Michael
Bruce
Podjednaki
Total: 19
Lenne Hardt (Pride lady) ih dere obojicu
Lenne Hardt (Pride lady) ih dere obojicuepileptičari bi skakali sa zgrada na njen glas :)18
Lenne Hardt (Pride lady) ih dere obojicuepileptičari bi skakali sa zgrada na njen glas :)18 kad nju čujem najradije bi odma ugasio sve, uvati me nervoza da bi je najradije zatuka nečim tupim, katastrofa
Oni su polubraća ,a ne braća.Meni je Michael definitivno bolji
Bruce all the way!A ova misterija s Michaelom Bufferom će me očito zbunjivati do kraja života.Kako je taj tip na konto jedne jedine rečenice uspio postati globalna mega-zvijezda veća i od boraca koje najavljuje, te dotičnu rečenicu Let's get ready to rumble zaštititi na čak 500 milijuna dolara??? Nikad to neću shvatiti.
Bruce all the way!A ova misterija s Michaelom Bufferom će me očito zbunjivati do kraja života.Kako je taj tip na konto jedne jedine rečenice uspio postati globalna mega-zvijezda veća i od boraca koje najavljuje, te dotičnu rečenicu Let's get ready to rumble zaštititi na čak 500 milijuna dolara??? Nikad to neću shvatiti.Ima čovjek nos:http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Buffer Piše da je imao rak grla?!
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close