pasbrata
2021-01-03T16:55:08Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Jazovka

Gledam malo na TV kalendaru o ovom zločinu.
Koga su partizani gore ubijali ako tamo nije ustaša bilo??

https://www.google.com/a...-iz-jame-jazovke-1418571 

i djolma odjebi s ovakvim provokacijama... publika za njih je malobrojna... gotovo svedena na jednu jedinku... zna se dobro da s njima nećeš isterat ni lisicu ni king konga nego... "zna se" koga...

nofrx
2021-01-03T17:00:21Z

Originally Posted by: nofrx 

Piše u tekstu koga su ubijali.

Ali imam ja pitanje.
Koju su terapiju ustaše davale zarobljenim partizanskim ranjenicima?

Ranjenike iz bolnica, bolničko osoblje, časne sestre...hrabro bome. Ovako velika pobjeda zaslužuje da se češće spominje, bar kao Ustanak u Srbu.

Btw, mislio sam da ustaša nije bilo u sjeveru Hrvatske. Evo izgleda da ipak je.

Imam još jedno pitanje.
Šta su ustaše radile sa partizanskim bolničkim sestrama nakon što su ih silovali?

Nitko ne kaže da je to što su ima partizani vratili istom mjerom niti hrabro niti šta ja znam.

Samo kažem da je licemjerno kmečat kad ustaše 4 godine rade nešto stravično partizanima i onda kad 4.godinu dobiju istom mjerom nazad kmeče kao podli licemjeri.

I njemci su fasovali 1945 pa ne kmeče.
Jer znaju da su prvi počeli.
Budite kao njemci.
KW CHAMPION
DjomlaKS
2021-01-03T17:08:39Z
Originally Posted by: pasbrata 

i djolma odjebi s ovakvim provokacijama... publika za njih je malobrojna... gotovo svedena na jednu jedinku... zna se dobro da s njima nećeš isterat ni lisicu ni king konga nego... "zna se" koga...

:)18

Otkad nema Doca nema vise ni ustasko-partizanskih tema. Moze pričati tko sta hoce, al te teme su uvijek zanimljive :)1
Ne znam,nema Doca, ustasa, partizana, KW tema ugašena, MMA se raspao, korona teme postale dosadne, teme o romima i islamistima su previše škakljive... Sad jos i teme o bankama totalno nezanimljive.
Ne znam, al sve mi se čini da je dosao kraj :)34
nofrx
2021-01-03T17:10:44Z

Originally Posted by: pasbrata 

:)18

Otkad nema Doca nema vise ni ustasko-partizanskih tema. Moze pričati tko sta hoce, al te teme su uvijek zanimljive :)1
Ne znam,nema Doca, ustasa, partizana, KW tema ugašena, MMA se raspao, korona teme postale dosadne, teme o romima i islamistima su previše škakljive... Sad jos i teme o bankama totalno nezanimljive.
Ne znam, al sve mi se čini da je dosao kraj :)34

Šta je to mma?
🤣🤣

KW CHAMPION
Black Arrow
2021-01-04T22:52:30Z
EU ilegalno ubacuje migrante u BIH, Srbija i RS ne dopustaju ojacavnje istocne granice, a tuzioci na blokadi Bire.

https://www.istraga.ba/b...tuzioci-na-blokadi-bire/ 
balkanbomber
2021-01-06T11:06:09Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

S Kavkazanima je bio ok, dok nije napisao da muti s nekom Dagestankom. Vjerojatno ga je rodbina nasamarala i izvukla za usi.
U zadnje maltretira forum s Turcima-bice mu je i neki Turcin trpao partnericu.
Iritantni degenerik radi kojeg vise ne pisem tu uopce (logirao se da vidim imam li pp, pa kad sam vec tu). A cak sam prestao i citati, mozda jednom tjednom.
Generalno mi puca kita za spomenute narode, ali konstantno peglanjem tog covjeka s njima je neizdrzivo.
Forum me nece vidjeti dok on tu i dalje drobi.

