Tako će uvik bit.. Nema tu još uvijek.
ma sta ta djeca imaju znat o ratu, pretezno nisu stariji od 25 godina, znaci da su bili ono bas klinci kad
se sve to desavalo a uz to rat nije nikad stigao do peko granica Srbije, to je samo to govorkanje sto
su primili od roditelja i od ostalih koji nepotrebno i dalje pale te vatrice mrznje.
mislim da je tu vise u igri taj "kult" koji se trenutno i kod nas, a u srbiji vec duze, gradi oko tog
"navijanja" i tog "huliganizma" - mislim da bi oni mozda i napali i druge nacije, naravno je napad
na hrvatske navijace ipak malo veci kick radi povjesti, no ipak.
taj huliganizam necu nikad razumjet, ideja je iza toga da si nades neko ime od neke ekipe i na temelju
tog imena ides van i randaliras i napadas one koji naviaju za drugo ime... kao ono - zvezda je zivot
sve ostalu su sitnice - ALI crvena zvezda je samo ime, obican brand, danas su mozda tvoji igraci a
sutra idu u partizan, isto za trenera, isto za sve ostale koji se bave sa klubom, sutra ce mozda dobiti
i novi stadion, nova mjesta, sve se mijenja, samo to ime ostaje i na temelju tih par slova ja bih sad
kao trebao ici van i lupat sve ostale koji naviaju za neka druga slova!?!?!? i to je onda njima cak i
OPRAVDANO? - radi par slova napadat druge osobe itd... neznam, ja sam jednom sa huliganom pricao
o tome i rekao mu moju antithesu - reko jel to sta radite opravdano? on meni odgovri da jeste.. pa ga
pitam dalje: a vidi i ja bi se time bavio, ali ne nogomet, mene jako privlaci ime i ideja ekipe "ledo" posto
je njihov sladoled najbolje, i uzasno mrzim kad netko jede drugi sladoled, mislim da cu postat huligan
leda i svakog kog vidim da na ulici jede drugi sladoled cu prebit... :)20 on je se nakon toga okrenio
i rekao da sam idiot posto je to nesto skorz drugacije... no mozda je ipak malo razmislio o mojim rijecima...
On je čovjek jako dobar momak!