dr jupidu
2011-11-28T20:09:14Z
karl anal wrote:

dreambox card sharing, dođe ti između 80 i 100 kuna mjesečno a za to dobiješ sve
malo pogedaj po netu

sta to znači sve?

aj kaži ukratko

to ima u hrvatskoj?
karl anal
2011-11-28T20:09:42Z
DammTorKennel wrote:

loreia wrote:

DammTorKennel wrote:

loreia wrote:

Ponudu kanala i cijene imas na stranicama svakog ponudjaca. Ja sam presao sa TComa na BNet i jako sam zadovoljan. Internet je izvrstan, a za TV i telefon me nije briga :)20

Instalacija je bila brza, usluga radi bez vecih problema. Zivim u Splitu u novoj zgradi gdje BNet ima svoju infrastrukturu. Ti se u prvom redu raspitaj kakva je usluga u tvom kvartu, zatim procijeni. Programe koji te zanimaju (uvijek imas dodatne pakete) biraj sam, tu ti nitko ne moze pomoci. Ako si kao Jupidu, zanimat ce te samo pprnjava, ako nisi (a bolje za tebe da nisi :)20 ), odluci se prema svom ukusu.

Hahaha :)20

Možeš li na B-net TV-u gledati UFC live?

To sam zaboravio napisati, na zalost ne moze.
Zapravo na srecu, jer bi mi onda Jupidu bio doma svaku drugu subotu... :)20

Svako zlo za neko dobro.

Dakle,na našem tržištu trenutno jedino T-Com nudi uslugu gledanja UFC-a live?

Za sve ostalo tu je ... INTERNET ! :)1

dok opet ne hackiraju total paket, onda opet na dreamboxu
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Soraya
2011-11-28T22:09:23Z
Pogledaj si na B-netovim stranicama ponudu, znam da imaju neki sportski paket...

Što se tiče ufc-a, sad su uveli onaj fight channel, pa se nadam da će uskoro i mogućnost PPV ufc-a.....

A ono što je jupi rekao da su mi majstori bili je zato što imam wireless i zato što susjedi vole petljati po instalacijama ... Jednostavno sam prešla na žicu... Al kolko vidim burazov wireless gotovo uvijek šljaka, čak i za wow, pa je vjerojatno stvar u mom wireless usb-u :)20
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
dia_blo
2011-11-28T23:40:09Z
B-net definitivno
fanatic
2011-11-29T12:24:44Z
ja imam bnet i definitno sam prezadovoljan.
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
zarajan
2011-11-29T13:36:38Z
ja t-com i zadovoljan sam ,nikad nikakvih problema do sada.
karl anal
2011-11-29T13:42:15Z
ja uvik kažem, svi su dobri dok ne dođe do nekih problema a u problemima se vidi tko je tko
tu se nitko nemože mjerit sa tcomom, probleme rješavaju stvarno momentalno
ja sam imao nekih sranja sa pucanjem veze, nazvao sam ih navečer, ujutro u 8 je već tehničar bia na stupu
stvarno su jaki šta se toga tiče
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-11-29T14:01:00Z
karl anal wrote:

ja uvik kažem, svi su dobri dok ne dođe do nekih problema a u problemima se vidi tko je tko
tu se nitko nemože mjerit sa tcomom, probleme rješavaju stvarno momentalno
ja sam imao nekih sranja sa pucanjem veze, nazvao sam ih navečer, ujutro u 8 je već tehničar bia na stupu
stvarno su jaki šta se toga tiče

ja sam na b-netu i nisam dosad imao problema ali vjerujem da si u pravu. t-com je no1 što se tiče podrške i programa za one koji vole sport jer imaju 4 arenesport ali naravno uvjerljivo su najskuplji. danas svaki jači kafić mora imati maxtv,sve je jasno što se tiče sportskih fanova
karl anal
2011-11-29T14:15:20Z
kod nas u dalmaciji svaki jači kafić ima dreambox jer je jednostavno puuuno veći izbor šta se sporta tiče nego na max tv-u
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-11-29T14:28:17Z
karl anal wrote:

kod nas u dalmaciji svaki jači kafić ima dreambox jer je jednostavno puuuno veći izbor šta se sporta tiče nego na max tv-u

ne znam ni šta je to..vjerojatno komentatori nisu hrvatski
DammTorKennel
2011-11-29T15:08:35Z
Što se T-Coma tiče s njima sam prije 4-5 godina imao loša iskustva,jer mi je konekcija stalno pucala,tako da se ne bih opet htio opeći.

Baš ću danas zvati ove iz B-neta da vidim hoće li se moći šta dogovoriti,a i plus im je što su jeftiniji,a veća početna brzina.:)20
Users browsing this topic