unreal
2011-10-30T15:09:50Z
dr jupidu wrote:

Dakle da zakljucimo: crocopa je dobio svaki bolji borac u mma a crocop je dobio skoro sve lose i srednje.osim josh barneta svaki bolji borac na papiru ga je sredio. Nek zahvali sreci da se s mma poceo baviti u pocecima mma inace nista od njega . Ovo je konacna istina njegove kvalitte u vrhunskom mma. Vase misljenje. ?

Barnet, Silva u 1 noci? Preko K-1 vrhunskih boraca, do zajebanih Rusa u mma. Jupidu drzi se ti organizacije svoga turnira.
I ovakav je namucio sve protivnike u UFC-u, a ocigledno je da vise nema brzine i da su ozlijede i godine ucinile svoje. Vjerujem da je to Mirko iz 2006, zdrav i eksplozivan da bi satrao Mira, Schauba i Nelsona u mj. dana.
mmjaws
2011-10-30T15:14:19Z
ocjena jupidua kao mma znalca ... srednja klasa
kakav je on onda doktor?
doktor provokacije :)20
The Miner
2011-10-30T15:14:51Z
jedini koji je nokautirao vovchanycina u njegov jubilarnom 50.mecu.
fanatic
2011-10-30T15:21:03Z
dr jupidu wrote:

Dakle da zakljucimo: crocopa je dobio svaki bolji borac u mma a crocop je dobio skoro sve lose i srednje.osim josh barneta svaki bolji borac na papiru ga je sredio. Nek zahvali sreci da se s mma poceo baviti u pocecima mma inace nista od njega . Ovo je konacna istina njegove kvalitte u vrhunskom mma. Vase misljenje. ?

a šta je s Fedorom? on ima 3 poraza u nizu, znači ni on nije vrh
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
sholym
2011-10-30T15:22:45Z
Jupidu dobro ti kazu drzi se organizacije tvog turnira...
Mislim da je neozbiljno Mirkov uspeh tako podcenjivati, covek je u prajmu ubijao svakog koga su mu dali, da je jos taj stari ubijao bi i ove uz UFCa.
i onda taj njegov uspeh, i sav napor koji je ulozio da do njega dodje, komentarise covek koji je mislio da ce dovesti UFC u Hrvatsku 😃 smesno zar ne !?
bones
2011-10-30T15:23:42Z
bero wrote:

Ja imam feeling da još nismo vidjeli zadnje od Cro Copa.
Nastupat će on još, ako ne u UFC-u onda u Japanu ako stigne izdašna ponuda, da podeblja bankovni račun protiv neke kante.

Ja se tome toplo nadam
Radije bih gledao Mirka u Areni nego Andersona,Sonnena,GSP-a i Jonesa sve odjednom u oktagonu
Da nema Mirka vjerojatno nebih niti znao sta je to mma i mislim da vas ima jos poput mene
Gledat Mirka uzivo bi fanu mma trebalo biti vise nego fanu kosarke gledat Jordana uzivo , jer je Jordan odigro tisucu utakmica a Mirko borbi manje od 100
bones
2011-10-30T15:24:27Z
sholym wrote:

Jupidu dobro ti kazu drzi se organizacije tvog turnira...
Mislim da je neozbiljno Mirkov uspeh tako podcenjivati, covek je u prajmu ubijao svakog koga su mu dali, da je jos taj stari ubijao bi i ove uz UFCa.
i onda taj njegov uspeh, i sav napor koji je ulozio da do njega dodje, komentarise covek koji je mislio da ce dovesti UFC u Hrvatsku 😃 smesno zar ne !?

