Borisstandup
2012-02-04T21:58:26Z
Anderson Silva bi trebao biti br1 po svim kriterijima, blizu je gsp, pa fedor, hendo .

Hendo ako osvoji titulu prvaka Ufc.-a bi mogao mozda i postati uz Silvu najveci s obzirom na ostale uspjehe!

Kimura
2012-02-04T22:47:44Z
Marc88 wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/mma-kliseji-koje-vise-nikada-ne-zelimo-cuti/9001.aspx

prije nego krenemo u raspravu moze li mi netko navest 4-5 boraca koji su odmah krenuli u MMA vode bez maticnog sporta?

Procitao sam zanimljivu stvar u ovom clanku:

Bez obzira radi li se od njemu ili Andersonu Silvi, njihova će postignuća biti potisnuta zbog višeg nivoa vještine u sportu i činjenice da će u narednom desetljeću većina boraca već od početka trenirati samo MMA.

Veoma glup i potcjenjivački članak. Mišljenje ovakvih budala (koje nisu ništa konkretno postigle) o MMA tematici treba striktno izbjegavati. To je najbolji način da njihovo se smeće više ne pojavljuje.
Đolo
2012-02-04T23:35:17Z
druga je to razina kad osvojis neke druge organizacije i kad drzis titulu u ufc-u
pogledajte jake shiledsa,osvojio je isto gotovo sve sto je mogo osvojit a u ufc-u jedva da je jednu pobijedio
i to je isto tako mogo izgubit kak je pobijedio
tako da anderson je ipak broj 1 bar po meni
SILEĐŽIJA
2012-02-05T01:42:50Z
Đolo wrote:

druga je to razina kad osvojis neke druge organizacije i kad drzis titulu u ufc-u
pogledajte jake shiledsa,osvojio je isto gotovo sve sto je mogo osvojit a u ufc-u jedva da je jednu pobijedio

Shileds je za mene jedno od najvećih razočaranja u UFCu.Dvije je dobio ,a onu protiv Campmana su mu poklonili.Anderson kolko je god dobar u kavezu u ringu je bio pušiona.Dok Hendo ima dobre rezultate na obje strane .
Đolo
2012-02-05T01:58:12Z
SILEĐŽIJA wrote:

Đolo wrote:

Shileds je za mene jedno od najvećih razočaranja u UFCu.Dvije je dobio ,a onu protiv Campmana su mu poklonili.Anderson kolko je god dobar u kavezu u ringu je bio pušiona.Dok Hendo ima dobre rezultate na obje strane .

zasto mislis da je bio anderson u ringu pusiona? izgubio je jednom ilidvaput u pride-u i dotad je protivnike tesko dominiro(koliko se sjecam)
znam da je chonana fino tuko u stojci...uglavnom nikad nije bio dominiran u ringu tesko da bi reko da je bio pusiona
SILEĐŽIJA
2012-02-05T02:49:38Z
Đolo wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Đolo wrote:

zasto mislis da je bio anderson u ringu pusiona? izgubio je jednom ilidvaput u pride-u i dotad je protivnike tesko dominiro(koliko se sjecam)
znam da je chonana fino tuko u stojci...uglavnom nikad nije bio dominiran u ringu tesko da bi reko da je bio pusiona

Izgubio je od dva relativno nepoznata borca.Kritičan sam tolko jer ipak govorimo o Andersonu Silvi ,a ne nekom osrednjom borcu.
Marc88
  • Marc88
  • Advanced Member Topic Starter
2012-02-05T11:54:45Z
Đolo wrote:

Shilds ima poraz od prvaka i kasnije samo jedan iako je tada bio u problemima zbog oceve smrti...UFC je sad glavni i Anderson je i za mene broj 1 ali takodjer je velika Fedorva vladavina dok je Pride bio glavni i malo poslije!

bero wrote:

Nemaš pojma. Kakav mrtvi Fedor, kakav Silva...:

:)20 :)20 :)20
meni je ipak najjace kad se borci kao Godrrige,Inoue,Fujita nazivaju legendama MMA...ugl. slazem se s onim gore, Fedor je najveci teskas ikad a Silva vjerovatno borac, ali ipak nije ni Silva svetac koji se uvijek borio u eliti, i on je mlatio kante pa cak i gubio od njih!