Svaka čast, Jinx, prava si beštija!!!!
Što se priče o benču tiče, tvoj rezultat je dobar, a ja osobno mislim da je od svih vaših PL kategorija benč nekako najmanje upotrebljiv u svakodnevnom životu. Inače, ovaj baja što si ga okačio, i što je digao toliko na mrtvom dizanju bi se komotno mogao koristiti kao univerzalni spasilački stroj.
Kad smo kod benča i ko može više, svjedočio sam jednoj smješnoj sceni ovdje. Prije nekih 7,8 godina je s nama u malu lokalnu teretanu dolazio jedan momak koji je tada friško doselio iz Zagreba. Mi smo već znali da se momak voli uraditi kemijom, inače, bio je stvarno impresivno građen. Mi unutra malo radimo, malo pričamo, stvarno niko nije bio od neke velike volje, on dođe, i s vrata, onako nezagrijan i nerazgiban složi sebi 140 kila, i legne na benč. Spusti on sebi šipku na prsa i zavapi:
"Dečki......pomagajte". Naravno da smo mu pomogli, ali ga više nismo vidjeli u toj teretani. :)1
Ko će više na benč je svojevrsno mjerenje piše, ne samo kod nas, već svuda, nemam pojma zašto je to tako. Ovako,realno gledano, to je samo jedna od mnogih vježba u teretani, koju ne treba pretjerano forsirat, jer je velike sise lijepo vidjet na ženi, a na muškarcu...mislim, možete, ako vam je baš gušt.