praetorian
2011-12-02T23:22:10Z
Pozdrav svima, novi sam ovdje i nadam se da mi ne zamjerate odma novu temu ali nisam našao neku drugu gdje bi mogao pitati.
Ugl živim u novom zagrebu i zanima me gdje se sve može trenirati grappling? Osim toga, zanima me natjecanje ali problem je to kaj imam 20 godina i upadam u seniore...jel moguće nadoknadit vremensku razliku u treniranju?
Sponsor
Reaktivac
2011-12-03T09:19:43Z
Alliance-Black Dragon
Jiu Jitsu

Zagreb - Dubravko Colic
contact phone: (00385)915933852

Zagreb - Ilija Cavarovic
contact phone: (00385)915136344

http://www.ufktresnjevka.hr 

Ništa nije nenadoknadivo, ako imaš volje i želje...
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-12-03T10:01:08Z
Reaktivac wrote:

Ništa nije nenadoknadivo, ako imaš volje i želje...

+1
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
praetorian
2011-12-03T14:47:35Z
hvala na odgovorima!

Alliance mi se sviđa ali to je bjj, da li to znači da se svi treninzi tamo odvijaju u gi-ju i da je nužno napredovati po pojasevima?
Nisam jako izbirljiv ali više me zanima no-gi, a i imam iskustva s hrvanjem pa mi je no-gi vjerojatno zbog toga bliži.
Pretpostavljam da je onda ufk trešnjevka možda bolji izbor?
Cpl. Hicks
2011-12-03T15:04:22Z
I HK "Trešnjevka" je dobar izbor:-p

Mislim da Alliance radi povremeno i nogi, no da im je naglasak na gi. Odi do klubova, raspitaj se, odradi trening i odluči.

Trešnjevka ti radi sve i svašta, nekada je fokus na grappling, nekada na GR/FS hrvanje, nekada na MMA. Ovisi o potrebama...
akvic
2011-12-03T15:05:34Z
praetorian wrote:

hvala na odgovorima!

Alliance mi se sviđa ali to je bjj, da li to znači da se svi treninzi tamo odvijaju u gi-ju i da je nužno napredovati po pojasevima?
Nisam jako izbirljiv ali više me zanima no-gi, a i imam iskustva s hrvanjem pa mi je no-gi vjerojatno zbog toga bliži.
Pretpostavljam da je onda ufk trešnjevka možda bolji izbor?

ako ne želiš raditi sa kimonom onda da, preporučam ti Trešnjevku i zbog odlične ekipe i atmosfere u klubu

bdw ja sam krenuo u borilačke sportove sa 23, a ograničavajući faktor su mi bile samo ozljede, tako da za tebe nije prekasno ako imaš volju i želju napredovati
SILEĐŽIJA
2011-12-03T15:28:03Z
praetorian wrote:

Pozdrav svima, novi sam ovdje i nadam se da mi ne zamjerate odma novu temu ali nisam našao neku drugu gdje bi mogao pitati.
Ugl živim u novom zagrebu i zanima me gdje se sve može trenirati grappling? Osim toga, zanima me natjecanje ali problem je to kaj imam 20 godina i upadam u seniore...jel moguće nadoknadit vremensku razliku u treniranju?

Neznam za grappling, ali BJJ možeš trenirati u sportskoj dvorani Martinovka u sklopu SUBOS-a.Mislim da je cjena nekih 90kn.U ovim drugim klubovima sumnjam da ćeš išta nać ispod 200 kn.
praetorian
2011-12-04T12:06:03Z
Hvala svima još jednom na pomoći, odlučio sam se za trešnjevku pa ću se zaletit do tamo sljedeći tjedan, pogledat i odradit koji trening. Isto ću napraviti i sa allianceom, ko zna možda me ipak privuče gi :)18
Reaktivac
2011-12-04T12:09:23Z
praetorian wrote:

Hvala svima još jednom na pomoći, odlučio sam se za trešnjevku pa ću se zaletit do tamo sljedeći tjedan, pogledat i odradit koji trening. Isto ću napraviti i sa allianceom, ko zna možda me ipak privuče gi :)18

Trešnjevka je odličan izbor ! :)36

boogeyman
2011-12-04T23:43:09Z
praetorian wrote:

Osim toga, zanima me natjecanje ali problem je to kaj imam 20 godina i upadam u seniore...jel moguće nadoknadit vremensku razliku u treniranju?

nije problem. ja sam krenuo trenirati s 23-24 godine i nakon godinu-godinu i pol se poceo natjecati po turnirima. i nisam imao nikakvog predhodnog iskustva u hrvackim sportovima.
chatting online with babes all day and training to be a cage fighter.
Similar Topics
Users browsing this topic