dr jupidu
2021-01-20T15:55:02Z

tko imalo raumije psihologiju ovaj šta ga optužuju za silovanje je teški manijak
Zatoichi
2021-01-20T17:41:46Z
Ja bi tog Miku tuko stangom...ja sam 4 jedinice dobio zato sto nisam mogao da izrecitujem pjesmu,imao sam mozda 7-8 godina...terali me ,kazem dajte mi neku drugu i ne,ko neki manijaci navale na djecu,moras i moras...kome trebaju te gluposti....pjesma je isla ovako nekak0

"Cica cvorak cuva cetu cavki
Cik cvorce crvkni cavki cvor"
Pa na to jos par strofa,da sam imao tad pistolj sve bi ih poubijao 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2021-01-23T18:11:18Z
U marilendu covjek dobio jackpot na powerballu,730 miliona dolara...u michigenu covjek pogodio jackpot na megamilionsu i dobio milijardu dolara(1.000.000.000 $$)....ja sam sve zajedno potrosio 60 dolara na lutriju,dobio sam 8 dolara....😳
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Stipe
2021-01-23T22:20:03Z
Veliš, dobio si na lutriji!

Eno još vam i Biden ima zanimljive ideje o muško-ženskim sportovima od škole nadalje, i već ih je uobličio u executive orders.

Godina je interesantno počela!

-Stipe
Zatoichi
2021-01-23T23:21:53Z
Originally Posted by: Stipe 

Veliš, dobio si na lutriji!

Eno još vam i Biden ima zanimljive ideje o muško-ženskim sportovima od škole nadalje, i već ih je uobličio u executive orders.

Godina je interesantno počela!

-Stipe

Da...gledao sam video,cura ide na koledz,clan je Track Team-a,odmalena se baci trcanje,rodielji ulozili tonu para,sto na instruktore sto na equipment,mislim,big je deal,ako si brz lako mozes dobiti scholarship od universiteta,sve ti bude placeno,no eto ona je pobjedjivala i to vise nije moguce,dva su transgender usli na tim i stalno uzimaju prvo i drugo mjesto...sto mi je najbolje u svemu,oba transgender nisu ni blizu dobri da bi bili na muskom track team-u.....i tako se ide u propast,tak je i rimski Imperijum propao,dok su ratnici vodili,zauzimali su teritorije,cim su oni preuzeli sto su okolo hodali u plahtama,propade sve 😁😁
dr jupidu
2021-01-24T19:44:06Z

3 min 15 sec jedan naš forumaš uspostavlja ekonomsko bilaterarne odnose s ekonomijom indije i pakistana i time otvara tržište i ekonomiju

svaka mu čast
Zatoichi
2021-01-24T20:07:43Z
Hahahahahahanajajaja
dr jupidu
2021-01-24T20:27:15Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Hahahahahahanajajaja

šta je smiješno..... taj forumaš otvara važno tržište nove velike ekonomije svijeta a tebi je smješno

šta ti otvaraš? budweiser ti je maximalni domet

Zatoichi
2021-01-24T20:50:13Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: Zatoichi 

Hahahahahahanajajaja

šta je smiješno..... taj forumaš otvara važno tržište nove velike ekonomije svijeta a tebi je smješno

šta ti otvaraš? budweiser ti je maximalni domet

Vidim engleski ti je bolji,prije bilo sa nogama i rukama a sad pricas samo sa rukama......
Od svih vozaca kud bas naidje na tebe😁
dr jupidu
2021-01-27T06:42:50Z
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-01-27T07:39:31Z
Kervela Jupidu Split 😄
Svaka čast, Kervela
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
dr jupidu
2021-01-27T08:41:12Z
šta bi rusi dobili da dignu revoluciju:

1.milione poginulih mladih

2.dugo vremena srušenu ekonomiju i bijedu

3.bujanje kriminala i kriminalbi bi došli na vodeća mjesta

4. putin drži pod kontrolom kriminal.......drži pod krontrolom roditelje 1 .2.3...ženidbe konja s jubiteljicom konja,,,,,,

puno više štete nego koristi

i jasno..... mladi bi bili spakovani u mrtvačke kovčege.......njihovi roditelji i dobili zahvalnice.......

