Seded
2013-10-05T12:34:44Z
E moj Johnson... kad se sjetim da sam mu davao dobre šanse protiv Schauba, dođe mi da si lupim šamar :)1.

Od Konga ništa posebno nisam ni očekivao, ali ajde, piše mu se W.
"It's not checkmate. The king has one more move."
fanatic
2013-10-05T12:48:54Z
meni ovaj Bellator sistem uopće nije jasan

moraš osvojit turnir da bi se borio sa prvakom za pojas? a šta prvak radi u to vrijeme? umire od gladi jer se ne bori?
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2013-10-05T14:09:12Z
Odradi meč koji nije za titulu.
fanatic
2013-10-05T14:51:13Z
Originally Posted by: Losh 

Odradi meč koji nije za titulu.

a gluposti
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
mrcinna
2013-10-05T16:50:00Z
pa takva shema je i u hrvatskoj mma ligi,ako se ne varam

champs odrade prestižne borbe,dok ostali razigravaju
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2013-10-05T19:31:37Z
Originally Posted by: fanatic 

moraš osvojit turnir da bi se borio sa prvakom za pojas? a šta prvak radi u to vrijeme? umire od gladi jer se ne bori?

Otprilike da. A ne smije otić dok je pod ugovorom.
Eddie Alvarez ih čak tuži i traži da ga puste u UFC, a jedna ženska prvakinja (ne sjećam se koja) je morala molit fanove da joj doniraju novac da pokrije troškove ozljeda.

A govorimo o drugoj najjačoj organizaciji svijeta, u vlasništvu Viacoma, najveće medijske organizacije na svijetu.

Ali bitno da se pljuje po UFC-u.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
mrcinna
2013-10-05T20:19:07Z
a kako je onaj iz bantama popušio u brazilu,dok je bio i dalje champ u bellatoru.
da odgovorim u dana white stilu,ugovor su dobili i potpisali ga,ako vam ne odgovara -who gives a shit.

bero
  • bero
2013-10-05T21:07:19Z
Originally Posted by: mrcinna 

a kako je onaj iz bantama popušio u brazilu,dok je bio i dalje champ u bellatoru.
da odgovorim u dana white stilu,ugovor su dobili i potpisali ga,ako vam ne odgovara -who gives a shit.

Smiju vani nastupat u drugim organizacijama.

- dr jupidu
thelovacluka
2013-10-05T22:30:13Z
Originally Posted by: bero 

Eddie Alvarez ih čak tuži i traži da ga puste u UFC, a jedna ženska prvakinja (ne sjećam se koja) je morala molit fanove da joj doniraju novac da pokrije troškove ozljeda.

A govorimo o drugoj najjačoj organizaciji svijeta, u vlasništvu Viacoma, najveće medijske organizacije na svijetu.

zašto ne?

a zašto bi trebalo braniti UFC?

imaju dosta putra na glavi oboje, i iskorištavaju borce
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Diablo
2013-10-05T22:34:16Z
tko koga iskoristava?

ne vjerujem da im netko prisloni pistolj na glavu prilikom potpisivanja ugovora. Ako ti pasu uvjeti, potpisi. Ako ne pasu idi negdje drugdje gdje ce te bolje platiti. Samo je problem sto nitko ne placa bolje od UFC-a.
Kekec
2013-10-06T06:53:43Z
Originally Posted by: bero 

Ima Ufc mana ali za druge je VRH!
thelovacluka
2013-10-07T10:33:11Z
Originally Posted by: Diablo 

tko koga iskoristava?

ne vjerujem da im netko prisloni pistolj na glavu prilikom potpisivanja ugovora. Ako ti pasu uvjeti, potpisi. Ako ne pasu idi negdje drugdje gdje ce te bolje platiti. Samo je problem sto nitko ne placa bolje od UFC-a.

normalno da nitko nikog ne prisiljava na potpisivanje. recimo tako da mislim i da T-COM nikog ne prisiljava na ugovore, :)2

takvo razmišljanje imam o UFCu :)20

al jebiga, tak je to.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
bero
  • bero
2013-10-12T15:07:22Z
hehehehe, show:
http://www.profightstore...utog-trokuta-/14696.aspx 
- dr jupidu
DugoVecCitam
2013-10-14T16:24:51Z
Bellator mi se sve vise svida. Ponekad odmah nakon budenja, upalim komp da vidim rezultate. A dugo sam mislio da to,sto se mma tice,necu raditi van Ufc-a.:)1
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
2014-02-27T22:45:47Z
http://www.profightstore...e-vs-m-pumbu-/16105.aspx 
- dr jupidu
DugoVecCitam
2014-06-07T19:51:07Z
http://www.profightstore...avinneya-gif-/17122.aspx 
Thompson kazu godinamaaa nije bolje izgledao.
DRAGI PRIJATELJI...
Đolo
2014-06-07T19:57:05Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

http://www.profightstore.hr/novosti/bellator-121-colossus-prebio-prindlea-sokoudjou-ugusio-davinneya-gif-/17122.aspx
Thompson kazu godinamaaa nije bolje izgledao.

Dobro je mec odradio,rutinski.