dr jupidu
2011-10-31T00:32:38Z
Joeseph Jones wrote:

Zanimljive teme, jedan od boljih topica u novije vrijeme.
Nego Jupidu vidim po hamushovoj priči da si bio i u Mostaru, i kakve Mostarke ispadoše?

bezveze,sex utroje... Ak njih 2 su smotane.... Lose lose...
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-10-31T07:27:59Z
Gigi wrote:

fist wrote:

A tvoje slanje meni brda cd-a s borbama s Tajlanda? Još uvijek sam dužan klopu za to!

Kak to smijesno zvuci u vrijeme wirelessa i jutuba...srest cemo se i na toj klopi :)20

:)36 :)36
Marc88
2011-10-31T17:29:17Z
ispricavam se sto prekidam razgovor o tpme tko je veci pastuh :)20 ali posto se ovdje pocelo raspravljat o forumima zanima me koji su najaktivnij forumi u HR. Pratim MMA vec dugo ali tak sam od nedavno poceo surfat po forumima, znam za ovaj,UF forum,Nokaut forum i MMA forum hr., ovaj mi se cini bolji nego svi skupa(uglavnom jer se slazem s vecinom forumasa ovdje, pregledao sam ove starije postove i s vecinom sam istomisljenik) pa se zahvaljujem administratorima ili kome vec na odrazavanju ovog foruma!
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-10-31T18:30:38Z
Ima ih još nebi nabrajao
ali moram pohvaliti našeg forumaša Phenoma i njegovu ekipu
kako lijepo na jednom forumu daju sav potreban info i više o borilačkoj sceni u nas i vani.
Svaka čast i samo tako nastavite.

btw

Marc88 drago nam je da uživaš i da se zabavljaš na PFS , samo tako.
Pozdrav

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
akvic
2011-10-31T22:07:25Z
pošto su me neki spomenuli evo i da se ja javim, inače svaki dan lurkam ali mi se neda puno pisati (osim pizdarija :)20 )...

@Re(a)ktum - nisam iz Kneginca i "ne spašavam" HSSB, na natjecanje je došlo preko 40 natjecatelja iz 10-ak klubova, bilo je nekoliko klubova koji nisu bili prošlih godina, a neki koji su bili ranije ove godine nisu, tako da izostanak Crowsa nije ništa spektakularno
tvoje provokacije sa "dječice" i očajnice s iskrice koje zoveš "komadi" nikog ne zanimaju pa odhebi

što se tiće reaktovih komada, jednom je stavio sliku svog tadašnjeg "komada" na koju mi je bio najbolji kosketov komentar da bi se najradije potukao s njom :)20 sirota žena, valjda je pobjegla glavom bez obzira čim je bolje upoznala reakta

inače, ja sam se priključio u doba nokauta kada sam umro od smijeha na postove tihacha, kasnije je došao studirati u vž pa smo se upoznali i trenirali smo skupa, sad se oženio, dobio je dijete i nema ga na forumu - pička :)2

slash je iz mog kraja, pa smo se našli u hk varteks gdje je on trenirao, počeli smo graplati nekih mjesec - dva, a nakon 3 - 4 mjeseca sam otišao na legendarni "ZG open" kao natjecatelj, naravno nisam imao blage veze i borbe su bile živa sramota :)18

u to vrijeme je bilo puno graplinga, mma turnira i forumaških kava pa sam upoznao svu mučku đubrad Andjeo, Stipe, hamush, Bero, Klara, bbbmarc, Cpl Hicks, Papa Muerte, TurboToni i naravno moju miljenicu Zoli/Kiddo/Soraya (jedno te isto zlo :)20 ), ubrzo sam promjenio job i doselio u zg, pa smo se konstantno družili, trenirali kod Klare/Referee u UFK Trešnjevka, išli smo na evente, farbali kavez :)1 , kod hamusha smo gledali ufc-e u 4 ujutro

...sa nokauta sam otišao na uf forum jer je hr dio na nokautu umro, nakon što su počele pizdarije na uf forumu nazvao sam vlasnika PFS-a i žicao da napravi forum, a on mi je rekao da Stipe već radi na tome :)36 the rest is history

još da odgovorim na pitanje zašto nitko ne voli re(a)ktuma - zato jer je previše konfliktan bez povoda i razloga, te se na svako neslaganje zakrvio do besvjesti sa gotovo svim starim forumašima, izvrijeđao ih i ocrnjivao, a sa tim istim ljudima sam se družio svakodnevno i mogu reči da su odlični ljudi svaki pojedinačno, te su bili jebena ekipa koja mi puno fali :)16 :)16 :)16 :)16
neno
2011-11-01T09:02:26Z
hamush, suza mi krenula na oko kad si me prisjetio starih dana.
zaboravio si na ajronlajf i razno razne bolesti mozga koje je taj forum iznjedrio i pretvarao fine momke u totalne manijake i perverznjake, iznjedrivao ono najgore u njima. taj forum ce meni ostati legendaran.
hamush
2011-11-01T14:16:51Z
neno stoko, ironlife nisam spomenuo jer vecina ekipe odavle nezna za njega, osim stipeta i jupidua, odnosno "-orao-" i "SOKMOK". tako da sam IL Bros izostavio jer ne bi puno znacilo ekipi.
no istina je, IL je imao svoju for croatians ekipu i to su bile neke najbolesnije rasprave ikada. o jedenju vlastitih govana, o jupiduovim avanturama, koje su za klasu bolje od tudjih, cak potkrijepljene slikama i ponekim videom koji bas nije neki drk materijal no dobro...