:)36
bones
2011-10-30T15:30:20Z
Slash wrote:

dr jupidu wrote:

Moje je mišljenje da bi Mirko iz 2006. godine porazbijao i Konga i Gonzagu i sve te borce da je bio voljan trenirati kak spada za UFC, a ne u svom podrumu. Mirko ovakav, ni sjena sebe od prije 5-6 godina je namučio praktički svakog boljeg borca u UFC-u, porazbijao koje je trebao i solidno se borio protiv nadolazećih zvijezda. Mir, Schaub, Nelson, Dos Santos - nijedan nije imao laku borbu s Mirkom, a svi valjaju za odlične borce.

Godine čine svoje, ozljede su ga uništile, kriv način treniranja posljednjih godina i to je to. I dalje je jedan od najvećih boraca ikad.

Žao mi je što nije bilo revanša sa Minotaurom, ali što je tu je.

Mislim da je Slash istaknuo najbitnije zasto se mirkov prajm nije nastavio u americi
U americi i drugdje po svijetu se bruse najbolji s najboljima a on sa frendovima u zagrebu koji su recimo ne najbolji ,nije napredovao
Bosanac
2011-10-30T15:33:31Z
bones wrote:

Slash wrote:

dr jupidu wrote:

Moje je mišljenje da bi Mirko iz 2006. godine porazbijao i Konga i Gonzagu i sve te borce da je bio voljan trenirati kak spada za UFC, a ne u svom podrumu. Mirko ovakav, ni sjena sebe od prije 5-6 godina je namučio praktički svakog boljeg borca u UFC-u, porazbijao koje je trebao i solidno se borio protiv nadolazećih zvijezda. Mir, Schaub, Nelson, Dos Santos - nijedan nije imao laku borbu s Mirkom, a svi valjaju za odlične borce.

Godine čine svoje, ozljede su ga uništile, kriv način treniranja posljednjih godina i to je to. I dalje je jedan od najvećih boraca ikad.

Mislim da je Slash istaknuo najbitnije zasto se mirkov prajm nije nastavio u americi
U americi i drugdje po svijetu se bruse najbolji s najboljima a on sa frendovima u zagrebu koji su recimo ne najbolji ,nije napredovao

Dodajte ovom svemu prelazak iz RINGA U KAVEZ.. i sam Mirko je rekao da se nije prilagodio kavezu niti ce ikad...
bones
2011-10-30T15:40:31Z
Bosanac wrote:

bones wrote:

Slash wrote:

dr jupidu wrote:

Dodajte ovom svemu prelazak iz RINGA U KAVEZ.. i sam Mirko je rekao da se nije prilagodio kavezu niti ce ikad...

Puno ljudi je to uvijek napominjalo to kao prepreku,al nisu njega nikad grepleri jeb... uz kavez pa da nije znao sta bi
Ne cini mi se to bas opravdano
zarajan
2011-10-30T15:41:00Z
Sta nije u svom primu mlatio ufc-eve prvake ko od sale,dvaput se borio za pojas prvaka pride i jednom osvojio g.p.Bio je medu tri najbolja teskasa godinama i ja mu nebi karijeru ocijenio bas srednjom klasom bez obzira na zadnje 3-4 godine.
I ja isto mislim da ovo nije kraj i da ce se borit jos u Japanu.
karl anal
2011-10-30T15:41:54Z
dr jupidu wrote:

ovo iz njega još govore frustracije koje mu je hamush nabio
UFC CALLING
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Đolo
2011-10-30T15:44:00Z
dr jupidu wrote:

kako volim ovake upise...ja neznam jel jupidu blesav ili je samo stvarno toliko zeljan paznje da ce pisat bilo kakve gluposti...s druge strane kako ozbiljno shvatit covjeka koji je do jucer mislio da ce dovest ufc u split i da ce mu neko dat 5000eura za setanje po uzbrdici a boji se reakta :)20
nofrx
2011-10-30T15:44:21Z
Naravno da nije više među najboljima.
Ali nije pošteno oduzimat mu ono šta je bio.
KW CHAMPION
Slash
2011-10-30T15:47:07Z
bones wrote:

Bosanac wrote:

Puno ljudi je to uvijek napominjalo to kao prepreku,al nisu njega nikad grepleri jeb... uz kavez pa da nije znao sta bi
Ne cini mi se to bas opravdano

Vjerojatno se mislilo na drugačiju situaciju za stand-up... Samo, kako onda ne smeta Rampagea, Shoguna, Minotaura itd.
air23
2011-10-30T15:57:28Z
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

Ovaj topic treba zaključati.

