Ništa nije nenadoknadivo, ako imaš volje i želje...
hvala na odgovorima!Alliance mi se sviđa ali to je bjj, da li to znači da se svi treninzi tamo odvijaju u gi-ju i da je nužno napredovati po pojasevima? Nisam jako izbirljiv ali više me zanima no-gi, a i imam iskustva s hrvanjem pa mi je no-gi vjerojatno zbog toga bliži. Pretpostavljam da je onda ufk trešnjevka možda bolji izbor?
Pozdrav svima, novi sam ovdje i nadam se da mi ne zamjerate odma novu temu ali nisam našao neku drugu gdje bi mogao pitati.Ugl živim u novom zagrebu i zanima me gdje se sve može trenirati grappling? Osim toga, zanima me natjecanje ali problem je to kaj imam 20 godina i upadam u seniore...jel moguće nadoknadit vremensku razliku u treniranju?
Hvala svima još jednom na pomoći, odlučio sam se za trešnjevku pa ću se zaletit do tamo sljedeći tjedan, pogledat i odradit koji trening. Isto ću napraviti i sa allianceom, ko zna možda me ipak privuče gi :)18
Osim toga, zanima me natjecanje ali problem je to kaj imam 20 godina i upadam u seniore...jel moguće nadoknadit vremensku razliku u treniranju?
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close