vidim nasao si si dobrog partnera, konacno netko pise ono sto si mislis :)18

mogao sam ja tebe davnih dana pitati sta ti je to vecina hrvatskih mma boraca ucinila da ih sve pljujes posto osim par boraca iz gladiatora si za skoro svakog hr mma borca imao nesto lose reci dok si na moj prvi negativni upis o Kabibu vec skocio... na drugu stranu si permanentno pisao "weekly hot kavkaz news" i palio/palis se na njihove borce, kao volis borce iz vukojebine si napisao kad si pravdao zasto nam toliko pises o njima, a Privlaka i Vitez zu na primjer svjetske metropole pa zato pljujes po njima?

zapravo nije ni vazno, approach ti je kao kod strijele, ali do jucer eto nesto civilizirani, nisi u stanju da objasnis tocno sto ti smeta na tim upisima i da napises kontra-post, nego uletis sa nekom spikom tipa "jesu te kavkazi maltretirali itd"... jedino sto ti onda pretezno nestanes na par dana sa foruma dok se valjda ne smiris, ali na kraju se ponovo vratis kao i sad.
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2021-01-06T12:32:42Z
ja nikada nebi oženio crnkinju niti kosooku

al bi ih rado pojebao

poll jesam li ja rasist:)?

kao što sam imao super frendicu lezbu...... al ih ne želim gledat oko sebe kako prolaze držeći se za ruke itd

jesam li onda homofob?

a rado bi se pridružio u sexu dvjema zgodnim lezbama

molim mišljenje:)
DjomlaKS
2021-01-06T15:28:42Z
Ovaj Bomber je zeznut igrač, vrlo nezgodan ako je na suprotnoj strani.
Sad se čeka odgovor Strijele i koalicije 😃
hamush
2021-01-06T16:57:28Z
Draga PFS bagro...

Zelim vam u kratkim crtama reci da, Fist, Seded, Pecho i ja odlazimo sa foruma. Prosli tjedan ostavku su na moderatorsko mjesto dali gotovo svi moderatori i jedan admin.

Mogli ste i sami vidjeti raznorazna previranja na kritikama itd. Cinjenica je da se mnogi od nas ne slazu sa politikom glavnog admina. No, to nije stvar recentnih dogadjaja vec rezultat godina neslaganja i frustracija. Slash, jedan od prvih nasih PFS forumasa je zbog istog razloga otisao jos prije nekoliko godina.

Za kraj, zahvalan sam svima za sve lijepe i zabavne trenutke. Bilo ih je puno vise od onih losih.

Zelim vam svima sve najbolje. Ove nedavne katastrofe i covid su rezultirale su velikim stresom na sve nas, no i to se sve proci.

Kod nas gore navedenih je jednostavno doslo do zasicenja i zelje za usmjeravanjem energije u druge stvari...
Čergar
2021-01-06T17:32:47Z
Karopraktik za tobom nitko ni neće žalit ti si blistav primjer nesposobnosti u kratkom vremenu si pokazao da nisi za to
kriterije nisi imao tj jesi samo si ih različito primjenjivao...

Dodao bi smao šteta za forumaš pecha jedino na forumu koji zapravo prati boks i b scenu...
DjomlaKS
2021-01-06T17:41:11Z
Originally Posted by: hamush 

Draga PFS bagro...

Zelim vam u kratkim crtama reci da, Fist, Seded, Pecho i ja odlazimo sa foruma. Prosli tjedan ostavku su na moderatorsko mjesto dali gotovo svi moderatori i jedan admin.

Mogli ste i sami vidjeti raznorazna previranja na kritikama itd. Cinjenica je da se mnogi od nas ne slazu sa politikom glavnog admina. No, to nije stvar recentnih dogadjaja vec rezultat godina neslaganja i frustracija. Slash, jedan od prvih nasih PFS forumasa je zbog istog razloga otisao jos prije nekoliko godina.

Za kraj, zahvalan sam svima za sve lijepe i zabavne trenutke. Bilo ih je puno vise od onih losih.

Zelim vam svima sve najbolje. Ove nedavne katastrofe i covid su rezultirale su velikim stresom na sve nas, no i to se sve proci.

Kod nas gore navedenih je jednostavno doslo do zasicenja i zelje za usmjeravanjem energije u druge stvari...

Znači i službeno je. PFS je gotov, a glavni krivac je izgleda Stipe(mislim da je okidač bio ona suspenzija Strijeli koju je on ponistio).

Jbmu, falit ce mi ovo :)34
The Last Emperor
2021-01-06T17:54:46Z

Draga PFS bagro...

