DjomlaKS
2021-08-15T17:19:27Z
Strašno sta sad čeka nesretne Afganistance nakon dolaska kozojeba 😔
Zatoichi
2021-08-16T00:06:53Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Strašno sta sad čeka nesretne Afganistance nakon dolaska kozojeba 😔

Da sam arap rekao bi fak ju ameri,sad ste nas zajebali i nikad vise....😳.........u medjuvremenu,bajden je na odmoru,neznam ni koji je kurac otisao na odmor ,sta se ima odmarati kad i onak mu je srce odbraja zadnje odkucaje.....jebote sta uradise i to manje od godinu dana....

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
The Last Emperor
2021-08-16T06:30:38Z
A evo stvarno ne znam sto bih rekao, osim da su pali bez ispaljenog metka. Znaci oni sa jednako brojnom vojskom i daleko bolje naoruzani su se doslovno predali Talibanima. Dakle, znaci li to da zasluzuju biti pod talibanskom vlascu? Tesko je uopce izvesti nekakav konkretan zakljucak zasto se ovo ovako odigralo...
DjomlaKS
2021-08-16T08:14:28Z
https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2297441 

Najveci mit na štetu Hrvata se polagano ruši. I to je dobro.
Od par tisuća pobijenih logoraša, brojka je otisla blizu troznamenkastog broja, i to bez ikakvih dokaza osim pukog naklapanja. Usporedbe radi, za komunističke zločine su se pronašle masovne grobnice i to 45 g. nakon rata, a za Jasenovac samo mitomanija i nabijanje neke krivnje koju su hrvati prisilno morali prihvatiti.

Sjećam se da je i jedan nas bitnij forumas prije nekoliko godina shera neki strani link o Jasenovcu, pa pisao nebuloze o +200 000 pobijenih, srbosjeku, Petru Brzici koji se natjecao u klanju(preko 1000 za noc mu rekord), slike iz kojekakvih nacističkih logora koje guraju pod Jasenovac itd., 😂😂😂
I naravno da je to istina, jer ipak je to strani bitan list objavio, a opće je poznato da su stranci 41-e bili kod nas i bilježili sve sto se događa tj. nisu uopće svoje "istraživanje" radili na temelju onoga sto su im kasnije komunističke vlasti servirale.
DjomlaKS
2021-08-16T08:18:13Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

A evo stvarno ne znam sto bih rekao, osim da su pali bez ispaljenog metka. Znaci oni sa jednako brojnom vojskom i daleko bolje naoruzani su se doslovno predali Talibanima. Dakle, znaci li to da zasluzuju biti pod talibanskom vlascu? Tesko je uopce izvesti nekakav konkretan zakljucak zasto se ovo ovako odigralo...

Navodno su čak i brojniju vojsku imali.
A ne znam, tolike godine američkog pomaganja, uvježbavanja vojske...pa mogli su dosad stasat u pravu silu koja bi u svako doba trebala izaći na kraj s lose naoružanim kozojebima.
Jbg, razmazili se previše i ocekivali da ce im Amerika cijeli zivot cuvat ledja
Zatoichi
2021-08-16T08:40:38Z
Ne samo to,tisuce mladih americkih vojnika sto je poslano tamo i umrlo,30 tisuca ranjenih sto su izgubili ruke,noge,i sve bez veze.......ameri su usli u afganistan i razjebali zemlju sto je vec bila razjebana,nako 20 godina indirektne okupacije afganistan je malcice bolja zemlja i mislim da su amerikanci duzni da im cuvaju ledja jos dosta godina.....ova talibanska djubrad u kombinaciji sa majmunima iz ajsisa ce preklat gomilu neduznih ljudi bez ikakvog razloga....voljeli ili mrzili trumpa,on bi ipak razvalio talibane raketama,ova administracija nije imala ni dovoljno ljudi da izvuce amerikance iz kabula nego su poslali 5 tisuca vojnika nakon sto je media pocela negativno da pise......
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-16T09:12:10Z
Vjerujem da će Talibani zavladati zapadom jednog dana i svi koji su željni osvete.
Zatoichi
2021-08-16T12:58:00Z
https://twitter.com/Asva...s-they-close-in-on-kabul 
Bronson0
2021-08-16T16:45:23Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: The Last Emperor 

Navodno su čak i brojniju vojsku imali.
A ne znam, tolike godine američkog pomaganja, uvježbavanja vojske...pa mogli su dosad stasat u pravu silu koja bi u svako doba trebala izaći na kraj s lose naoružanim kozojebima.
Jbg, razmazili se previše i ocekivali da ce im Amerika cijeli zivot cuvat ledja

Meni se cini ovako na prvu da vecina afganistancaca podrzava talibane. Tesko mi je popusiti tu pricu da je niti sto tisuca talibana osvojilo afganistan prakticki bez ispaljenog metka.

