Poll Question : Koristim...

Total: 24

King
  • King
  • Advanced Member
2011-11-11T23:08:42Z
Gugl Krom je jebeno bez premca.
Only in America, baby!
Kimura
2011-11-11T23:14:31Z
Losh wrote:

Chrome.Pogotovo je dobar na slabijim masinama.Firefox je preterano zahtevan, mislim nista specijalno ali daleko vise od Chrome-a
I ja sam godinama koristio Firefox i u pocetku odbijao Chrome ali kada sam poceo sa njim sada se ne bi vratio na firefox nikad.

+1

Jako je brz, a one opcije kad stisneš desnim klikom miša "Search Google for..." (ono što si obilježio), ili kad obilježiš neku internet adresu, pa je desnim klikom "Go to ---".... neprocjenivo.

Jednom kad se na to navikneš, više ne možeš bez toga. Također, Google Translate, Google pretraživač i Google Gmail rade najoptimalnije na Chromeu. (isto kao i što je Hotmail malo "glup" na Chromeu, tj. treba nekoliko puta kliknuti da pokrene šta ste htjeli, a u IE-u to radi besprijekorno)

I još jedna stvar. :)24 Ako ste pisali na forumu poruku - npr. na PFS forumu - i iznenada se smrzne browser, ili se resetira cijeli komp. Sve je propalo, a vi čupate dlake s glave? Well, guess what... Chrome ju je sačuvao... ili će direktno prikazati okvir sa tekstom, kad povratite sve kartice, ili će vam forum prikazati opciju za Quick Reply, a kad to stisnete, dijalog neće biti prazan nego sa starim tekstom. How cool is that?

Ne jednom sam se zahvaljivao autorima Chromea za to. Da ne govorim o tome kako jednom propadnutu poruku nemam više namjeru ponovno tipkati.
Brockton Blockbuster
2011-11-12T00:20:49Z
Koristio sam sve preglednike do sad i Chrome mi je daleko najbolji. Mislim, brz je, ima minimalisticki dizajn, jednostavan za koristenje. Inace nisam neki fan plugina i slicnih gluposti za preglednike tako da mi je Chrome po svim performansama bolji od konkurencije. Firefox i IE su preeespori, nemam ja zivaca za to:)20
Plus, ekipa kao kenja da je nesiguran, nezzz na sta se to tocno odnosi ali to me najmanje brine posto kontroliram sajtove koje posjecujem (:)20 ), imam dobar antivirus, a i od OS 7-ice zastita je jebena. Cak niti netreba neki bjesni antivirus...
Seded
2011-11-12T01:22:42Z
Chrome.
"It's not checkmate. The king has one more move."
nofrx
2011-11-12T11:14:02Z
Mozilla
KW CHAMPION
Similar Topics
Users browsing this topic