a stariji od 50 godina bi doli na vlast..pili viski.......pokrali sve i vozili se u skupim kolima

zvuči poznato?
balkanbomber
2021-01-27T11:17:53Z
Rusi se jos jako dobro sjecaju divljih 90ih i zato velicinom trpe Putina, kao nije nam dobro i svi znamo da nas on i njegova banda krade i gura kako zeli, ali ipak je sve bolje nego da se vratimo u onaj kaos i anarhiju. Putina drzi strah gradjana od tog kaosa i zato on moze vladati kako hoce, kad bi se oslobodili tog straha onda bi shvatili da se nema cega bojati.

sad, od tad je svaki sektor napredovao u rusiji, bankarski, trgovacki, e-business, dakle sve, i ne vjerujem da bi opet izbio onakav kaos kao tada, ni blizu.... posto i dan danas imas kriminala i svega, recimo jos uvijek se pale stare kuce na dobrim pozicijama i onda kad sve izgori i sve ode u PM ti fino dode lik u crnon jeepu i napravi ti tragikomicnu ponudu za to gradiliste (kuce vise nema pa i nema vise sta kupiti) i ako odbijes budi siguran da ce i nova kuca goriti... zamisli, to danas jos postiji, gledao sam kako takve kuce gore, iako je tata Putin na vlasti.. vec sam pisao za veliki organizirani kriminal sa kavkaza koji se trpi posto rusi drze kavkaz i hoce mir itd... ne vidim kako bi moglo biti losije

On je čovjek jako dobar momak!
DjomlaKS
2021-01-29T10:06:17Z
Zanina me zasto se krvna zrnca ne broje kad abolirani četnik baci bombu na hrvatske radnike??
Stipe
2021-01-29T11:16:51Z
Jedna zanimljivost koju sam danas doznao o Afganistanu i Talibanima -

https://www.youtube.com/watch?v=kaEsv0VjjGM&t=2m10s 

Što ekipi padne na pamet... 😄

-Stipe
Zatoichi
2021-01-30T17:16:10Z
Evo jedan sokantan link ,vrlo skontan posto nevjerujem da se ovako nesto ikad postavilo,narocito u avetima
https://dubrovackidnevni...-i-izrekli-sudbonosno-da 
DjomlaKS
2021-01-30T18:41:41Z
Evo zasto ne volim ljevicare. Kad je onaj mali pucao, danima su mu kopali po fejsu, pisali kako je BBB, obozava Thompsona, desnicar itd..A sad teski muk kad je ovaj slučaj u pitanju.

Ratko Martinovic:
"Zanimljiv fenomen:

Četiri 'lijevo-progresivna' novinara su nakon pucnjave na Markovom trgu imali 10+ objava od kojih je preko 50% otpalo na analizu ideološke i svjetonazorske pozadine (BBB, dijete branitelja, 'ustaša') kao i vrlo loša argumentacija o terorizmu, na rubu teorije zavjere

Ista ta četiri novinara nakon bombaškog napada u Pakracu imali su ukupno jednu (!) objavu o napadaču, i to prozivku svih koji su bombaša povezali s radikalno desnim separatističkim postrojbama tijekom rata (to im je ad hominem koji i da je istina nema veze sa slučajem), braneći ga kao političkog Hrvata (nisu ga pitali kako se deklarira) ogorčenog gašenjem struje tijekom krize

Tako ispada da je napad na političku instancu divljački i neartikulirani terorizam dok je napad na obične nenaoružane djelatnike HEP-a herojski i revolucionaran čin"
dr jupidu
2021-01-30T21:17:32Z
zanimljiv slučaj u šibeniku....

