wildboy
2011-10-30T20:02:57Z
Sheky wrote:

Reaktivac wrote:

19_Pitbull_86 wrote:

karl anal wrote:

ma jupidu je dosad bio i smiješan ali sa ovim topicom postaje jadan

upravo tako

jedino sto meni ni smijesan nikad nije bio

Bojkot turnira u Splitu. 🙂

Nemogu doći na turnir i platiti kartu nekome tko obezvrijedjuje legendu CroCop-a. :)12

Definitivno... Stvarno neznam što mu je ovo trebalo. Možda ide sistemom i loša reklama je ipak reklama? Al dobro, očito se radi o isfrustriranom neuspijehu od čovjeka koji sebe jedino može opravdat omalovažavanjem drugih; barem u svojoj glavi. Planiro sam stvarno s 4 frenda u auto i doči na taj njegov event ako bi se dogodio, al nakon ovog. No fucking way!!!!

Da nije bio uporan nebi ni postigao to sto je, postao mma legenda. To je pohvalno da covjek ne odustaje lako. Tako treba Mirko... i hvala
zarajan
2011-10-30T20:10:40Z
Doktor je uspio raspizdit pola foruma i udjelit par suspenzija.
wildboy
2011-10-30T20:14:42Z
dr jupidu wrote:

Dakle da zakljucimo: crocopa je dobio svaki bolji borac u mma a crocop je dobio skoro sve lose i srednje.osim josh barneta svaki bolji borac na papiru ga je sredio. Nek zahvali sreci da se s mma poceo baviti u pocecima mma inace nista od njega . Ovo je konacna istina njegove kvalitte u vrhunskom mma. Vase misljenje. ?

splitski DW 🙂 tko si ti sinko da pljuvas po legendi..? razmisli malo o sebi..
Reaktivac
2011-10-30T20:16:56Z
Jupi traži, apelira i očekuje pomoć forumaša, kontakte, volonterizam, ali usput omalovažava i osporava CroCop-a ?

Nije to sve... ima još...

Nedavno je Zelgu na facebooku napisao kako nebi izgubio da je trenirao kod njega i da mu je to propust, u temi kada je Zelg emotivno najavio kraj karijere i zahvalio svima koji su navijali i podržavali ga.

Predlažem da mu otkažete pomaganje, bojkotirate turnir i doprinos budućem ST turniru (ako se uopće održi) pa neka se malo nauči pameti i javno ispriča za omalovažavanje i sprdnju karijere CroCopa i za baljezganje po facebook zidu Zelga Galešića !

Hoćemo javnu ispriku !
nofrx
2011-10-30T20:19:52Z
Jupi je počinio forumaško samoubojstvo
KW CHAMPION
karl anal
2011-10-30T20:24:07Z
Reaktivac wrote:

Nedavno je Zelgu na facebooku napisao kako nebi izgubio da je trenirao kod njega i da mu je to propust, u temi kada je Zelg emotivno najavio kraj karijere i zahvalio svima koji su navijali i podržavali ga.

ako je to dečku stvarno napravio onda definitivno nije normalan i ima debelih problema u svojoj glavi
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-30T20:27:15Z
Suzdržite se od uvreda, možete mu i na pristojan ili ciničan način napisat kolko se ne slažete s njim. Odrasli smo ljudi (valjda).
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2011-10-30T20:37:41Z
Kao prvo ja obozavam crocopa,da nije tako nebi isao kod njega na treninge,kao drugo jer ga volim onda mu iskreno kazem da je srednja klasa ufc a.a ufc je nenamjesteni mecevi s doping kontrolom,jer sam ovo ljeto od gospodina koji je bio u japanu a znam ga 10 god s neta,dobio posmo gdje mi je objasnio koje su se namjetaljke radile u pride.e pa onda znajte da crocop nije kriv sta su tamo protivnici dolazili drohirani izgubit. A crocopu svaka cast na karijeri
Black Arrow
2011-10-30T20:38:04Z
Ma jupidu se zajebava,on je najveci Cro Cop fan na forumu! Naravno da Mirko nije prosjecan borac. Neko ko je stajao 2 puta u finalu K-1 WORLD GP i
nakon toga presao u MMA i osvojio Pride Open Weight Grand Prix ne moze nikako biti prosjecan nego medju najboljim i najkompletnijim borcima !!!
Reaktivac
2011-10-30T20:44:27Z
dr jupidu wrote:

Kao prvo ja obozavam crocopa,da nije tako nebi isao kod njega na treninge,kao drugo jer ga volim onda mu iskreno kazem da je srednja klasa ufc a.a ufc je nenamjesteni mecevi s doping kontrolom,jer sam ovo ljeto od gospodina koji je bio u japanu a znam ga 10 god s neta,dobio posmo gdje mi je objasnio koje su se namjetaljke radile u pride.e pa onda znajte da crocop nije kriv sta su tamo protivnici dolazili drohirani izgubit. A crocopu svaka cast na karijeri

Jupidu i ja tebe volim, *** ** ******* ***** !

