pošto su me neki spomenuli evo i da se ja javim, inače svaki dan lurkam ali mi se neda puno pisati (osim pizdarija :)20 )...
@Re(a)ktum - nisam iz Kneginca i "ne spašavam" HSSB, na natjecanje je došlo preko 40 natjecatelja iz 10-ak klubova, bilo je nekoliko klubova koji nisu bili prošlih godina, a neki koji su bili ranije ove godine nisu, tako da izostanak Crowsa nije ništa spektakularno
tvoje provokacije sa "dječice" i očajnice s iskrice koje zoveš "komadi" nikog ne zanimaju pa odhebi
što se tiće reaktovih komada, jednom je stavio sliku svog tadašnjeg "komada" na koju mi je bio najbolji kosketov komentar da bi se najradije potukao s njom :)20 sirota žena, valjda je pobjegla glavom bez obzira čim je bolje upoznala reakta
inače, ja sam se priključio u doba nokauta kada sam umro od smijeha na postove tihacha, kasnije je došao studirati u vž pa smo se upoznali i trenirali smo skupa, sad se oženio, dobio je dijete i nema ga na forumu - pička :)2
slash je iz mog kraja, pa smo se našli u hk varteks gdje je on trenirao, počeli smo graplati nekih mjesec - dva, a nakon 3 - 4 mjeseca sam otišao na legendarni "ZG open" kao natjecatelj, naravno nisam imao blage veze i borbe su bile živa sramota :)18
u to vrijeme je bilo puno graplinga, mma turnira i forumaških kava pa sam upoznao svu mučku đubrad Andjeo, Stipe, hamush, Bero, Klara, bbbmarc, Cpl Hicks, Papa Muerte, TurboToni i naravno moju miljenicu Zoli/Kiddo/Soraya (jedno te isto zlo :)20 ), ubrzo sam promjenio job i doselio u zg, pa smo se konstantno družili, trenirali kod Klare/Referee u UFK Trešnjevka, išli smo na evente, farbali kavez :)1 , kod hamusha smo gledali ufc-e u 4 ujutro
...sa nokauta sam otišao na uf forum jer je hr dio na nokautu umro, nakon što su počele pizdarije na uf forumu nazvao sam vlasnika PFS-a i žicao da napravi forum, a on mi je rekao da Stipe već radi na tome :)36 the rest is history
još da odgovorim na pitanje zašto nitko ne voli re(a)ktuma - zato jer je previše konfliktan bez povoda i razloga, te se na svako neslaganje zakrvio do besvjesti sa gotovo svim starim forumašima, izvrijeđao ih i ocrnjivao, a sa tim istim ljudima sam se družio svakodnevno i mogu reči da su odlični ljudi svaki pojedinačno, te su bili jebena ekipa koja mi puno fali :)16 :)16 :)16 :)16
Edited by user
2011-10-31T22:13:29Z
|
Reason: Not specified