Sad kada sam procitao ove 4 strane kao da je bilo jucer...
Iako sam čitao Sherdog u to vrijeme nisam postao. Manje vise bio sam član svih tih foruma, redovito čitam ali i ne volim baš sudjelovati u raspravama.Hamush, zaboravio si 1 stvar - USENET. Ne znam za vas, ali ja sam vječito visio na hr.rec.sport.borilacke-vjestine.binaries i čekao bilo što kao ozeblo sunce 🙂. I dan danas imam lijepu kolekciju, manje više sve evente iz K-1, Pride, UFC, pa raznih its Showtime, Muay Thai videa i sl. Jedno vrijeme sam kupovao DVDe od nekog lika, slao mi je postom. Cesto je boravio na hr.rec.sport.borilacke vjestine. Iako je bio bezobrazno skup i kostao me vise od 1000 kn, no kao hardcore fana nije mi bilo zao, ovim putem ga pozdravljam. Inace lik je bio iz Splita, a studirao je u Zagrebu. Nick mu je bio "hrvo", i smrdi mi na jupidua ! ! ! ! Ako jesi to bio ti, JAAAVIIII SEEE!!!!
Inače, ne Nokautu je bila jako lijepa ekipa, sjećam kada su se dogovarali ispraćaji Mirka na aerodromu (sjećam se da sam dolazio iz Osijeka zbog toga), dogovora seminara kada je prvi puta dosao Jacare (Calvacante) u hrv, pa početaka Black Dragon teama, euforije za bjj i dr.
Ne znam da li je itko od vas posjecivao k-1fans.com/forum. Meni ostao u lijepom sjecanju, te jos uvijek rado svratim, pa eto toplo preporucam svima. Inače, dosta boraca ima na tom forumu, većinom iz K-1 (tamo sam se skompao sa P. Aertsom, J.W.Parrom, M. Schavellom i dr). Forum je imao jako dobar video thread, a ima ga i danas. Moj nick je na svakom forumu isti- djoli ili djoli8. Iako rijetko postam, nadam se da se nikom nisam zamjerio. Volio bih vas većinu upoznati, sa nekima odraditi i trening...
Sve u svemu, jako ste mi draga ekipa!