Ovi sto skacu na avione su se mogli isto tako boriti brotiv talibana bar bi smislenije poginuli

DjomlaKS
2021-08-16T17:25:14Z
Kako je ovo odjeknulo medijima, fakat sam mislio da su talibani toliko zajebani te da ce masakrirat stanovništvo. Al onda na drugu tu bas nesto ne stima.
Talibana je navodno oko 80 000, a Afganistan ima jebenih 40 milijuna stanovnika!! I onda kojom logikom 80 tisuca ljudstva(uglavnom pješadije) moze pokoriti toliku državu??
Zamisli to, dolaze im silovati i potlačiti žene, al eto iz nekog razloga od 40 milinuna, ne moze se skupiti ni 200 000 ljudi da se obrane!? Ma daj.

Čini mi se da je nesto drugo u pitanju, a mediji šalju laznu sliku. Al ajd, bar je CNN pohvalio talibane zbog nošenja maske radi korone 😂
Bronson0
2021-08-16T17:36:57Z

Na 6.sekundi videa jedan od tih koji navodno bjeze od sigurne smrti i bacaju se na kola od aviona mase u kameru i smije se.
DjomlaKS
2021-08-18T11:51:37Z
Prošlu subotu sam letio avionom iz Zadra, nakon 2 godine. Gotovo sam zaboravio onaj osjećaj kad doda gas pri poljetanju pa nas sve za sic zalijepi, kao raketa nekakva.
Zbog tog su mi i smiješne ove snimke kako se afganistanci penju na točkove i ispod krila, jer bi popadali poput muha pri prvom dodavanju gasa, a to znači bar 50-ak mrtvih. S obzirom da nema ni približno toliko mrtvih, nekako sam osjećaja da su oni svi fino sišli s aviona, čim je kamera snimila ono sto je trebala tj. taj jedam lagani đir s avionom.

Btw, dosad su najstrašnije slike naoružanih bradonja kako se voze u lunaparku s puškama na ramenima, a nigdje zodsječenih glava i masakriranja
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-08-21T10:14:48Z
Svaki rat i neobično osvajanje zemlje je iscenirano još od drugog svjetskog rata. Zato danas ima puno teorije o zavjeri jer institucije manipulairaju i lažu ljude.
Becks
2021-08-21T12:26:44Z
Si cuo kad za onu staru hercegovacku “pobjednici pisu povijest, ali ćud nikada”
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Zatoichi
2021-08-23T22:43:44Z
Da sam znao trebao sam ici u skolu za meterologa....koliko god da zajebes,posao ti je 100 siguran a plata extremno dobra.......zadnjih par dana su govorili o henriju ,oluja to jest tornado koji je trebao da razori massachusetts i boston....padala kisa ,ja sa djetetom bio vani u kabanici radio nesto oko kuce a henri je otisao negdje drugdje.....danas oblacno trebalo biti,kod mene malo kise a u unutar massachusettsa 3 tornada udarila....jebote,da plate penzio ere da sjede na vrh zgrada i gledaju u nebo pogodili bi barem 60-70 procenata bez ikakvih satelitskih slika.....podsjeti me to sve na sliku sa instagrama gdje meterolog obucen ko taliban i pise ispod:” sutra ce vrijeme biti kako dragi alah kaze”....😁

hamush
2021-08-24T01:42:40Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Da sam znao trebao sam ici u skolu za meterologa....koliko god da zajebes,posao ti je 100 siguran a plata extremno dobra.......zadnjih par dana su govorili o henriju ,oluja to jest tornado koji je trebao da razori massachusetts i boston....padala kisa ,ja sa djetetom bio vani u kabanici radio nesto oko kuce a henri je otisao negdje drugdje.....danas oblacno trebalo biti,kod mene malo kise a u unutar massachusettsa 3 tornada udarila....jebote,da plate penzio ere da sjede na vrh zgrada i gledaju u nebo pogodili bi barem 60-70 procenata bez ikakvih satelitskih slika.....podsjeti me to sve na sliku sa instagrama gdje meterolog obucen ko taliban i pise ispod:” sutra ce vrijeme biti kako dragi alah kaze”....😁

aj i da vas jednom koji uragan poselami... nama vec dosta...
DjomlaKS
2021-08-24T09:25:15Z
Kako opisati ovu ludost: "novinarka" provali čovjeku u kucu, on je tuži, a onda ona njega tuži jer zbog njegove tužbe ljudi je vrijeđaju i prijete!??
Zatoichi
2021-09-09T10:26:07Z
https://www.vecernji.hr/...ar-u-afganistanu-1521793 
Bronson0
2021-09-10T09:08:49Z

Evo ako se lovculuki gleda, nisam sve pogledao ali lauc od 6-10 minute doslovno ponovi sve sto smo ja i jos neki tu pisali. Znaci ne vidi kao epidemiolog on ne vidi svrhu lockdowna i zasto bi se neko obavezni cijepio
Zatoichi
2021-09-19T22:54:08Z
Evo sta se u americi stavlja u sklske biblioteke da bi djeca mogla citati....ja nisam siguran jesu li svi ucitelji u americi ludi ili samo ovi sto guraju na lijevo

Similar Topics
Users browsing this topic