CroatianCrippler
2011-11-22T07:03:35Z
Novi Interview w/ Stipe Miocic od UFC. Link
http://www.croatiansports.com/?p=5085 
Sponsor
travarica
2011-11-22T08:26:33Z
Quote:

If you could train with anyone once, alive or not, who would you train with?

Mirko ‘Cro Cop’ Filipović.

pa i mirko je u zadnjem chatu rekao da bi bio pripremljen s njim trenirat

Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-11-22T08:46:06Z
travarica wrote:

Quote:

If you could train with anyone once, alive or not, who would you train with?

Mirko ‘Cro Cop’ Filipović.

pa i mirko je u zadnjem chatu rekao da bi bio pripremljen s njim trenirat

istina
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-11-22T13:21:02Z
Čudi me da još nema nikakvih planova za idući meč. Očekivao sam da će ga nakon više nego solidnog debija UFC čim prije ubaciti za novi meč?
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-11-22T14:46:27Z
fist wrote:

Čudi me da još nema nikakvih planova za idući meč. Očekivao sam da će ga nakon više nego solidnog debija UFC čim prije ubaciti za novi meč?

Isto.
Ja bi mu dao Travis Browna
pa ako njega spička , što neće biti mačji kašalj,
onda dalje...
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
SILEĐŽIJA
2011-11-22T15:36:05Z
Meni diže živce ovaj Stipe.Šta on tu mora Hrvata glumiti .Lik je rođen u SADu .To što mu je tata ,djed , pradjed ili tko već iz Hrvatske ne čini ga Hrvatom.On nije naš borac i točka.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-11-22T15:37:19Z
SILEĐŽIJA wrote:

Meni diže živce ovaj Stipe.Šta on tu mora Hrvata glumiti .Lik je rođen u SADu .To što mu je tata ,djed , pradjed ili tko već iz Hrvatske ne čini ga Hrvatom.On nije naš borac i točka.

Relax. Nek si izjašnjava kako hoće, njegova osobna stvar.
balkanbomber
2011-11-22T17:31:37Z
SILEĐŽIJA wrote:

i dalje? ja sam rodjen u austriji, sta sam sad austrijanac??? ovakve kao sto sam ja samo guraju, u austriji sam hrvat, u hrvatskoj bosanac a u bosni svabo ili hr, a u pm sta sam sad??
reci cu ti sta sam, ja sam ono kao sta se najbolje osjecam i tako moze i stipe razmisljat, meni su odvratni oni sto odu u ameriku i nakon 10ak godina glume velike amere ->
kao sto stara recenica govori - mozes malog muju izvest iz bosne ali bosnu ne iz malog muje...
On je čovjek jako dobar momak!
SILEĐŽIJA
2011-11-22T21:13:21Z
balkanbomber wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

i dalje? ja sam rodjen u austriji, sta sam sad austrijanac??? ovakve kao sto sam ja samo guraju, u austriji sam hrvat, u hrvatskoj bosanac a u bosni svabo ili hr, a u pm sta sam sad??
reci cu ti sta sam, ja sam ono kao sta se najbolje osjecam i tako moze i stipe razmisljat, meni su odvratni oni sto odu u ameriku i nakon 10ak godina glume velike amere ->
kao sto stara recenica govori - mozes malog muju izvest iz bosne ali bosnu ne iz malog muje...

On nastupa pod američkom zastavom i rođen je u americi.Šta on zna uopće o Hrvatskoj?Jel on uopće zna H od hrvatskog jezika? Kladim se da Hrvatsku nebi ni na karti našao.Bitno je da on ima kockice na sebi i to ga čini pravim hrvatom.
Gade mi se takvi borci.Frank Mir glumi tu nekog Kubanca,Cain Meksikanca ,a jedan i drugi su rođeni u Americi.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-11-22T23:13:35Z
SILEĐŽIJA wrote:

balkanbomber wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

On nastupa pod američkom zastavom i rođen je u americi.Šta on zna uopće o Hrvatskoj?Jel on uopće zna H od hrvatskog jezika? Kladim se da Hrvatsku nebi ni na karti našao.Bitno je da on ima kockice na sebi i to ga čini pravim hrvatom.
Gade mi se takvi borci.Frank Mir glumi tu nekog Kubanca,Cain Meksikanca ,a jedan i drugi su rođeni u Americi.

čovjeku zamjeraš što se ponosi svojim podrijetlom!? I Tito Ortiz je po svemu pravi Amer pa svejedno u ring ulazi sa meksičkom i američkom zastavom. Radi se o izrazima poštovanja prema domovini svojih predaka. nema u tome ničeg lošeg pogotovo u zemlji poput Amerike. čak i ako Miočić ne zna jezik ne treba mu zamjerati jer nemaš pojma o njegovom odrastanju. Voli domovinu svojih roditelja i to javno pokazuje,ja ću navijat za njega u svim njegovim borbama
SILEĐŽIJA
2011-11-23T00:26:06Z
mark wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

balkanbomber wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

čovjeku zamjeraš što se ponosi svojim podrijetlom!? I Tito Ortiz je po svemu pravi Amer pa svejedno u ring ulazi sa meksičkom i američkom zastavom. Radi se o izrazima poštovanja prema domovini svojih predaka. nema u tome ničeg lošeg pogotovo u zemlji poput Amerike. čak i ako Miočić ne zna jezik ne treba mu zamjerati jer nemaš pojma o njegovom odrastanju. Voli domovinu svojih roditelja i to javno pokazuje,ja ću navijat za njega u svim njegovim borbama

Moj pra pra pra pradjed je poljak ,onda sam valjda i ja.Sad kad bi svi mi istraživali svoje porjetlo nitko ne bi bio Hrvat.