Poll Question : Hrvati se nisu proslavili u Trbovlju?

Total: 6

SILEĐŽIJA
2011-11-20T00:18:53Z
U slovenskom Trbovlju večeras je održana druga po redu borilačka priredba Adrenalin Freefight Challengea. Nastupila su i četiri hrvatska borca, ali tek jedan je uspio stići do pobjede.

Početak je za naše borce bio dobar. U meču do 84 kilograma Antonio Mijatović iz UFK Bana veći dio prve runde protiv Slovenca Denisa Kurbusa proveo je u parteru. Mijatović je bio dominantniji, ali imao je i Kurbus svojih pokušaja. U drugoj rundi umalo je ugušio našeg borca, no nije uspio. Uspješniji u tom naumu bio je Mijatović u trećoj rundi te je gušenjem stigao do pobjede.

Marko Filetin (UFK Trešnjevka) također u kategoriji do 84 kilograma izgubio je u prvoj rundi nakon što je Gašper Zavašnik prisilio suca na prekid meča zbog udaraca u parteru.

CTT-ov predstavnik Matija Blažičević izgubio je sudačkom odlukom u prilično izjednačenom meču, a kako javljaju slovenski mediji, Slovenac Lemmy Krušič slavio je velikim dijelom zahvaljujući tome što se borio na domaćem terenu.

U glavnom meču večeri Aleksandar Rakas (OFC) nije uspio pružiti veći otpor daleko iskunijem Vasi Bakočeviću. Crnogoran je Rakasa već u prvoj rundi uhvatio u giljotinu i našem borcu više nije bilo spasa.

AFC 2 rezultati:

Do 73 kg: Aleksandar Rajačić (Srb) def. Phillip Bokalj (Slo)
Do 84 kg: Antonio Mijatović (Hrv) def. Denis Kurbus (Slo)
Do 77 kg: Luka Alauf (Slo) vs. Enes Yakuzza Semič (Slo) - neriješeno
Do 93 kg: Andrej Bregar (Slo) def. Alan Hodžič (Slo)
Josif Al Said (Srb) def. Muamer Jugović (BiH)
Do 84 kg: Gašper Zavašnik (Slo) def. Marko Filetin (Hrv)
Do 93 kg: Milan Perišič (Slo) def. Zoran Zoča Milačič (Slo)
Do 70 kg: Lemmy The Dog Krušič (Slo) def. Matija Blažičević (Hrv)
Do 72 kg: Vaso Bakočević (Crna Gora) def. Aleksandar Rakas (Hrv)
Sponsor
dr jupidu
2011-11-20T01:00:40Z
Mijatovic je jako jako dobar.... Cekamo snimke pa cemo bit pametniji
SILEĐŽIJA
2011-11-20T01:57:57Z
Mijatović je i jedini dobio od naših ,ali to jedna od ovih uvodnih borbi.Od ove tri glavne sve smo izgubili.Jedino mi nije jasno zašto nije nastupao Špiro Kovač,a trebao se boriti protiv ovog Zavešnika.Mislim da bi Špiro dobio ovog slovenca i samim time ublažio ovaj loš nastup naših.
dr jupidu
2011-11-20T08:52:44Z
Moram priznati da bas i nisam pre nacionalno obojen u mma,boli me briga ak je neko kao nas ak mi se nesvidja stil itd no eto.... Nisu ovo repke:)
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-11-20T10:39:45Z
SILEĐŽIJA wrote:

Mijatović je i jedini dobio od naših ,ali to jedna od ovih uvodnih borbi.Od ove tri glavne sve smo izgubili.Jedino mi nije jasno zašto nije nastupao Špiro Kovač,a trebao se boriti protiv ovog Zavešnika.Mislim da bi Špiro dobio ovog slovenca i samim time ublažio ovaj loš nastup naših.

da. Spiro bi demolirao ovog al sjebo je rame pa sad miruje...:)14
SILEĐŽIJA
2011-11-20T20:26:14Z
arti wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Nikako ne mogu procjeniti kvalitetu Špire Kovača .Lik osvaja lakoćom ova amaterska prvenstva Hrvatske,ali na stranici Sherdog nema nikakvih podataka o njemu.Jel on uopće ima koju profesionalnu borbu?To pitam jer sam čuo da je kvaliteta boraca na tim amaterskim prvenstvima loša .
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-11-20T21:51:04Z
SILEĐŽIJA wrote:

To pitam jer sam čuo da je kvaliteta boraca na tim amaterskim prvenstvima loša .

