thelovacluka
2012-01-11T23:48:19Z
Tko ga sluša od vas? dajte najimpresivnije video/audio snimke?

Meni su ovi dobri:

lik je jako inteligentan i neograničen u svojim razmišljanjima, al opet s druge strane pokušava doprijeti do srži svega

flame ooon 😉
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Sponsor
thelovacluka
2012-01-12T00:02:49Z
anybody???? ako nije o ustašama i četnicima nema odgovora? 😃
blazer44
2012-01-12T00:17:52Z
Pogledao sam par, zna bit dosta zanimljivo, a nekad zna bit dosadan kad se previše napuši :)18
DON'T BE SCARED HOMIE
Kimura
2012-01-12T00:24:28Z
blazer44 wrote:

Pogledao sam par, zna bit dosta zanimljivo, a nekad zna bit dosadan kad se previše napuši :)18

Trebaš i ti bit ućoren, da bi shvatio o čemu govori - da si na istoj frekvenciji. :)20

Jednom bi volio probati doć na trening đije napušen, ali nekako me strah. Rogan i Eddie Bravo kažu da je to neponovljivo iskustvo.
banky
2012-01-12T00:25:56Z
Jedan od najjacih podcasta na internetu, pratim ga od prvog dana, a poslusao sam sigurno 90% materijala.
Neda mi se sada traziti klipove, ali vrijedi poslusati sve podcaste gdje su mu gosti Joey Diaz, Eddie Bravo, Sam Trippoli(ima odlican svoj podcast the naughty show podcast), Bryan Callen, Duncan Trussell, Tom Segura, Bert Kreischer i vrhunske podcaste sa Andy Dickom i Bas Ruttenom!
Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
thelovacluka
2012-01-12T00:30:05Z
da, slušao sam s Basom. ja tek otkrivam taj dio njegovog "stvaralaštva" :D

i slažem se da treba biti sinkroniziran sa svim tim stvarima jer je nekad u suprotnome teško to slušati 😃
blazer44
2012-01-12T00:41:10Z

Ovaj mi je odličan :)18
Stockton motherfucker :)18 :)18
DON'T BE SCARED HOMIE
20doAsa
2012-01-12T02:10:16Z
blazer44
2012-01-12T03:20:37Z
20doAsa wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=M3-zJHKRvw4

Slažem se s ovim šta priča ovde, stvarno nemamo pojma o ničemu. Taman kad smo mislili da možda znamo nešto, došao je Einstein i rekao da je vrijeme relativno, onda smo opet mislili da smo nešto naučili, onda je došla kvantna fizika, koje se kosi s bilo čim što je logično... Nemamo pojma što je crna sila, crna tvar, šta drži svemir na okupu, Higgsovo polje još nikome nije jasno... Što više kužite kvantnu fiziku, više vam je jasno koliko malo znamo. Točno kako Rogan kaže, u odnosu na pračovjeka znamo nešto, ali u odnosu na svemir nemamo pojma još o ničemu.

Da bar napravi podcast sa Nick Diazon, to bi sigurno bilo zanimljivo :)18
DON'T BE SCARED HOMIE
mrcinna
2012-01-12T09:34:48Z
da Diaz i Rogan i ounce of chronic.
blazer44
2012-01-12T20:33:19Z
Ovaj cijeli sa Joey Diazom je za plakat, lik nije normalan :)18

"Train by day, Joe Rogan podcast by night! All day!" 
DON'T BE SCARED HOMIE
blazer44
2012-01-24T01:41:09Z
Baš gledam :)0

Ima dosta zanimljivih clipova
DON'T BE SCARED HOMIE
banky
2012-05-15T13:18:10Z
Da malo dignem topic, jucer je bio odlican podcast sa Sonnenom. Malo drugaciji Chael nego u intervjuima, iskreno pricaju o steroidima, mma namjestajkama i svemu zivome. Koliko sam skuzio Sonnen pozna Dos Carasa i rekao mu je da je za Mirkov mec dobio pare da padne od high kicka, a namjestali su se mecevi tako da bi promotor potplatio samo jednog borca , dok drugi ne bi ni znao i mislio bi da je posteno pobjedio.
Zanimljivo, iako bas ne vjerujem u ovu pricu.

