Sponsor
V3-Fights
2012-01-28T00:05:27Z
Nema šanse da Sefo dolazi pasti u Areni, bit će to zaista odličan meč!

TheTribe
2012-01-28T00:13:59Z
Ray Sefo je Roy Nelson 2 🙂 Ovo Mirko jedino na Decision moze uzet!
travarica
2012-01-28T09:11:50Z
TheTribe wrote:

Roy Nelson je jednom bio nokautiran dok Sefo ima 5,6 KO/TKO poraza.

Sefo se tretira kao da ima bradu Hunta što nije istina. Gubio je i od low kickova.

Drugo je da li to Mirko može iskoristit.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-28T09:34:52Z
travarica wrote:

TheTribe wrote:

Roy Nelson je jednom bio nokautiran dok Sefo ima 5,6 KO/TKO poraza.

Sefo se tretira kao da ima bradu Hunta što nije istina. Gubio je i od low kickova.

Drugo je da li to Mirko može iskoristit.

Ne sjećam se da je Mirko u UFC bacao low kickove. Sefo možda nema bradu kao Hunt ali ni Mirkovi udarci više nisu kao nekad. Ako borba nije "revijalna" ovo bi Sefo trebao dobit bez problema jer Mirko se u K1 nije borio čitavo desetljeće
Aleksa
2012-01-28T10:10:19Z
Super, nije mi Karaev valjao :)36
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-28T11:30:03Z
Aleksa wrote:

Super, nije mi Karaev valjao :)36

Karaev je bio opcija? to bi bio bolji meč a Mirko bi možda upisao i nokaut
blazer44
2012-01-28T14:17:06Z
Nadam se da će Mirko napustit "I am too old for this shit" film i poradit na nekin greškama i tehnici, jer će ga u protivnim Sefo vjerovatno nokautirat.
DON'T BE SCARED HOMIE
SILEĐŽIJA
2012-01-28T14:32:51Z
Da je Mirko onaj stari bez problema bi se kladio na njega,ali udarci su mu dosta oslabili i nije više moćan ko prije.Možda je ovo ipak malo prevelik zalogaj za oprojštajnu Mirkovu borbu.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2012-01-28T14:53:03Z
U dvojbi 200.000 Eura/Dolara ili opasnost od teškog KO, kod Mirka uvijek prevlada glad za lovom.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-01-28T14:58:40Z
Sumnjam da je 200.000 eura, to je bolesno nerealna cifra za ovakav event gdje su organizatoru jedini prihod ulaznice.
Ako mu Zovko toliko daje, onda stvarno ima viška novaca na bacanje.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Aleksa
2012-01-28T16:49:41Z
bero wrote:

Sumnjam da je 200.000 eura, to je bolesno nerealna cifra za ovakav event gdje su organizatoru jedini prihod ulaznice.
Ako mu Zovko toliko daje, onda stvarno ima viška novaca na bacanje.

+1 ali ja ne sumnjam nego mislim da nema teoretske šanse za tako nešto 🙂!
Chairman
2012-01-28T17:20:29Z
Ak se rasproda sve, prihod od ulaznica bi mogo bit kolko 4-5 mil kn??
50k € je najam arene
100k € produkcija, rasvjeta i kaj sve tu spada + svi drugi troskovi
Ostali borci su vjerojatno isto dobro placeni ali svi daleko ispod Mirka
Ak je tako nije mi tih 200k € uopce nerealno.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-01-28T17:29:44Z
Chairman wrote:

Ak se rasproda sve, prihod od ulaznica bi mogo bit kolko 4-5 mil kn??
50k € je najam arene
100k € produkcija, rasvjeta i kaj sve tu spada + svi drugi troskovi
Ostali borci su vjerojatno isto dobro placeni ali svi daleko ispod Mirka
Ak je tako nije mi tih 200k € uopce nerealno.

Znači po ovom bi troškovi bili minimalno pola milijuna Eura. A u tom slučaju bi s rasprodanom Arenom organizator u najboljem slučaju bio na nuli.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Montana
2012-01-28T19:17:12Z
fist wrote:

U dvojbi 200.000 Eura/Dolara ili opasnost od teškog KO, kod Mirka uvijek prevlada glad za lovom.

Ja mislim da se tu radi o natjecaljskom duhu, a usput zašto to nenaplatiti kada se već može ! Ja vjerujem da Mirko neće dobiti ispod

200 000 Eu, jer će on i napuniti Arenu !

Ps. 4 karte za parter, 4 red, su kupljene i sada samo čekati 10.03 !:)15
.'
- *
_ , , .
,
_ '
balkanbomber
2012-01-28T20:03:42Z
Koliko god ja postivao mirka i koliko god se ja radovao tom eventu, ipak mislim da si mirko misli "dugo godina sam japance i amere derao, zasto sad ne i svoje" umjesto ovo glupetanje sto nam prica tipa "da vratim hrvatksim fanovima nesto"...

Ma odj ali ako hoces nest vratit onda netrazi 200t eura, pa to je ludnica i vise neg sto je u zadnjim ufc nastupima dobivao... Ionako je vec svima poznato da on mislinbas samo na sebe i na svoj dzep i da ga bas nitko vise osim sebe nezanima...
On je čovjek jako dobar momak!
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2012-01-28T20:14:38Z
balkanbomber wrote:

Koliko god ja postivao mirka i koliko god se ja radovao tom eventu, ipak mislim da si mirko misli "dugo godina sam japance i amere derao, zasto sad ne i svoje" umjesto ovo glupetanje sto nam prica tipa "da vratim hrvatksim fanovima nesto"...

Ma odj ali ako hoces nest vratit onda netrazi 200t eura, pa to je ludnica i vise neg sto je u zadnjim ufc nastupima dobivao... Ionako je vec svima poznato da on mislinbas samo na sebe i na svoj dzep i da ga bas nitko vise osim sebe nezanima...

dao bi mu 20 tis eura i to je to. Više me zanima Ghita, a jel Jurko može tući nekog boljeg borca, pa ako idem onda ću baš zbog toga otićii..
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-28T20:19:34Z
balkanbomber wrote:

sve što si napisao stoji. došao je izmust nešto i u domovini dok još može privući ljude. to da nastavlja karijeru je samo spin jer on među jačim K1 borcima nema šta tražit. No svejedno,tko voli K1 sastavljen je dobar card i cijena za event je potpuno primjerena pa se ne treba zamarat motivima organiziranja kad svi znamo da je to Mirkov novčanik.
Similar Topics
Users browsing this topic