Poll Question : UFC...

Total: 17

Marc88
2012-02-09T20:35:44Z
MrJinks wrote:

Marc88 wrote:

da ali mislim da borci iz takvih pozicija ne bi riskirali udarce zbog kaznenih bodova,npr. kod pokusaja rusenja rijetki su oni koji docekaju koljenom zbog tog jer nisu sigurni ima li drugi borac 3 tocke na podu(iako u vecini slucajeva nema), tako bi vjerovatno bilo i s koljenima, pazili bi u toj poziciji i gotov!

Na double leg se ne kontrira koljenom zato što je to idiotski, a ne zato što se netko boji jel nekome ruka dodiruje ili ne dodiruje tlo. Promašit ćeš 9 od 10 puta, dočekat ga na jednoj nozi i završit na podu. Jedina smislena reakcija na takav napad je sprawl.

u 80% slucajeva ne ali u borbama tipa Sylvia-Monson to bi itekako proslo!
Black Arrow
2012-02-09T21:11:39Z
Samo bi izostavio ovo za manji kavez,inace jako dobri prijedlozi za promjene:)36
Borisstandup
2012-02-09T22:53:58Z
Meni je kavez puno bolji od ringa za mma a i to je ufc -ov zastitni znak.
Ja bi da uvedu zuti karton za pasivnost.
Dopada mi se i ideja o jednoj cruiser diviziji (93-102)
koljena u pateru je ok ideja al ne uz zicu..
Ufc radi dobar posao i mislim da ce ici u korak s vremenom i na poboljsanja postojecih stvari..
SILEĐŽIJA
2012-02-10T00:01:51Z
Marc88 wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Ove borbe tipa Condit -Diaz .Condit u ringu ne bi mogao tolko trčati od protivnika nego bi bio stjeran u kut i prisiljen na izmjenu udaraca.Isto bi se smanjile šanse hrvačima kao što su Jones i GSP.Jones bi puno teže držao distancu i bio bi češće prisiljen na izmjenu udaraca.Malo sam pretjerao u izjavi da ovo u kavezu nije prava borba.Dobar je i kavez (oktagon),ali smatram da bi u ringu bile bolje borbe.

takvi primjera imas koliko oces u ringu, sjeti se koliko je Mirko bjezao od Fedora a ovaj ga niije mogao stjerat u kut...Jones je stalno u izmjeni udaraca i hrvanju,.ne vidim kako bi mu ring tu odnemogao?

Kakva izmjena..Jedino ga je Machida nešto uspio udariti.U ostalim borbama on je udarao svojim dugim nogama ,a protivnici mu nisu mogli ni prići.U ringu bi puno teže taj njegov reach dolazio do izražaja.
Velja
2012-02-10T10:24:19Z
Dosta dobri predlozi, ali teško da će proći. U principu možda jedino manji kavez, ali ni slučajno ga ne menjati ringom, jer je rvanje i pritiskanje uz žicu jedna NAUKA, a ne samo guranje. Mislim da je to Hendo lepo pokazao Fedoru 🙂 recimo
bones
2012-02-10T10:40:28Z
Jako zanimljivi prijedlozi su navedeni u članku.
Uvođenje UFC rang lista naoko bi sve učinilo jednostavnijim i preglednijim i bilo bi veoma fighter friendly ,ali mislim da su ovako kako je svi zadovoljniji.
Osim hrvača sa scorom punim decisiona.Ovako ufc ostaje pola fan friendly i pola fighter friendly. Zna se ko je pobijedio koga a zna se i tko puni sjedala/prodaje PPV.
Smanjenje kaveza zvuči kao uzbudljiva promjena ali jedina prepreka mi se čini sa tehničke strane. Koja je to veličina kaveza dovoljno mala odn velika? Jer u trenutnoj veličini kaveza se mogu odvijati dvije bantamweight borbe od jednom bez da im bude "gužva". A ako će se kavez krojiti prema flyweightima Overeem ce morat udarat samo koljenima jer nece moc ispruzit nogu za high kick. Idalje bih volio da ga barem malo smanje.
Bumpy_Knuckles
2012-02-10T12:20:50Z
Najvise mi se svidja predlog za Sf kao drugu ligu ufc-a. Mogli bi koljeno uvesti na podu. A mozda je najvaznije sada da se radi sa sudijama u oktagonu i onima koji boduju.
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
SILEĐŽIJA
2012-02-10T15:29:57Z
Bumpy_Knuckles wrote:

Najvise mi se svidja predlog za Sf kao drugu ligu ufc-a. Mogli bi koljeno uvesti na podu. A mozda je najvaznije sada da se radi sa sudijama u oktagonu i onima koji boduju.

