Poll Question : UFC...

Total: 17

Marc88
2012-02-13T22:46:58Z
rampage308 wrote:

thelovacluka wrote:

rampage308 wrote:

thelovacluka wrote:

inače, ne mislim da su PRIDE borci bili toliko inferiorniji. Dns još uvijek imate top 10 UFC borce koji su jednodimenzionalni...

npr. ?

meni jedino na pamet pada Rampage

bader, lesnar(aj on je u penziji), phil davis, okami, sonnen, guida...

ali ovi bar pokusavaju zavrsiti protivnike na razne nacine a to im nekad i uspije , dok Rampage u svoji 40 borbi nikad vjerovatno nikad nije pokusa sub. a bacija je par low kickova i koje kolino

PRIDE je bija klasicni stil protiv stila

:)17 :)17 :)17 :)17 :)17 :)17

kao prvo Rampage je sve samo nije jednodimenzionalan,odlican je stand-up borac ima dobro hrvanje i g&p a ono najbitnije je da ga zovu kralj slamova a ako to nije hrvanje onda ne znam sta je, i ima 4-5 pobjeda sumbissionom ali cak i da neme to ne znaci puno jer onda ni Cain nije kompletan!

drugo,ovo boldano je presmijesno, sudar stilova uvijek postoji i uvijek ce postojati ali daje svaki mec u prideu bio takav je glupost, navest cu ti par primjera sto se tice kompletnosti boraca nekad i danas pa ti probaj poslozit kockice:

Mirko-Santos
Fedor-Cain
Evans-Hendo
Kongo-Yvel
Machida-Belfort
Herring-Shaub

i jos milijuni drugih koji su bili kompletni ali vrh ovog smijesnog posta je to sto je jos velik dio iz Pridea u vrhu UFC-a :)20!

Kazes da ti jedino Rampage pada na pamet od danasnjih jednodimenzionalnih boraca ne znam jesi li cuo za nekog Santosa prvaka HW, kazu da samo boksa ali ne znam tocno!

Marc88
2012-02-13T22:50:07Z
bero wrote:

Najviše 4 borbe godišnje je najrealnija brojka za natjecanja na top razini.

istina, 3 borbe a u nekim slucajevima 4 osobito ako se radi o borcima koji su u usponu...no pravi je problem sto se borci bore samo 2 puta osobito u HW! Tako bi bilo manje rasprave tko je bolji jer bi se sve vidjelo, ovako imamo npr. Mira ili Kharitonova koji ostavljaju puno pitanja!
rampage308
2012-02-13T23:55:19Z
dobro za Rampagea sam ponajprije mislija da je mozda u UFC-u korstija i druge segmente osim boksa mozda bi moga vise napraviti

pogledaj stare Mirkove borbe pa biza je od partera kao vrag od tamjana sto je razumljivo
onda imas jiu-jitsu borce kojima je skoro svaka borba izgledala kao ono sto je Werdum radija protiv Reema
japanski borci (judasi,hrvac) njima je cilj bija samo uletit u noge i pokusati izvuci koju polugu pa oni niti jedan kick ili punch nisu pokusavali

to je trajalo negdi do 2003.-2004. pa su onda ovi borci koji su misli nesto napraviti dalje unaprijedili ostale segmente , jer nije slucajno da Mirko poslije Mina nije nikad popusija polugu

da vidim kako su se Prajdovci proslavili u UFC-u :)20 (cast iznimkama)
Marc88
2012-02-14T00:11:24Z
rampage308 wrote:

dobro za Rampagea sam ponajprije mislija da je mozda u UFC-u korstija i druge segmente osim boksa mozda bi moga vise napraviti

pogledaj stare Mirkove borbe pa biza je od partera kao vrag od tamjana sto je razumljivo
onda imas jiu-jitsu borce kojima je skoro svaka borba izgledala kao ono sto je Werdum radija protiv Reema
japanski borci (judasi,hrvac) njima je cilj bija samo uletit u noge i pokusati izvuci koju polugu pa oni niti jedan kick ili punch nisu pokusavali

to je trajalo negdi do 2003.-2004. pa su onda ovi borci koji su misli nesto napraviti dalje unaprijedili ostale segmente , jer nije slucajno da Mirko poslije Mina nije nikad popusija polugu

da vidim kako su se Prajdovci proslavili u UFC-u :)20 (cast iznimkama)

ti govoris o iznimkama, Mirko je bjezao od partera pa sto, bjeze i Santos i Overem...zivcira me kad netko na spomen Pridea pomisli na Fujitu,Godrriga i sl, na to ti mogu uzvratit kontrom, Bary,Kongo,Santos stand-up borci, Davis,Sonnen,Lesnar hrvaci itd. imas tisuce primjera u Prideu gdje hrvaci nadboksaju stand-up borce i obrnuto ali ne svima na pamet padnu borbe Mirko-Fujita,Mirko-Mino i gotov sve mirkove borbe jer je vecina samo njega pratila!

Ovo boldano je vrh:
Lesnar-Overem
Werdum-Nelson
Mino-shaub
Shougan-Machida
Hunt-Rothwell
i vjerovatno najbolji primjer Anderson Silva, ali opet samo se gleda Mirko i sad Fedor!
rampage308
2012-02-14T00:18:05Z
ja govorim za nesto sto je bilo prije 5-10 god. ti se uvatija borbi od "jucer"

ubi me ako ti nece pola ovog foruma reci da je PRIDE do 2003. bija stil protiv stila !
Marc88
2012-02-14T00:27:06Z
rampage308 wrote:

ubi me ako ti nece pola ovog foruma reci da je PRIDE do 2003. bija stil protiv stila !

rekao si da je cijeli Pride bio stil protiv stila sto nije istina, zlatno dobar Pridea je bilo 2004 pa nadalje a cak ni do 2003 nisu sve bile stil protiv stila, mozda 70%, zatim opet izvalis komediju "kako su Prideovci prosli u UFc-u" koja je vec izblijedila os silnog ponavljanaj i sto je najgore Prideovci se ove godine itekako vratili, ali neda mi se vise s tobom o tome, dosad si pokazao katastrofalno zananje tako da nema vise smisla raspravljat!
rampage308
2012-02-14T00:32:34Z
Marc88 wrote:

rampage308 wrote:

rekao si da je cijeli Pride bio stil protiv stila sto nije istina, zlatno dobar Pridea je bilo 2004 pa nadalje a cak ni do 2003 nisu sve bile stil protiv stila, mozda 70%, zatim opet izvalis komediju "kako su Prideovci prosli u UFc-u" koja je vec izblijedila os silnog ponavljanaj i sto je najgore Prideovci se ove godine itekako vratili, ali neda mi se vise s tobom o tome, dosad si pokazao katastrofalno zananje tako da nema vise smisla raspravljat!

sto me quotas stalno

pa zato si ti tu da me naucis :)37