najbolja prica mi je kada je jupi sa nekim frendom isao karati neke slovenke... i dosli tamo, a jedna od njih ono 120kg 🙂.
pa je bilo, ono cuj sorry imam neki sastanak, moram ic. cak i jupidu ima standarde.

nikako se nesmije zaboraviti na scumevila iliti Olde Scum ovdje. to je pervertit kojeg se moze naci u Karlovcu na svakom eventu.
Acidofil
2011-11-02T23:55:47Z
hamush wrote:

neno stoko, ironlife nisam spomenuo jer vecina ekipe odavle nezna za njega, osim stipeta i jupidua, odnosno "-orao-" i "SOKMOK". tako da sam IL Bros izostavio jer ne bi puno znacilo ekipi.
no istina je, IL je imao svoju for croatians ekipu i to su bile neke najbolesnije rasprave ikada. o jedenju vlastitih govana, o jupiduovim avanturama, koje su za klasu bolje od tudjih, cak potkrijepljene slikama i ponekim videom koji bas nije neki drk materijal no dobro...

najbolja prica mi je kada je jupi sa nekim frendom isao karati neke slovenke... i dosli tamo, a jedna od njih ono 120kg 🙂.
pa je bilo, ono cuj sorry imam neki sastanak, moram ic. cak i jupidu ima standarde.

nikako se nesmije zaboraviti na scumevila iliti Olde Scum ovdje. to je pervertit kojeg se moze naci u Karlovcu na svakom eventu.

Jao, ja sam tek kasnije imao čast prisustvovati Scumovim postovima na Nokautu, bili su relativno rijetki, ali nakon svakog bi umirao od smijeha ostatak večeri :)20
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Acidofil
2011-11-02T23:56:51Z
akvic wrote:

u to vrijeme je bilo puno graplinga, mma turnira i forumaških kava pa sam upoznao svu mučku đubrad Andjeo, Stipe, hamush, Bero, Klara, bbbmarc, Cpl Hicks, Papa Muerte, TurboToni i naravno moju miljenicu Zoli/Kiddo/Soraya (jedno te isto zlo :)20 ), ubrzo sam promjenio job i doselio u zg, pa smo se konstantno družili, trenirali kod Klare/Referee u UFK Trešnjevka, išli smo na evente, farbali kavez :)1 , kod hamusha smo gledali ufc-e u 4 ujutro

A mene nisi upoznao, pizdunu zagorski... :)20
Reaktivac wrote:

Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Acidofil
2011-11-03T00:33:33Z
Bumpy_Knuckles wrote:

U vrijeme nokauta, bili samo prava underground scena.Napaljeni a svega na na kasikicu:)1 Meni je hamush, jebo ga Joca Amsterdam, narezivao cd koje je potom slao za dubrovnik, na adresu rodjaka moje komisnice koje bi ovi kada bi dolazili u cg donosili sa sobom. Moje srece kada bi cuo da su dosli:)18 Zaboravili ste da je Nokaut imao i veliko okupljanje forumasa u Biogradu. Ja sam gledao video materijal od Hal-a, ima scena gdje se Jupidu upoznaje sa Fortunalom i to na engleskom:)18 Jednom je Jupi postao sliku golog međunozja neke djevojke sa svojim imenom napisanim na papiru ispod.Naravno odmah je tema obrisana:)18 Nedostaju mi forumasi atomi50, Sonic Boom, lt. Kilgore i Croatoloco, mislim da vise nijesu aktivni.

Ono u Biogradu je bilo zbilja lijepo druženje, tad sam prvi put imao čast upoznati jupidua...:)36 Kao što je hamuš spomenuo, njegov engleski je bio ko Boratov, a opet je pisao samo na engleskom dijelu... Kad smo ga pitali "Jupidu, sine, zašto ne pišeš na HR dijelu foruma?", legenda je odgovorila sa "Oli ima i toga?" :)20 Jupi car par mjeseci nije imao pojma da postoji hrvatski dio nokauta, a trebalo je samo skrolnuti mišem par redaka ispod :)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

doogong
2011-11-12T16:45:01Z
Kako su pičke mene zaboravili 😃
Users browsing this topic