http://www.ustream.tv/recorded/22593957 
rampage308
2012-05-15T14:02:16Z
banky wrote:

Koliko sam skuzio Sonnen pozna Dos Carasa i rekao mu je da je za Mirkov mec dobio pare da padne od high kicka

sicam se odma nakon meca da je bila pokrenuta prica kako je dos caras jedva doceka pasti
bruce lee
2012-05-15T14:06:40Z
banky wrote:

Da malo dignem topic, jucer je bio odlican podcast sa Sonnenom. Malo drugaciji Chael nego u intervjuima, iskreno pricaju o steroidima, mma namjestajkama i svemu zivome. Koliko sam skuzio Sonnen pozna Dos Carasa i rekao mu je da je za Mirkov mec dobio pare da padne od high kicka, a namjestali su se mecevi tako da bi promotor potplatio samo jednog borca , dok drugi ne bi ni znao i mislio bi da je posteno pobjedio.
Zanimljivo, iako bas ne vjerujem u ovu pricu.

http://www.ustream.tv/recorded/22593957 

dos caras je prilično dobro odglumio nokaut
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
loreia
2012-05-15T14:59:59Z
banky wrote:

Koliko sam skuzio Sonnen pozna Dos Carasa i rekao mu je da je za Mirkov mec dobio pare da padne od high kicka

Za takvo nesto nije potrebno dodatno placati. LHK ukljucuje gratis padanje na pod.
dr. Jupidu wrote: diskusting
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-05-15T15:19:39Z
točno se sjećam kako ga je mirko krzao nogom po vrhu glave i onda ga još opizdio aperkatom kad je ovaj sjeo. ako je pad od noge i bio lažan, aperkat ga je definitivno uspavao. mirko je poslije izgledao nadrkan što je ovaj tako lako pao.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
banky
2012-05-15T15:52:10Z
Da meni je cudno da bi uopce platili nekome kao Dos Carasu da padne, jer tesko da je mogao ionako pruziti neki znacajniji otpor. Jedino ako su mu platili da padne bas od lhk-a, a sada ne znam koja bi mi lova bila dovoljna da pristanem da me mirko zgadja nogom u bulju, pogotovo u to vrijeme, ali pretpostavljam da ima ljudi koji bi pristali.
btw ta prica oko Mirka pocinje oko 1:17:20 na ustreamu.
loreia
2012-05-15T17:19:35Z
brzi wrote:

točno se sjećam kako ga je mirko krzao nogom po vrhu glave i onda ga još opizdio aperkatom kad je ovaj sjeo. ako je pad od noge i bio lažan, aperkat ga je definitivno uspavao. mirko je poslije izgledao nadrkan što je ovaj tako lako pao.

Na usporenoj snimci mozes vidjeti i kako je krv spricnula kad ga je maznuo nogom. Prica je zesci BS ! Kao "ja bih ga dobio, al su mi platili da padnem". Mo's mislit.
loreia
2012-05-15T17:20:19Z
banky wrote:

Da meni je cudno da bi uopce platili nekome kao Dos Carasu da padne, jer tesko da je mogao ionako pruziti neki znacajniji otpor. Jedino ako su mu platili da padne bas od lhk-a, a sada ne znam koja bi mi lova bila dovoljna da pristanem da me mirko zgadja nogom u bulju, pogotovo u to vrijeme, ali pretpostavljam da ima ljudi koji bi pristali.
btw ta prica oko Mirka pocinje oko 1:17:20 na ustreamu.

1:17:20 !!!!
Pa o cemu laprdaju toliko dugo?
Users browsing this topic