Znači i službeno je. PFS je gotov, a glavni krivac je izgleda Stipe(mislim da je okidač bio ona suspenzija Strijeli koju je on ponistio).

Bar ce ti zarucnica biti sretna :)18

dr jupidu
2021-01-06T18:04:34Z

Draga PFS bagro...

istina...svih je ovo pogodilo..neke financijski ai svh pshološk sv smo pod stresom.... srećom mam skustva za sačuvat zdrav razum

osobno b forum trebao bt mx ozbjno neozbljnog...... malo je u zadnje vrjeme prestrog

a kw je ugašen..jednostavno neznam tvoj clj gast temu ako ma zanteresranh......kom se negleda tema nek negleda

falt će te nam

al tko vas jebe..trebal ste da budete u školi:)1 :)1 :)1 :)1 :)1

falt će mi opozicije

DjomlaKS
2021-01-06T18:25:58Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Bar ce ti zarucnica biti sretna :)18

Jebo nju, jedno dobro poglavlje tj. desetljeće PFS-a, je završeno :)6 :)6 :)6
dr jupidu
2021-01-06T18:57:01Z
Ok ako se daje ostavka naa mjesto moderatora...al nekuzim zašto otić s foruma...nisam znao da to oduzima energiju...dapače..savršenp ubijanje praznog hoda na poslu....

A glavni krivac ke jedan krmak što je trazio 1000 unaprijed i uništio nadu........🤣
DjomlaKS
2021-01-06T19:32:49Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Ok ako se daje ostavka naa mjesto moderatora...al nekuzim zašto otić s foruma...nisam znao da to oduzima energiju...dapače..savršenp ubijanje praznog hoda na poslu....

A glavni krivac ke jedan krmak što je trazio 1000 unaprijed i uništio nadu........🤣

A ocito da ih Stipe jebe sve u mozak.
Onaj psihopata Black Arrow trola, bero ga banira, a stipe odbanira i napise onda onaj kilometarski post(koji btw nitko ne razumije) gdje objašnjava zasto je to napravio!?
Strijela napravi i par klonova s kojima vrijeđa, al eto stipi to ne smeta.

Ako je istina da su otisli fist, bero, hamush...i među njima drugi modovi, onda je to to.

Sad ide napad armije klonova, psovanje majki, banovi i propast foruma...
dr jupidu
2021-01-06T19:40:19Z
Pohvala stipi moderatoru

P.s kad su mogle ustaše s hitlerom bit ok mogu i ja odmah s stipom razvit ok odnos
Bronson0
2021-01-06T20:00:07Z
Ovaj black arrow i cergar mi mirisu na borisa.Sto stvarno mislite da lik koji je 10 godina pisa sa 10 accounta nije ostavio par njih sa strane za svaki slucaj. Ali kako god bilo bi zalosno da forum propadne zbog par budala, najbolje rjesenje bi bilo ignorirati ih
dr jupidu
2021-01-06T20:28:48Z
In memoriam

Pfs forum died 2021 from coronavirus

forpfs
2021-01-06T20:55:09Z

Ništa jarani, kad je prava raja otišla idem i ja na sleep mode neko vrijeme.

Vratit ću se ako se KW vrati, do tad opet samo čitanje.

Samo ću reći: sve vas znam iz doba Banovog foruma i pratim ovaj forum radi vas. Ponekad točno predvidim kakav post će tko upisat. Uživam čitat razmjenu mišljenja na mma temama i ovo naše klošarenje po svakodnevnim temama.

Žao mi je što odlazite svi u komadu - ali to je evidentna poruka ćelavom Yodi (Štef no hard feelings).

-Stipe imao sam jednog šefa, kojem sam bio 4. voditelj odjela u 2 godine, ja sam ga podnosio ravno 5 mjeseci pa ošo i ja. Zapitaj se jel problem u tebi ili 10 ostalih koji odlaze radi tebe. Možda jednostavno imaš novu viziju foruma, to je legitimno, al onda reci, jasno komuniciraj kako stvari stoje.

Meni si ok lik, ali i ja sam primjetio čudno visok level tolerancije na nekim situacijama (CS).

Kako god bilo do idućeg javljanja u eter ostajte mi dobro i čuvajte sebe i svoje bližnje.

Došla su neka luda vremena...

Vratit će se rode

:)4
Similar Topics
Users browsing this topic