Po tebi ispada kako je cijela karijera CroCop-a uglavnom namještena jer su mu dovodili protivnike koji su morali izgubiti radi namještaljki ?

Sine, posjet psihijatra... za svoje dobro...

Suspenzija od tri dana.

Više puta je na ovoj temi bilo rečeno da se suzdržite uvreda, sve što je jupidu napisao, možete pobiti i činjenicama. Ovo je slobodan forum i svatko ima pravo na svoje mišljenje, kao što i svatko ima pravo da mu dokaže suprotno bez dijeljenja kretena i tako dalje.

Hvala!

pitbull123
2011-10-30T20:48:00Z
Reaktivac wrote:

Jupi traži, apelira i očekuje pomoć forumaša, kontakte, volonterizam, ali usput omalovažava i osporava CroCop-a ?

Predlažem da mu otkažete pomaganje, bojkotirate turnir i doprinos budućem ST turniru (ako se uopće održi) pa neka se malo nauči pameti i javno ispriča za omalovažavanje i sprdnju karijere CroCopa i za baljezganje po facebook zidu Zelga Galešića !

Hoćemo javnu ispriku !

Reakt,zašto se na skoro svakom topicu ti i jupi pokušavate međusobno zajebati?
On traži baniranje tebe zbog prijetnji,ti pozivaš druge forumaše na bojkot njegovog turnira itd...
Očito je da se ne volite,ali vjerujem da se mnogima neda uvijek isto čitati.

Ispričavam se na skretanju sa teme moderatorima i ostalim forumašima,ne očekujem odgovor reakta,nego samo želim istaknuti da mi to smeta,kao vjerujem i ostalima.
e.peace
2011-10-30T20:52:50Z
pitbull123 wrote:

Reaktivac wrote:

Hoćemo javnu ispriku !

On traži baniranje tebe zbog prijetnji,ti pozivaš druge forumaše na bojkot njegovog turnira itd...

Ispričavam se na skretanju sa teme moderatorima i ostalim forumašima,ne očekujem odgovor reakta,nego samo želim istaknuti da mi to smeta,kao vjerujem i ostalima.

+1,a pogotovo reaktova "briga" za cro cop-a ili nekog drugog koga jupidu kritikuje!
mishima
2011-10-30T20:55:10Z
dr. jupidu > Zelgu

ok dragi zelg......................dakle...a ovo radim samo zato jer si čovik .......možeš doći 7 dana u st .......trenirat ćemo 7 dana zajedno......ja ću ti ukazati na neke stvari u mma i morat ćeš naučit neke vježbe koje ja sad radim .........
pa onda nakon tih 7 dana ćeš shvastiti možda da ima u tebi jako puno prostora za napredak....
inače ovo neradim besplatno al ako si ti zaista čovjek ipo... dobit ćeš od mene znanja..... ja sam počeo samo sebe fizički pripremati za ultimat fajt al ne necu boriti.....................s mathiasom barićem krećem 1 trening sedmično..... pa možeš svratiti. tvoj dr jupidu

ti si za mene odavno prvak ultimat fajta po ponasanju i karakteru.....a lako za borbe i pobjede i poraze.... to je ionako relativno

Epic:)20 :)20 :)20
karl anal
2011-10-30T21:19:11Z
a šta je tu epic
ja neznam koliko netko tko nikad nije uša u kavez mora bit umišljen da da takav prijedlog nekome tko se aktivno i na visokom nivou bavio mma-om
koje je to nepoštovanje prema istom, stvarno nemam razumijevanja za takve stvari
svakome tko ima iti malo mozga u glavi i tko je izašao iz pubertetskih godina je jasno o kakvoj osobi se tu radi
morat ću slijedećih dana poduplat dozu ovih tableta za smirenje, ne treba mi živciranje oko svega ovoga a nemogu ostat miran kad pročitm sve ovo
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
mmjaws
2011-10-30T21:36:01Z
pitbull123 wrote:

Reaktivac wrote:

Hoćemo javnu ispriku !

hahhahahahaha jupidu by TKO....reaktu suspenzja...
Mr. Chael Sonnen
2011-10-30T22:20:21Z
Slash wrote:

dr jupidu wrote:

Dakle da zakljucimo: crocopa je dobio svaki bolji borac u mma a crocop je dobio skoro sve lose i srednje.osim josh barneta svaki bolji borac na papiru ga je sredio. Nek zahvali sreci da se s mma poceo baviti u pocecima mma inace nista od njega . Ovo je konacna istina njegove kvalitte u vrhunskom mma. Vase misljenje. ?

