mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-03-16T21:20:51Z
wfc world fraud champion wrote:

kako je radio Alexander Emelianenko ?

solidno
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2012-03-16T21:26:20Z
Ma onako....Obzirom na protivnika loše...
wfc world fraud champion
2012-03-17T00:22:37Z
Losh wrote:

je li pobijedio ili izgubio?
Bosna je baksuzna zemlja; ima muslimane i piramide, al nafte jok.
Stisni zube. Budi muško, kao Janica.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2012-03-17T02:38:42Z
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-03-17T08:20:41Z
Losh wrote:

bolje se kretao nego prethodne borbe,vraća se u formu (bar se nadam:)18 )
Marc88
2012-03-17T12:36:25Z
jeste primjetili kako Alex ima slabu bradu u zadnje vrijeme, hepatitis,alkohol i droga su ucinili svoje, malo se popravio ali ne moze on daleko...steta ja sam u njemu vidio buduceg prvaka i siguran sam da je isao pravim putem da bi bio u samom vrhu MMA, tip je bio nevjerovatno talentiran!
fanatic
2012-03-17T13:01:18Z
Marc88 wrote:

jeste primjetili kako Alex ima slabu bradu u zadnje vrijeme, hepatitis,alkohol i droga su ucinili svoje, malo se popravio ali ne moze on daleko...steta ja sam u njemu vidio buduceg prvaka i siguran sam da je isao pravim putem da bi bio u samom vrhu MMA, tip je bio nevjerovatno talentiran!

ja sam bio prilično uvjeren da će bit bolji od brata al očito su ga druge stvari odvukle od treninga. jučer je mlatio lika 4ipo minute i onda od prvog pravog primljenog udarca odma završio na guzici
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Marc88
2012-03-17T13:04:18Z
fanatic wrote:

Marc88 wrote:

ja sam bio prilično uvjeren da će bit bolji od brata al očito su ga druge stvari odvukle od treninga. jučer je mlatio lika 4ipo minute i onda od prvog pravog primljenog udarca odma završio na guzici

kao sto je Kharitonov izjavio: ima problema s hepatitisom,s alkoholom,drogom, beskucnik je,kriminalac...sasvim dovoljno da pokvari karijeru :)20
The Miner
2012-03-17T14:43:48Z
kad bi ga netko od dbk teskasa srusio u parter,ubio bi ga od batina.
Marc88
2012-03-17T14:51:37Z
The Miner wrote:

na koje mislis?

fanatic
2012-03-17T15:05:43Z
The Miner wrote:

budimo realni, nitko od dbk teškaša nebi pobjedio Aleksa
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-03-17T17:53:37Z
monson - oleinik

aleks- rimkevičius

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Users browsing this topic