jako zanimjiv s financijskih igara i kako je došlo do psihičkog rastrojstva ubojice

neću komentirati..samo privatno
dr jupidu
2021-01-31T13:18:41Z
Kada već se nounari iz Šibenika prave grbavi ...
Svi podaci su iz sudski registar pravosudje.hr - DAKLE JAVNI PODACI DOSTUPNI SVIMA PA I NOVINARIMA
Djelo d.o.o. Unešić - ovlaštene osobe Lucija Slamić - povezana sa dvije (2) pravne osobe, Tedi Slamić (ubijen jučer) - povezan sa sedam (7) pravnih osoba uključujući i Pekara Šibenik d.o.o.
Sabirač d.o.o. Šibenik - Mirjana Šparada - povezana sa dvanaest (12) pravnih subjekata uključujući i Štedionicu more d.d., Toni Šparada (ubijen jučer) povezan sa dvadesetjednom (21) pravnom osobom, uglavnom u likvidaciji ili kao likvidator, uključujući Karbon trgovina d.o.o.
Kaže danas u novinama gospodin Roko Vuletić kao direktor poduzeća Iskra Brodogradilište Šibenik da je Radojka Danek tamo zaposlena za stalno kao financijska direktorica. Idemo vidjeti što pravosuđe.hr kaže:
Iskra Brodogradilište d.o.o. Šibenik - ovlaštena osoba Roko Vuletić - povezan sa četrnaest (14) pravnih osoba među njima i NCP - Nautički Centar Prgin d.o.o. (tamo je bio prokurist) - gdje je isto radila i Radojka Danek kao šefica financija te gdje se ustalo kaznenim prijavama protiv g. Prgina zbog milijunske štete - utaje poreza !
Ako je Radojka Danek stečajna upraviteljica Matkol d.o.o. ajmo vidjeti što tamo piše u sudskom registru RH:
Matkol d.o.o. Šibenik u stečaju - jedini osnivač Branko Koloper, jedina osoba ovlaštena za zastupanje je stečajna upraviteljica Radojka Danek (ubijena jučer), a klikom na pokaži povezane subjekte slijedi ukazanje rvatskog čuda, hrvatskog sna o cca. 200 obitelji.
Prije nego navedem sa koliko je poslovnih subjekata Radojka Danek povezana kao stalni ili privremeni stečajni upravitelj treba podsjetiti da je stalno zaposlena kao financijski direktor u Iskra Brodogradilište Šibenik i da je trenutna gradska vijećnica - stanje prije masakra jučer !
Dakle ista Radojka Danek je povezana sa dvije stotine i jednim (201) privrednim subjektom dakle narodski firmom, poduzećem, preduzećem ...
Ej istovremeno je povezana sa dvijestotine i jednom firmom !!
Uključivo i NCP - Nautički Klub Primošten d.o.o., Šibenka export-import d.o.o., Uzorita d.o.o., Šimunov d.o.o., Đevrske centar d.o.o., Minitours d.o.o. (firma u vlasništvu oca od T. Šparade), Bucavac d.o.o., Alan Ford d.o.o., Šibenska maslina d.o.o., Auto Centar Ramadža d.o.o., A Aluminij Šibenik d.o.o., Adria Maris Srima d.o.o., NCP- Brodoservis d.o.o., Bilice Promet d.o.o., Mocire trade d.o.o. i DANEK i dr., javno trgovačko društvo za stečajno upraviteljsku službu u likvidacij.
Samo od jedne - Vigens d.o.o. Zadar - je putem Trgovačkog suda u Zadru dobila nagradu od cca. 700.000,00 kuna ( sedamsto tisuća kuna).
Uglavnom sva poduzeća su sa područja Šibenika, Vodica, Zadra sa zaleđem. Ako se zna da se stečajni upravitelji biraju - dodijeljuju slučajnim kompjutorskim odabirom između tisuća registriranih stečajaca iz cijele RH (pa stečaj firme npr. iz Tisnoga vodi stečajac iz Varaždina) onda je statistička mogućnost istoga sedam puta manja od šanse da se osam puta zaredom dobije eurojackpot ...
Sada se možemo nastaviti praviti blesavi (tipa zašto je Koloper poludio) i neka nam je dobri bog svima na pomoći !

COPY PASTE S INDEX KOMENTARA
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-31T13:28:59Z
Ovdje bih rekao da je u pitanju depresija i očaj. Čak i da mrzi Hrvate okidač je bio sigurno jedno loše stanje u društvu. Po meni se ovdje ne radi o terorizmu. Novinari koji vagaju što će napisati, pokazuju da nemaju svoj jasan stav.
Similar Topics
Users browsing this topic