inače, ne mislim da su PRIDE borci bili toliko inferiorniji. Dns još uvijek imate top 10 UFC borce koji su jednodimenzionalni...
npr. ?
meni jedino na pamet pada Rampage
bader, lesnar(aj on je u penziji), phil davis, okami, sonnen, guida...
ali ovi bar pokusavaju zavrsiti protivnike na razne nacine a to im nekad i uspije , dok Rampage u svoji 40 borbi nikad vjerovatno nikad nije pokusa sub. a bacija je par low kickova i koje kolino
PRIDE je bija klasicni stil protiv stila
:)17 :)17 :)17 :)17 :)17 :)17
kao prvo Rampage je sve samo nije jednodimenzionalan,odlican je stand-up borac ima dobro hrvanje i g&p a ono najbitnije je da ga zovu kralj slamova a ako to nije hrvanje onda ne znam sta je, i ima 4-5 pobjeda sumbissionom ali cak i da neme to ne znaci puno jer onda ni Cain nije kompletan!
drugo,ovo boldano je presmijesno, sudar stilova uvijek postoji i uvijek ce postojati ali daje svaki mec u prideu bio takav je glupost, navest cu ti par primjera sto se tice kompletnosti boraca nekad i danas pa ti probaj poslozit kockice:
Mirko-Santos
Fedor-Cain
Evans-Hendo
Kongo-Yvel
Machida-Belfort
Herring-Shaub
i jos milijuni drugih koji su bili kompletni ali vrh ovog smijesnog posta je to sto je jos velik dio iz Pridea u vrhu UFC-a :)20!
Kazes da ti jedino Rampage pada na pamet od danasnjih jednodimenzionalnih boraca ne znam jesi li cuo za nekog Santosa prvaka HW, kazu da samo boksa ali ne znam tocno!