Moje je mišljenje da bi Mirko iz 2006. godine porazbijao i Konga i Gonzagu i sve te borce da je bio voljan trenirati kak spada za UFC, a ne u svom podrumu. Mirko ovakav, ni sjena sebe od prije 5-6 godina je namučio praktički svakog boljeg borca u UFC-u, porazbijao koje je trebao i solidno se borio protiv nadolazećih zvijezda. Mir, Schaub, Nelson, Dos Santos - nijedan nije imao laku borbu s Mirkom, a svi valjaju za odlične borce.

Godine čine svoje, ozljede su ga uništile, kriv način treniranja posljednjih godina i to je to. I dalje je jedan od najvećih boraca ikad.

Žao mi je što nije bilo revanša sa Minotaurom, ali što je tu je.

O tome sam i ja govorio trebao je nakon potpisa za ufc ostat i trenirat u nekom top timu u americi i od tih deset borbi možda bi dvije izgubio ( od jds-a sigurno).

Šta je najgore u ove zadnje tri borbe pružao je solidne partije znači nije izgubio odmah u prvoj rundi i zato zaslužuje otići sa winom u mirovinu po meni barem.
kanye
2011-10-30T22:54:38Z
mishima wrote:

dr. jupidu > Zelgu

ok dragi zelg......................dakle...a ovo radim samo zato jer si čovik .......možeš doći 7 dana u st .......trenirat ćemo 7 dana zajedno......ja ću ti ukazati na neke stvari u mma i morat ćeš naučit neke vježbe koje ja sad radim .........
pa onda nakon tih 7 dana ćeš shvastiti možda da ima u tebi jako puno prostora za napredak....
inače ovo neradim besplatno al ako si ti zaista čovjek ipo... dobit ćeš od mene znanja..... ja sam počeo samo sebe fizički pripremati za ultimat fajt al ne necu boriti.....................s mathiasom barićem krećem 1 trening sedmično..... pa možeš svratiti. tvoj dr jupidu

ti si za mene odavno prvak ultimat fajta po ponasanju i karakteru.....a lako za borbe i pobjede i poraze.... to je ionako relativno

Epic:)20 :)20 :)20

bilo bi još više epic da je napisano na engelskom :)20
dr jupidu
2011-10-30T23:40:09Z
Ja neradim turnir u st vec to rade borci skupa samnom.ja nikad nebi bojkotirao ni jedan mma turnir u hrvatskoj jer cjenim sve borce i vas koji kuzite mma.reakt to ti nije lijepo. Jupidu v s rekt tko r 2....rekt hladjenje 3 dana.malo ali slatko zadovoljstvo. Da,svaka cast crocopu al ufc je pokazao svoje.prsjek,jbga i ja sam htio da postane prvak. Da ,zelga bi besplatno trenirao jer je ljudina. A crocop je legenda ali legenda na svoju ruku po ponasanju,nemam nista protiv al samo je jedan za mene prvam svega-zelg,on je covjek ipo i njemu se klanjam do poda.jebe me se za mma..il si covik il ne. Sad razmisljajte svi koji mislite bojkoirat turnir o ovim rjecima i naucite nesto. Ja cu uvik svakom od vas s foruma pomoc,pa makar svako od vas moze u st prespavat kod mnene par dana,ja kuham, a i namjestim koju prijateljicu za vas. I sta onda ser....
Sheky
2011-10-31T00:07:11Z
Reaktivac wrote:

Hoćemo javnu ispriku !

Ma šta ti znači isprika od nekoga tko uopće ništa ne predstavlja u MMA svijetu. Obična dvorska luda...

The Last Emperor
2011-10-31T00:27:57Z
Jupi kralju, a vi koji se uzrujavate radi njegovih postova malo razmislite je lli vam to potrebno :)11

Mirko je legenda sporta, jednako kao npr. Matt Hughes ili tako neki koji su svojevremeno dominirali, ali ih je naposlijetku malo pregazilo vrijeme i nisu se znali prilagoditi evoluciji sporta.