fighter
  • fighter
  • Advanced Member Topic Starter
2012-02-20T20:21:58Z
Sponsor
fanatic
2012-02-20T20:44:29Z
citat sa PFS članka:
"Izvori tvrde da će ta borba ostati u analima GFC-a. Vatromet udaraca s obje strane prštao je tokom cijele prve runde koja je uvjerljivo bila Barićeva."

i onda pogledam snimak i vidim da je runda bila li-la, Barić malo bolji u stojci, Grk imao dobru poziciju u parteru. i onda razmišljam ko je tu lud :)10

odlična borba obojice

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Đolo
2012-02-20T20:52:05Z
fanatic wrote:

citat sa PFS članka:
"Izvori tvrde da će ta borba ostati u analima GFC-a. Vatromet udaraca s obje strane prštao je tokom cijele prve runde koja je uvjerljivo bila Barićeva."

i onda pogledam snimak i vidim da je runda bila li-la, Barić malo bolji u stojci, Grk imao dobru poziciju u parteru. i onda razmišljam ko je tu lud :)10

odlična borba obojice

hehe losi izvori :)20
al dobra borba
Aleksa
2012-02-20T21:52:54Z
fanatic wrote:

citat sa PFS članka:

odlična borba obojice

Isto kontam... +1
seljak
2012-02-20T22:21:42Z
grk je bio bolji, prva runda li-la, ali moram primjetiti i da je grk prljav borac do bola... nebi me uopće iznenadilo da je udarac u genitalije bio namjeran...
The Miner
2012-02-20T22:32:14Z
ruku na srce-strasno srcan i hrabar borac,ne bira protivnike,ne taktizira,ali objektivno,matijas je izgubio sve borbe s jacim protivnicima...osim minonzia...
SILEĐŽIJA
2012-02-20T23:48:12Z
seljak wrote:

grk je bio bolji, prva runda li-la, ali moram primjetiti i da je grk prljav borac do bola... nebi me uopće iznenadilo da je udarac u genitalije bio namjeran...

Da se mene pita ja bih odmah diskvalificirao takve.
Becks
2012-02-21T00:39:46Z
baš bi lijepo bilo vidjeti one statistike kakve ufc ima di je sjelo najviše udaraca, mislim da je grkovih 80% nožnih kickova sve par cm od međunožja... a par njih i u muda bome
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)