jel to legalno?
jel to legalno?nismo Amerika,sve je legalno
jel to legalno?Jest! :)Uzimajući u obzir da danas svi, makar kabelskom, hvatamo prijem tih kanala, ovo je samo još jedan medij za praćenje u kućanstvu.. Ako ne želimo svi u kući istovremeno gledat Larin izbor, npr xD
meni ne radi. uostalom sta ce to vama seljacima, vi i jeste u hr. a meni ko dijaspori bi to najvise znacilo, da gledam nasu bijedu i jad na internetu. a meni ne radi. puj bem ti zivot.
meni ne radi. uostalom sta ce to vama seljacima, vi i jeste u hr. a meni ko dijaspori bi to najvise znacilo, da gledam nasu bijedu i jad na internetu. a meni ne radi. puj bem ti zivot.Imate internet u dijaspori ? :)20
nemoj tako. danas je bring - a - snake to work day :)kolegica pitoncinu ufurala u kavezu. cekam da cujem vristanje od dezurnih baba kada skuze da je u uredu udav.
nemoj tako. danas je bring - a - snake to work day :)kolegica pitoncinu ufurala u kavezu. cekam da cujem vristanje od dezurnih baba kada skuze da je u uredu udav.Kaj će vrištati od sreće da napokon vide pitona?
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close