To mi se sviđa .Možda bi onda neki naši borci lakše dospjeli u tu drugu ligu.Isto tako trebalo bi se uvest ako borac iz prve lige izgubi dvije za redom da pada u drugu ,a ako tamo izgubi dvije da onda tek leti iz UFCa.Vjerovatno će to tako nekako i izgledati.
SILEĐŽIJA
2012-02-10T15:32:42Z
bones wrote:

Uvođenje UFC rang lista naoko bi sve učinilo jednostavnijim i preglednijim i bilo bi veoma fighter friendly ,ali mislim da su ovako kako je svi zadovoljniji.
Osim hrvača sa scorom punim decisiona.Ovako ufc ostaje pola fan friendly i pola fighter friendly. Zna se ko je pobijedio koga a zna se i tko puni sjedala/prodaje PPV.
Smanjenje kaveza zvuči kao uzbudljiva promjena ali jedina prepreka mi se čini sa tehničke strane. Koja je to veličina kaveza dovoljno mala odn velika? Jer u trenutnoj veličini kaveza se mogu odvijati dvije bantamweight borbe od jednom bez da im bude "gužva". A ako će se kavez krojiti prema flyweightima Overeem ce morat udarat samo koljenima jer nece moc ispruzit nogu za high kick. Idalje bih volio da ga barem malo smanje.

Dana je nešto prije govorio da želi smanjiti kavez jer time želi postići da se veći dio borbe odvija na nogama.
bones
2012-02-10T15:36:33Z
SILEĐŽIJA wrote:

bones wrote:

Dana je nešto prije govorio da želi smanjiti kavez jer time želi postići da se veći dio borbe odvija na nogama.

link please?
SILEĐŽIJA
2012-02-10T16:40:25Z
bones wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

bones wrote:

link please?

..........EDIT - ne linkaj sajtove s konkurentskom opremom

Evo da ne kažeš da izmišljam
bones
2012-02-10T18:10:40Z
šta je to konkurenstka oprema?
karl anal
2012-02-10T18:13:52Z
bones wrote:

stranice na kojima ima još slova :)22
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-02-10T18:15:58Z
bones wrote:

shopovi.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bones
2012-02-10T18:19:14Z
bero wrote:

bones wrote:

shopovi.

Hvala lijepo
SILEĐŽIJA
2012-02-10T19:23:43Z
bones wrote:

bero wrote:

bones wrote:

shopovi.

Hvala lijepo

Bones samo upiši Dana razmišlja o smanjenju kaveza na googlu i naći ćeš to.
Zyxzed2
2012-02-10T21:55:51Z
Pozz :)1

jel mozda znate ovo?:)23

1. kako laktovi na podu nekome ne "unište" oko ako ga pogodi u oko? to je onaj 9-3 lakat sto je dozvoljen zar ne?

2. koljena u glavu tipa Igor vs Coleman = kako se to odrzava na kicmu, diskovi i to?

3. zasto je pride bio zanimljiviji za gledat? Vise je bilo nekako borbe?
4. zasto borci cekaju toliko za borbe? Cro Cop, Fedor, itd, cesce su se borili. Overeem je u 2011 imao 2 borbe.
5. zasto borbe budu onako "dosadne" sa "malo akcije" kao zadnja od Damiana Maie ili Evansa?

6. bi li kavez trebao imati kuteve tako da manje ljudi bjeze i vise se bore? "da se mogu stjerati u kut" a u UFCu gledam Condit i Diaz, Diaz ide na njega, a ovaj kako nema "kuteva" po mom - stalno ide u stranu.

7. zasto se dogadja da ja i frend ocekujemo ufc i zainteresirani smo za borbe i onda na kraju ispadnu borbe na 50% od PRIDEa?

8.zasto ima strikeforce zanimljivije borbe? zbog manjeg oktagona? Pogledajte npr Barnett vs. Kharitonov Strikeforce.... Barnett vs. Kharitonov = odlicna borba, Cormier vs Antonio Silva odlicna..
SILEĐŽIJA
2012-02-10T22:37:30Z
Zyxzed2 wrote:

1. kako laktovi na podu nekome ne "unište" oko ako ga pogodi u oko? to je onaj 9-3 lakat sto je dozvoljen zar ne?

2. koljena u glavu tipa Igor vs Coleman = kako se to odrzava na kicmu, diskovi i to?

4. zasto borci cekaju toliko za borbe? Cro Cop, Fedor, itd, cesce su se borili. Overeem je u 2011 imao 2 borbe.
5. zasto borbe budu onako "dosadne" sa "malo akcije" kao zadnja od Damiana Maie ili Evansa?

6. bi li kavez trebao imati kuteve tako da manje ljudi bjeze i vise se bore? "da se mogu stjerati u kut" a u UFCu gledam Condit i Diaz, Diaz ide na njega, a ovaj kako nema "kuteva" po mom - stalno ide u stranu.

7. zasto se dogadja da ja i frend ocekujemo ufc i zainteresirani smo za borbe i onda na kraju ispadnu borbe na 50% od PRIDEa?

8.zasto ima strikeforce zanimljivije borbe? zbog manjeg oktagona? Pogledajte npr Barnett vs. Kharitonov Strikeforce.... Barnett vs. Kharitonov = odlicna borba, Cormier vs Antonio Silva odlicna..

Ti si jedan od rjetkih koji razmišlja slično meni barem kad je ovo boldano u pitanju.
Zyxzed2
2012-02-10T22:48:05Z
SILEĐŽIJA wrote:

Zyxzed2 wrote:

Ti si jedan od rjetkih koji razmišlja slično meni barem kad je ovo boldano u pitanju.

hvala kolega forumašu. 🙂

jedva cekam da netko malo pojasni ova pitanja..
karl anal
2012-02-10T22:51:00Z
ma ovo se mark zajebaje malo sa ljudima
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Users browsing this topic