Cjena samo 150 kn.Isplati se.
Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)
u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge
jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...
Bravo Akvić :)36 :)36
mnogo lepo, gdje su treninzi?
Cestitke majstore...dat cu ti ja svoju dvorana na koristenje sat ipo na dan...tvoje je samo da prijevoz rjesis...;-)Zar nisi mogao neki drugi prostor naci gdje svaki put ne trebas tatami slagat....par klubova se nadjete i zajednicki kupite tatami i placate najam...
Cestitke majstore...dat cu ti ja svoju dvorana na koristenje sat ipo na dan...tvoje je samo da prijevoz rjesis...;-)Zar nisi mogao neki drugi prostor naci gdje svaki put ne trebas tatami slagat....par klubova se nadjete i zajednicki kupite tatami i placate najam...Nema klubova...
Cestitke majstore...dat cu ti ja svoju dvorana na koristenje sat ipo na dan...tvoje je samo da prijevoz rjesis...;-)Zar nisi mogao neki drugi prostor naci gdje svaki put ne trebas tatami slagat....par klubova se nadjete i zajednicki kupite tatami i placate najam...Nema klubova...bio sam na nekim razgovorima i postoje neke opcije ali za sada još ništa, možda nakon nove godineproblem je to što se kod nas još uvijek drže dosta visoke cijene prostora, te je teško pronaći nešto adekvatno, a ekipa koja trenira su đaci i studenti pa ne mogu plačati visoku članarinuza sada nam je ovo OK, a ubudučnosti ćemo vidjeti
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close