bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-02-10T15:15:16Z
http://profightstore.com...-kao-beskucnik/9049.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2012-02-10T15:17:48Z
Jako tužno. Trećerazredni nogometaši žive kao kraljevi u odnosu na olimpijce iz "manjih" sportova
mmjaws
2012-02-10T15:19:08Z
uistinu žalosno...
shogun33
2012-02-10T15:28:15Z
Zao mi je covjeka, al ko mu je kriv sto ne trenira neki unosniji sport. Ako se sam za sebe ne pobrines nitko drugi nece
e.peace
2012-02-10T15:59:45Z
shogun33 wrote:

Zao mi je covjeka, al ko mu je kriv sto ne trenira neki unosniji sport. Ako se sam za sebe ne pobrines nitko drugi nece

+1,a nekad se nešto mora i radit.
SILEĐŽIJA
2012-02-10T16:22:43Z
fist wrote:

Jako tužno. Trećerazredni nogometaši žive kao kraljevi u odnosu na olimpijce iz "manjih" sportova

U to ti .U hrvatskoj ako nisi u Dinamu ili u Hajduku moš se da ne kažem što.Ni u Hajduku nije više bajna situacija ko prije.
Nogomet je sport kojim se bavi daleko najviše mladih i jako mali broj njih uspije.Većina njih nakon srednje zaigra u nekom žnj klubu gdje dobivaju 2000kn mjesečno .Tako da većini njih koji krenu trenirati nogomet preporučam ako nisu neki ekstra talenti neka se ostave ćorava posla.
bruce lee
2012-02-10T16:39:35Z
da sam sarkastičan rekao bi franjo pribaci se u mali nogomet, dečki su dobili po 500 eura za polu-finale europskog prvenstva

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
fanatic
2012-02-10T19:23:54Z
ne želim zvučat okrutno, al nitko ga nije silio da se bavi tim sportom. Koliko ima ljudi koji su završili fakultete pa nemaju posla i nitko ne priča o njima? ovom momku želim sve najbolje, al stvarno mi je preko glave tih priča "ova država ne cijeni medalje", umjesto da zasuče rukave i primi se posla, pa ako treba čistit ulice, čistit ulice
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
john wayne
2012-02-10T20:02:22Z
fanatic wrote:

ne želim zvučat okrutno, al nitko ga nije silio da se bavi tim sportom. Koliko ima ljudi koji su završili fakultete pa nemaju posla i nitko ne priča o njima? ovom momku želim sve najbolje, al stvarno mi je preko glave tih priča "ova država ne cijeni medalje", umjesto da zasuče rukave i primi se posla, pa ako treba čistit ulice, čistit ulice

nije ni to baš lako... čistit ulice za cca 2000 kn mjesečno i bit profi sportaš -pogotovo jer on nema nikoga iza sebe da ga podupre :)10
he has satan in his eyes
SILEĐŽIJA
2012-02-10T20:13:50Z
john wayne wrote:

fanatic wrote:

nije ni to baš lako... čistit ulice za cca 2000 kn mjesečno i bit profi sportaš -pogotovo jer on nema nikoga iza sebe da ga podupre :)10

Oni što čiste ulice ti zarađuju 5000kn plus 2000kn za sramotu.Nije loše za hrvatske uvjete.
fanatic
2012-02-10T21:03:55Z
john wayne wrote:

fanatic wrote:

ne treba bit profi sportaš kad je ovakva situacija
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Gigi2
2012-02-10T23:20:01Z
Jako mi je zao decka...al to sta je svjetski prvak,ne znaci nista...pogotovo ako sport nije priznat od HOO,a to taj tradicionalni tekvando nije.
Nema zivota od sporta,skolovat se treba...za automehanicara,za bravara,za bilosta od ceg mozes zivit jer sport to nije...dal su mu treneri utuvili u glavu da ce zivit od sporta il sam,ne znam...al trebao bi znat bolje.
Montana
2012-02-11T00:14:15Z
SILEĐŽIJA wrote:

fist wrote:

.Većina njih nakon srednje zaigra u nekom žnj klubu gdje dobivaju 2000kn mjesečno .Tako da većini njih koji krenu trenirati nogomet preporučam ako nisu neki ekstra talenti neka se ostave ćorava posla.

A što je naj tragičnije što su se većina vidjela u Real Madridu, Bayernu, Manchester Unitedu itdi td pa poslije "proklapaju",a Franjo je znao odmah da iz tog sporta nema novca

Mada mislim da država nebi smjela ostaviti sportaše takvog ranga kao Franjo na ulici, negovorim da bi im trebala prostirati crveni tepih, ali osigurati neki adekvatan posao DA,

jer nema puno ovakvih sportaš da bi to bilo problem državi, ipak je donosio medalje i promovira Hrvatsku !
.'
- *
_ , , .
,
_ '
pasbrata
2012-02-11T00:51:16Z
SILEĐŽIJA wrote:

fist wrote:

U to ti .U hrvatskoj ako nisi u Dinamu ili u Hajduku moš se da ne kažem što.Ni u Hajduku nije više bajna situacija ko prije.
Nogomet je sport kojim se bavi daleko najviše mladih i jako mali broj njih uspije.Većina njih nakon srednje zaigra u nekom žnj klubu gdje dobivaju 2000kn mjesečno .Tako da većini njih koji krenu trenirati nogomet preporučam ako nisu neki ekstra talenti neka se ostave ćorava posla.

koliko čitam po novinama prošla su vremena s tih 2000kn mjesečno. karlovac, šibenik, varteks i slični hnl klubovi mjesecima ne isplaćuju ni tih 2000kn. odakle onda tim žnj klubovima pare.
bruce lee
2012-02-11T01:12:35Z
ispričavam se zbog off topika
u hrvatskoj klubovima većinu budžeta puni politika. nekima lokalna samouprava a nekima visoka politika preko državnih firmi
jedino hajduk i dinamo nešto zarade od ulaznica i transfera
igrao klub 1. ili 5. ligu, sve je isto, ima novaca koliko mu politika da
varteksu godinama gradska vlast nije dala ni kune, da im mamić ne uleti odavno bi bankrotirali
konavljaninu iz nekog sela južno od dubrovnika lokalna vlast daje preko miljun kuna godišnje, lučkom 3 miljona
zato ti klubovi imaju za plaće a neki dugogodišnji prvoligaši nemaju

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-02-11T22:47:29Z
http://www.jutarnji.hr/f...ak-pronasao-dom/1006101/ 

:)1
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu