuju! da izbijemo iz glava žena koje treniraju borilačke da su jake...... ženama pomaže samo pištolj...

a ti ksiane izrode šta braniš ženski rod učlani se u jednu od 1234 ženske udruge

:)20

da si pametan rusio bi je i nastojao samo hrvat sa njom(osim ako nije gabora)...ims li itko iskustva u ti srairanjima sa zesnkim? Kakav je osjecaj?
Aleksa
2012-04-10T09:56:56Z
definitivno odustani od fighta, to je loss/loss situacija, ako popušiš batine i to neko snimi najebao si do kraja života, ako je izudaraš ili maltretiraš po podu pička si, tuces zene.... Izvuci se iz

sranja u kojem si zapeo, i to što prije, pravi se kao da ništa nije bilo, i da je sve samo zajebancija, da nema teoretske šanse da bi ti kao prava muškarčina digao ruku na ženu.
DoKoske
2012-04-10T10:08:50Z
ruke gore i na prvi kick se zaleti u nju, sruši ju, uđi u mount i izudaraj ju s kurcem po čelu

wash your feminine side clean off