Overeem vuce steroide
2011-12-18T19:25:39Z
Šta je s čovjekom??kad mu je sljedeća borba??
Vidio sam ga neki dan u Zagrebu i čovik je MRCINA!!!
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Sponsor
SILEĐŽIJA
2011-12-18T21:32:50Z
Overeem vuce steroide wrote:

Šta je s čovjekom??kad mu je sljedeća borba??
Vidio sam ga neki dan u Zagrebu i čovik je MRCINA!!!

je mrcina sad kad ima 110 kg prošlo ljeto kad sam ga vidio u zadru izgledao mi je jako mršavo ko da je košarkaš a ne borac, i to mjesec ili dva nakon borbe.I mene čudi zašto se ne bori već neko vrijeme. ne znam kako misli da će ga primit u UFC
wildboy
2011-12-18T23:17:29Z
misli li se on borit, ili? :/
Referee
2011-12-18T23:25:42Z
Trenira i čeka priliku za borbu, takvog borca teško je platiti na lokalnim eventima, pa će ispravak skora i povratak u UFC potrajati neko vrijeme.
Reaktivac
2011-12-18T23:28:09Z
Referee wrote:

Trenira i čeka priliku za borbu, takvog borca teško je platiti na lokalnim eventima, pa će ispravak skora i povratak u UFC potrajati neko vrijeme.

Reljić je car, pametan momak i siguran sam da zna što radi... :)36
rampage308
2011-12-18T23:46:18Z
Referee wrote:

pa prva izjava nakon zadnje borbe mu je bila da je sad u najboljim godinama i da ne zeli raditi pauze nego se boriti sto se vise moguce...
sad mi nije jasno opet stara prica
KaKaRoT
2011-12-19T00:05:27Z
rampage308 wrote:

Referee wrote:

pa prva izjava nakon zadnje borbe mu je bila da je sad u najboljim godinama i da ne zeli raditi pauze nego se boriti sto se vise moguce...

moguce da je zbog novca kao sto je vec ranije receno,mada ja mislim da nije bas u poziciji da trazi neki veci novac
Referee
2011-12-19T09:19:58Z
rampage308 wrote:

Referee wrote:

Istina, ne želi raditi pauze, želi se što više boriti ali uz adekvatnu nagradu, a to je problem.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-12-19T12:17:20Z
Referee wrote:

rampage308 wrote:

Referee wrote:

Istina, ne želi raditi pauze, želi se što više boriti ali uz adekvatnu nagradu, a to je problem.

nije mu za zamjeriti. ipak je veteran UFC-a i na njegovom mjestu to bi zahtjevali i drugi. pa i taj zadnji event bez njega na cardu bi prošao potpuno nezapaženo. U MMA evente prodaju i dižu im zanimanje samo imena
Users browsing this topic