Bogme si pogodio pobjednika:
http://www.profightstore...rao-king-moa-/12425.aspx
Moram pogledati borbu, ali mislim da je Mo precijenio svoju stand-up umjesto da hrva.
svi su mi se smijali kad sam govorio da nema šanse da Mo prođe Newtona. Nije se Mo ništa precijenio, već ljudi ne poznaju Newtona.
On je najnezgodniji i najljigaviji protivnik za svakoga. I jako je podcijenjen. jednostavno Mo nema što tražiti s njim.
Zayats se dosta popravio otkad trenira sa Shlemenkom i trebao bi biti favorit protiv Newtona. Mislim da će biti dosta ravnopravna borba.
I o Zayatsu ćete čuti još dosta, on gazi velikim koracima naprijed. U svakom slučaju onaj koji pobijedi , uzet će i pojas od aktualnog prvaka.
U četvrtak se bore M'pumbu i Attila, Attila je veliki favorit, ali nadam se da će izgubiti, jer otkad je osvojio bellatorv turnir, totalno se promijenio i
postao pravo govno od čovjeka. kako slava nekima udari u glavu to je nevjerovatno.
citat s PFS:
Sinoćnji Bellator u mormonskoj saveznoj državi Uti obilježila su iznenađenja u kavezu, a svih pet glavnih borbi završilo je prekidima!
- ne znam koja su to iznenađenja, na kladionicama su neupućeni stavili velike koeficijnte na poraze Mo i Martineza, a svakom upućenom
je bilo jasno ko dan, da nemaju nikakve šanse. meni je jedino iznenađenje pobjeda Douglasa Lime koji je jedva pobjedio u prvom kolu i to diskutabilno.
Bosna je baksuzna zemlja; ima muslimane i piramide, al nafte jok.
Stisni zube. Budi muško, kao Janica.