jedino sto me razveselilo u vezi ove borbe je to sto glupani iz supersporta jos uvijek nisu maknuli ovaj par iz ponude...200 kn na Starksa se cini kao sigurna oklada...hahhahahaha :)20
jedino sto me razveselilo u vezi ove borbe je to sto glupani iz supersporta jos uvijek nisu maknuli ovaj par iz ponude...200 kn na Starksa se cini kao sigurna oklada...hahhahahaha :)20 nemozes virovati da je jos u ponudi cili undercard ,a ja neman para na racunu za uplatiti :)5
jedino sto me razveselilo u vezi ove borbe je to sto glupani iz supersporta jos uvijek nisu maknuli ovaj par iz ponude...200 kn na Starksa se cini kao sigurna oklada...hahhahahaha :)20 nemozes virovati da je jos u ponudi cili undercard ,a ja neman para na racunu za uplatiti :)5 ja imam jos 100 kn...pricekati cu da zavrsi jos koja borba pa onda sloziti DOBITAN listic :D
:)18 :)18 crnac se zadere usred runde,primitivac :)20
jedino sto me razveselilo u vezi ove borbe je to sto glupani iz supersporta jos uvijek nisu maknuli ovaj par iz ponude...200 kn na Starksa se cini kao sigurna oklada...hahhahahaha :)20 nemozes virovati da je jos u ponudi cili undercard ,a ja neman para na racunu za uplatiti :)5 ja imam jos 100 kn...pricekati cu da zavrsi jos koja borba pa onda sloziti DOBITAN listic :Dmislim da nećeš moć. sad kao stoje u ponudi al kad budeš išao online uplatit pisat će ti da je počelo
Jedino mi nije jasno kak je prazna dvorana?? pa da platim ticket gledao bi i čišćenje dvorane....:)10 :)11
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close