Black Arrow
2021-12-12T11:20:35Z
Originally Posted by: dr jupidu 

https://www.youtube.com/watch?v=vEbUhcX4ATs

Doktor me navlaci na tanak led da bi iznio svoja teoloska uvjerenja...😃
hamush
2021-12-12T22:21:34Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Originally Posted by: dr jupidu 

https://www.youtube.com/watch?v=vEbUhcX4ATs

Doktor me navlaci na tanak led da bi iznio svoja teoloska uvjerenja...😃

Vidi ovako. ovaj forum je skoro pa mrtav... neki kvalitetni forumasi su otisli bas zbog tvog pripisivanja bozjih kazni za katastrofe di su ljudi pomrli sa kojima se sada i sprdas i "hodas po liniji"...
Ta izjava je bila za baniranje tada, a nisi bio baniran samo i iskljucivo zahvaljujuci prijasnjoj administraturi..
Eto skoro godinu dana kasnije, vrijeme je da se ispravi ta nepravda jer je ocigledno da nisi ama bas nista naucio iz te price nego se jos i zajebavas na istu stvar.
Zatoichi
2021-12-26T15:57:26Z
Slucajno naletim na scenu iz dolibel pa poguglam da vidim sta je bilo sa Klikerom,nadjem ovaj stari clanak ,veoma zanimljiv za razliku od danasnjeg sranja sto jutarnji pise.......evo linka da ga malo podijeli,evo i mali dio sto me dobro nasmijao
“ Pacijent ove bolnice svojedobno je bio izvjesni Miroslav, matematički genij. Pa mali Pinjo, sarajevska legenda koja je za rata izluđivala srpske snajperiste trčeći od mosta do mosta s uzdignutim srednjim prstom”
😁”sarajevska legenda”....i niko tu da zaustavi budalu nego pravili segu kad je trcao od mosta do mosta...

https://www.jutarnji.hr/...elim-umrijeti...-5141808 
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
e.peace
2021-12-28T10:44:18Z
Imate pozdrav iz Sarajeva ❤️
Zatoichi
2021-12-31T22:47:02Z
Neznam kak kod vas ide proslava nove godine,evo ja duvam balone 👎
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Bronson0
2022-01-01T02:45:59Z
Sretba nova svim dobrim ljudima i jupiduu
Zatoichi
2022-01-06T19:32:08Z
😁😁

https://postimg.cc/v1Wdw54Y 
Zatoichi
2022-01-15T00:00:25Z
Zena i djete covid pozitivni,u vrticu 5-6 uciteljica dobilo od jednog djeteta i to se prosirilo.....jutros zena kaslje,bolesna,ja i djete nista......dosao sposla,zena lezi,djete skace,izvadim pakete sa testovima,zena pozitivna,djete pozitivno,ja ki king kong nista,negativan.....nema mi to nikakvog smisla...nadam se da ce sutra biti sve “pozitivnije “😁
Zatoichi
2022-02-02T05:07:54Z
Dobro dosli na divlji zapad

e.peace
2022-02-15T17:32:07Z
Šta je ovdje utihnulo jbt,kamo Ukrajina kamo ratovi partizani?
Imate pozdrav iz Oberhausena a u subotu letim za Sarajevo da malo obiđem svoje .
Čisto da se javim,ako ima ko u Sarajevu,Konjicu ili Mostaru bujrum ručak kafa tamo vamo....
thelovacluka
2022-02-18T13:30:38Z
čekamo prvu nuklearku, samo to može potaknuti ove lijenčine tu na neke komentare :D

e, nisam puno se bavio Ukrajinom, koji su razlozi ove predstave? što želi Putin? da ih izmanipulira da smanje sankcije?
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
e.peace
2022-02-18T16:18:06Z
Originally Posted by: thelovacluka 

čekamo prvu nuklearku, samo to može potaknuti ove lijenčine tu na neke komentare :D

e, nisam puno se bavio Ukrajinom, koji su razlozi ove predstave? što želi Putin? da ih izmanipulira da smanje sankcije?

Ma ko će ga znati ,fakat ni ja ne pratim ali znaš kako kažu.
S kim rusija graniči?

S kim god hoće ! 😁
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2022-02-20T19:45:52Z
nisam ni ja nešto detaljno popratio, al glavni zahtjev rusa je da ukrajina nikad ne uđe u nato jer želi neku buffer zonu između sebe i nato-a. što mi ne zvuči nerazumno. al opet, tko zna što je sve tu u pozadini svega.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
thelovacluka
2022-02-23T20:08:06Z
ma kao da bi to bilo presudno u nekom potencijalnom napadu EU-a na Rusiju.

također, zašto bi eu napadali #usiju? malo apsurdno. ovo je neki izgovor za širenje Rusije. ne znam.. tako mi se čini.

ne znam što bi se sve dogodilo da Ukrajina ide u NATO. kako bi to utjecalo na situaciju tamo. ekonomski itd. kako bi to štetilo Rusiji.
e.peace
2022-02-24T17:09:09Z
Rusi napadaju,jer su ugroženi 😁
Haman ko i srbi pred rat u nas.
Ugroženi do pizde materine.
thelovacluka
2022-02-24T20:57:57Z
možda će dugoročno Putinu ovo naštetiti.
thelovacluka
2022-02-25T08:55:01Z
Uvijek me fascinira što propaganda radi ljudima :D

Srbi gledaju na NATO kao najveće zlo, laž, smrt. a Putin "čisti", on je spasitelj :D

https://www.index.hr/spo...aslovnica_sport_ostalo_d 
Zatoichi
2022-02-25T18:20:17Z
UN i NATO su ducan koji je trebao da se zatvori odavno,jebeni strumfovi koji nemaju nikakve koristi....gledam tv i ljude u ukrajini,prepoznao sam face u ljudi koje smo i mi nekad imali,ono “nece europa i svijet dopustiti etc” i lagani shok sad kad su granate pocele padati.....”europa i svijet” pricaju o sankcijama a a pipeline iz rusije i dalje pici ulje za njemacku,i sta sad,putin moze da nastavi iz ukrajine u sledece drzave oko ukrajine,i ko ce ga zaustaviti.....udje ,postavi svoj fake govement,pici u sledecu drzavu,postavi fake goverment onda nazad doma kao povlace se,pa iz moskve kao pupet master lijepo upravljaj...mozda kaze “sorry” i to je to........cuj koji govor,ide u ukrajinu da srusi neo naci rezim...wtf
Him
  • Him
  • Advanced Member
2022-02-25T18:41:56Z
Valjda misli na to što su Ukrajinci 1941-1942 dočekali Njemce kao spasitelje.
Similar Topics
Users browsing this topic