Ma šta reć na ovo.. Definitivno je jedan od najboljih boraca ikad, i bio i je.
Žalosno je pomalo što mu je karijera pri kraju (neznamo jel još završila, osobno mislim da nije) krenula negativnim smjerom.. Istina je da je stariji, sporiji, manje eksplozivan.... nego kad je bio u primeu u vrijeme Pridea, ali ali ali.. Kako se taj čovjek nosi s top klasom MMA boraca u UFC-u sve do treće runde, i to iza polovice treće runde. To mi nije jasno.. Di radi te greške koje radi!
Recimo, Miru naleti na koljeno, Schaub ga skine nezna ni on kako, Nelsona ide rušit na što mu ovi odgovori gnp-om. Mislim, ne kužim kako izdrži do treće runde, kako mu se to ranije ne desi.. Uvik krene koliko-dobro (možda s malo više kalkulacija nego bi trebalo) u meč da me to svaki put da kažem ''zadivi''.
Nije mi jasno radi čega se javljaju te greške? Trening, psiha, fizika? Bogami, jasno mi nije. Jasno mi je samo da nije ima baš sreće u zadnja tri nastupa u UFC-u i da je sve to moglo bolje završit, al šta je tu je.
Uglavnom, hvala Mu velika za sve šta je napravia za sport i šta je da nama Hrvatima. Uvik će mi bit u srcu ko No.1, a on to i zaslužuje! Šta je bilo, di je puklo, nije ni bitno, tako je kako je.. Želim njemu i obitelji svu sreću ovog svijeta.