Upravo suprotno, borbe su bolje nego na većini "pro" evenata.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2011-11-20T23:22:06Z
SILEĐŽIJA wrote:

arti wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Nikako ne mogu procjeniti kvalitetu Špire Kovača .Lik osvaja lakoćom ova amaterska prvenstva Hrvatske,ali na stranici Sherdog nema nikakvih podataka o njemu.Jel on uopće ima koju profesionalnu borbu?To pitam jer sam čuo da je kvaliteta boraca na tim amaterskim prvenstvima loša .

Krivo si čuo i ne sumnjaj u Špiru, da ga ozljede zaobiđu on bi već odavno rasturao.
SILEĐŽIJA
2011-11-21T00:11:35Z
Slash wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

arti wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Krivo si čuo i ne sumnjaj u Špiru, da ga ozljede zaobiđu on bi već odavno rasturao.

Znam ja dobro što ja govorim . Ako je amatersko prvenstvo tolko jako kako to da je prošle godine u poluteškoj kategoriji lik koji uopće ne trenira ultimate fight osvojio prvenstvo.Da budem još precizniji lik je boksač i u finalu je nekog lika nokautirao za 15 sekundi .Ova dvojica iz polufinala i četvrtfinala su izdržala negdje minutu.Mislim da sam rekao svoje.
Stipe
2011-11-21T00:25:05Z
On je boksač izvorno. Ali trenirao je itekako MMA. Ne znam odakle priča da uopće ne trenira, gdje si to čuo?
Ja sam ga za taj turnir spremao.

Taj "neki lik" u finalu je Stipe Bilobrk iz dubrovačkog Gladijatora.
Nokaut kao nokaut, može pasti i u prvoj i u petoj minuti. To samo po sebi ne mora značiti puno. I Manhoef je nokautirao Hunta na otvaranju meča.
Drugoplasirani Bilobrk je kvalitetniji i od Kadićevog protivnika u četvrtfinalu, i od protivnika iz polufinala, koji su bili poraženi prekidom zbog bodovne razlike (tj. nisu nokautirani).

Isto tako, ako imaš borce iz najboljih hrvatskih klubova, i to toliko boraca da pobjednik mora trojicu ili četvoricu pobijediti, onda taj pobjednik sigurno mora imati određeni nivo.

-Stipe
SILEĐŽIJA
2011-11-21T00:45:06Z
Stipe wrote:

On je boksač izvorno. Ali trenirao je itekako MMA. Ne znam odakle priča da uopće ne trenira, gdje si to čuo?

Nokaut kao nokaut, može pasti i u prvoj i u petoj minuti. To samo po sebi ne mora značiti puno. I Manhoef je nokautirao Hunta na otvaranju meča.
Drugoplasirani Bilobrk je kvalitetniji i od Kadićevog protivnika u četvrtfinalu, i od protivnika iz polufinala, koji su bili poraženi prekidom zbog bodovne razlike (tj. nisu nokautirani).

Isto tako, ako imaš borce iz najboljih hrvatskih klubova, i to toliko boraca da pobjednik mora trojicu ili četvoricu pobijediti, onda taj pobjednik sigurno mora imati određeni nivo.

-Stipe

Kad on uopće stigne trenirati MMA? Ima boksačke treninge ujutro i popodne .I još trenira dvije boksačke grupe navečer.Dobo ajde možda je vježbao malo hrvanje neposredno prije natjecanja.Pa zamisli da lik trenira svaki dan MMA možda bi mogao i profesionalno uspjet.
Usput bi rekao da i u prvenstvu hrvatske u graplingu nije bog zna kakva konkurencija.Lik iz Zadra je 2009 osvojio PH 1 mjesec nakon što je počeo trenirati grapling.on je bio srednja kategorija(85kg).onda se u finalu apsolutne suočio s Marom Perakom.Perak ga je jedva na bodove dobio iako je bio teži nekih 15 kg.
Stipe
2011-11-21T00:52:44Z
SILEĐŽIJA wrote:

Stipe wrote:

-Stipe

Kad on uopće stigne trenirati MMA? Ima boksačke treninge ujutro i popodne .I još trenira dvije boksačke grupe navečer.Dobo ajde možda je vježbao malo hrvanje neposredno prije natjecanja.Pa zamisli da lik trenira svaki dan MMA možda bi mogao i profesionalno uspjet.