Obezvrijedjivanje, osporavanje i omalovažavanje velikog CroCopa, upitnost njegovih kvaliteta tokom i na kraju jedne velike karijere i to od koga ? UFC skauta iz Splita... :)20

Iz poštovanja prema CroCopu... pioniru MMA u HR...

:)36
bruce lee
2011-10-30T15:58:40Z
1998-2005 mirko je bio najbolji K1 i najbolji mma borac na svjetu a pojaseve nije uzeo samo zbog lošeg vođenja karijere
mirko nikad nije birao protivnike, organizacije, sportove...
tko je najviše plaćao taj je imao mirka, nažalost nije imao pravog menadžera da mu kaže da se ne tuče svaka 2 mjeseca i da malo odmori
po meni najveći mu je plus što je sa svima ulazio u ring/kavez i stalno tražio najbolje moguće protivnike

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
Logicus
2011-10-30T16:14:06Z
Ma šta reć na ovo.. Definitivno je jedan od najboljih boraca ikad, i bio i je.

Žalosno je pomalo što mu je karijera pri kraju (neznamo jel još završila, osobno mislim da nije) krenula negativnim smjerom.. Istina je da je stariji, sporiji, manje eksplozivan.... nego kad je bio u primeu u vrijeme Pridea, ali ali ali.. Kako se taj čovjek nosi s top klasom MMA boraca u UFC-u sve do treće runde, i to iza polovice treće runde. To mi nije jasno.. Di radi te greške koje radi!
Recimo, Miru naleti na koljeno, Schaub ga skine nezna ni on kako, Nelsona ide rušit na što mu ovi odgovori gnp-om. Mislim, ne kužim kako izdrži do treće runde, kako mu se to ranije ne desi.. Uvik krene koliko-dobro (možda s malo više kalkulacija nego bi trebalo) u meč da me to svaki put da kažem ''zadivi''.

Nije mi jasno radi čega se javljaju te greške? Trening, psiha, fizika? Bogami, jasno mi nije. Jasno mi je samo da nije ima baš sreće u zadnja tri nastupa u UFC-u i da je sve to moglo bolje završit, al šta je tu je.

Uglavnom, hvala Mu velika za sve šta je napravia za sport i šta je da nama Hrvatima. Uvik će mi bit u srcu ko No.1, a on to i zaslužuje! Šta je bilo, di je puklo, nije ni bitno, tako je kako je.. Želim njemu i obitelji svu sreću ovog svijeta.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-10-30T16:16:05Z
Slash wrote:

Potpis od riječi do riječi!
thelovacluka
2011-10-30T16:20:29Z
ljudi koji ne shvaćaju da to više nije isti čovjek u mentalnom smislu koji se borio prije 6 gogfina u PRIDE nemaju dobro oko za pokrete u sportu, ne shvaćaju mentalitet sportaša i Mirkov sportski i osobni put.

inače, čuo sam prije nego sam došao na ovaj forum da su tu wannabe face koji postaju non stop i misle da znaju puno o mma samo zato jer ga gledaju i prate sherdog čak i da se uključuju u hrv. MMA scenu.

sad shvaćam o čemu mi je čovjek pričao.

MMA je sport mladića koji udaraju KROZ glavu a ne u glavu a što se sve krije iza te rečenice , uopće nemam volje objašnjavati..

al zaista, koji čovjek ne vidi razliku između Mirka iz 2003-4 i 2010-11 NEMA POJMA o čemu priča
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091