Ne stigne. Više ne trenira MMA.
Počeo je s MMA kad sam ja počeo držati treninge u Kustošiji; on je znao da treniram Poljaka. Imao je na prvenstvu 3 meča, sva tri je dobio.

Međutim, nakon tog prvenstva posvetio se boksu.
Ovo što kažeš za profi karijeru, mogao bi što se potencijala tiče (ne trenutno, nego na dulji rok; osobno mislim da kod nas borci prerano ulaze u MMA mečeve, prije nego su kvalitetno spremni za standardne situacije), ali boks ga jednostavno više interesira.

-Stipe
SILEĐŽIJA
2011-11-21T00:58:51Z
Stipe wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Stipe wrote:

-Stipe

Ne stigne. Više ne trenira MMA.
Počeo je s MMA kad sam ja počeo držati treninge u Kustošiji; on je znao da treniram Poljaka. Imao je na prvenstvu 3 meča, sva tri je dobio.

Međutim, nakon tog prvenstva posvetio se boksu.
Ovo što kažeš za profi karijeru, mogao bi što se potencijala tiče (ne trenutno, nego na dulji rok; osobno mislim da kod nas borci prerano ulaze u MMA mečeve, prije nego su kvalitetno spremni za standardne situacije), ali boks ga jednostavno više interesira.

-Stipe

Hvala na informacijama Stipe.Ali šteta mislim da bi lakše on uspio u MMA nego u boksu, al dobro šta je tu je.
Stipe
2011-11-21T02:52:13Z
Nema problema, i drugi put!

-Stipe
Referee
2011-11-21T10:12:23Z
SILEĐŽIJA wrote:

[...
...
Usput bi rekao da i u prvenstvu hrvatske u graplingu nije bog zna kakva konkurencija.Lik iz Zadra je 2009 osvojio PH 1 mjesec nakon što je počeo trenirati grapling.on je bio srednja kategorija(85kg).onda se u finalu apsolutne suočio s Marom Perakom.Perak ga je jedva na bodove dobio iako je bio teži nekih 15 kg.

U Hrvatskoj ti je slaba konkurencija u svim sportovima, dođeš, pobjediš tri borbe i onda si kao neki prvak, jedino ak nemaš sreće pa naletiš na nekog talenta koji za mjesec dana sve razvaljuje!
Onda si drugi!
:)18
Terror
2011-11-21T10:32:52Z
Referee wrote:

Onda si drugi!
:)18

:)1

dr jupidu
2011-11-21T11:03:57Z
Odavno nisam vidio "gluplje " rasprave o jednoj temi. 1.tema je pod poll? Neznam za sto se glasa pa ak je neko pametan nek pojasni?:) 2. Raspravljamo o kvaliteti amaterskog mma,pa iz godine u godinu ovisi koji se talenti pokazu,nekad se desi da se potrefi da par buducih mma jakih profija krene iz amaterskig,a neku godinu bit ce slabo. 3. Kao i u svemu,neko moze trenirat 100 godina parter pa nista a neko par mjeseci pa odma kuzi,talent i kliker za to je bitan,pa i crocop trenira parter 10 god pa u borbama izgleda ko pocetnik,jednostavno nema talenta i mota za napad na parteru... 4. Mma je mix sportova,svak moze prodavat svoju shemu i ak je boksac majstor sprawla i niko ga nemoze bacit....netreba ni trenirat parter,kog briga
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-11-21T11:09:01Z
Stipe wrote:

-Stipe

stipe je jedan gospodin covik...a i ovaj drugi...:)16
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-11-21T14:19:04Z
neodlučan sam što se polla tiče, što kliknuti :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-11-21T14:47:17Z
Pa kad ne gledate pažljivo.
Prvi odgovor se završava sa tačkom, znači da je umereniji.
Dok je drugi sa !!!!!!!!!

glasao sam za prvi :)20