maro-du
2011-10-29T20:07:55Z
reakt, bez ljutnje, al nadi mi gdje te je iko pito jesi li ikoga zbario i jesi li iciji broj uzeo???
koga opce boli k. za to?? prestani se vise blamirat s tim "komadima"...
hamush
2011-10-29T20:14:02Z
moja bivsa i ja smo valjda uslikani negdje vani, i to je izaslo na kapaljka.hr....

nakon toga su neki komentirali da licim na luku modrica... gadovi pokvareni.
Reaktivac
2011-10-29T20:18:56Z
hamush wrote:

moja bivsa i ja smo valjda uslikani negdje vani, i to je izaslo na kapaljka.hr....

nakon toga su neki komentirali da licim na luku modrica... gadovi pokvareni.

Hebiga, meni si više ličio na ovako nešto:

Kasnije si se ošišao i postao nakaza. 🙂
Slash
2011-10-29T20:22:02Z
Reaktivac wrote:

bero wrote:

Frende, daj se malo uključi, ovaj link je išao Hamusha, zašto sve okrećeš na sebe?

Pa naravno da ću je okrenuti na sebe...

Trojac se plaća... :)

Mani se pive druže bero.

Nego, meni je epic bio trenutak kada je atomi50 izazivao hogya... Ili recimo kada je andjeo prvi puta pokazala noge na slici pa recimo kada je acidofil izvadio svoj prvi zub, kada je hamushova bivša cura završila na portalu index nightlife, kapaljka ili tako nešto...

Ooopss... ne smijem više...

e jesi dosadan ko proljev, pa daj odjebi više sa svojim provociranjima. ako nisi u stanju normalno pisati, nemoj. ovdje pričamo o zanimljivim temama, tebe ignoriramo jer nam nisi zanimljiv i onda se svako malo vraćaš sa nekim glupostima i stvarima koje su totalno bezveze.

ako ti se provocira odi na uf forum i kuri frku, a nas pusti da pričamo o prošlim vremenima i da novim korisnicima napišemo kako je to prije bilo i kako je sve krenulo.

ne moraš svaki zanimljiv topic kontaminirati svojim glupostima.

hvala.
Reaktivac
2011-10-29T20:29:26Z
Slash wrote:

e jesi dosadan ko proljev, pa daj odjebi više sa svojim provociranjima. ako nisi u stanju normalno pisati, nemoj. ovdje pričamo o zanimljivim temama, tebe ignoriramo jer nam nisi zanimljiv i onda se svako malo vraćaš sa nekim glupostima i stvarima koje su totalno bezveze.

ako ti se provocira odi na uf forum i kuri frku, a nas pusti da pričamo o prošlim vremenima i da novim korisnicima napišemo kako je to prije bilo i kako je sve krenulo.

ne moraš svaki zanimljiv topic kontaminirati svojim glupostima.

hvala.

Izmjeri tlak... udahni - izdahni... :)

Legendarna zgoda je bila kada je Ban provalio kako dovodi Kharitonova u klub na trening... eto i toga se sjetih... Poslje se vadio na nekog frenda koji je trebao doći na trening s Khar., ali jbg... ostade priča... :)

bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-29T20:31:46Z
A nagradna igra s Nokauta, tko smisli ime za njihovu seriju MMA evenata?
Ne sjećam se više tko je pobijedio s Ultimate Nokaut nazivom, ali navodno nagradu nije vidio. :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2011-10-29T20:33:16Z
bero wrote:

A nagradna igra s Nokauta, tko smisli ime za njihovu seriju MMA evenata?
Ne sjećam se više tko je pobijedio s Ultimate Nokaut nazivom, ali navodno nagradu nije vidio. :)20

:)18 :)18
hamush
2011-10-29T20:36:12Z
to je bio moj frend Igor.
On je bio pod nickom Kro Cop.

nagraru je vidio nikada 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-29T20:41:44Z
hamush wrote:

nagraru je vidio nikada :)

Niš čudno, ipak je Klara morao na istim eventima plaćat kartu. Što ne bi bio problem da nije na njima SUDIO. :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Slash
2011-10-29T20:42:41Z
bero wrote:

hamush wrote:

Niš čudno, ipak je Klara morao na istim eventima plaćat kartu. Što ne bi bio problem da nije na njima SUDIO. :)18

hahahaha, na to smo skroz zaboravili.. valjda jedini event ikad na kojem je sudac prvo platio kartu da bi upao :)18
bbbmarc
2011-10-29T20:44:59Z
hamush wrote:

trebao je dobit vip karte i majice neke, a vidio ih je nikad :)20
hamush
2011-10-29T20:58:48Z
to je najmanja pizdarija vezana uz tu organizaciju 🙂
Bumpy_Knuckles
2011-10-29T21:26:28Z
U vrijeme nokauta, bili samo prava underground scena.Napaljeni a svega na na kasikicu:)1 Meni je hamush, jebo ga Joca Amsterdam, narezivao cd koje je potom slao za dubrovnik, na adresu rodjaka moje komisnice koje bi ovi kada bi dolazili u cg donosili sa sobom. Moje srece kada bi cuo da su dosli:)18 Zaboravili ste da je Nokaut imao i veliko okupljanje forumasa u Biogradu. Ja sam gledao video materijal od Hal-a, ima scena gdje se Jupidu upoznaje sa Fortunalom i to na engleskom:)18 Jednom je Jupi postao sliku golog međunozja neke djevojke sa svojim imenom napisanim na papiru ispod.Naravno odmah je tema obrisana:)18 Nedostaju mi forumasi atomi50, Sonic Boom, lt. Kilgore i Croatoloco, mislim da vise nijesu aktivni.
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
Joeseph Jones
2011-10-29T22:08:00Z
Zanimljive teme, jedan od boljih topica u novije vrijeme.
Nego Jupidu vidim po hamushovoj priči da si bio i u Mostaru, i kakve Mostarke ispadoše?
djoli8
2011-10-30T00:01:16Z
Sad kada sam procitao ove 4 strane kao da je bilo jucer...
Iako sam čitao Sherdog u to vrijeme nisam postao. Manje vise bio sam član svih tih foruma, redovito čitam ali i ne volim baš sudjelovati u raspravama.Hamush, zaboravio si 1 stvar - USENET. Ne znam za vas, ali ja sam vječito visio na hr.rec.sport.borilacke-vjestine.binaries i čekao bilo što kao ozeblo sunce 🙂. I dan danas imam lijepu kolekciju, manje više sve evente iz K-1, Pride, UFC, pa raznih its Showtime, Muay Thai videa i sl. Jedno vrijeme sam kupovao DVDe od nekog lika, slao mi je postom. Cesto je boravio na hr.rec.sport.borilacke vjestine. Iako je bio bezobrazno skup i kostao me vise od 1000 kn, no kao hardcore fana nije mi bilo zao, ovim putem ga pozdravljam. Inace lik je bio iz Splita, a studirao je u Zagrebu. Nick mu je bio "hrvo", i smrdi mi na jupidua ! ! ! ! Ako jesi to bio ti, JAAAVIIII SEEE!!!!
Inače, ne Nokautu je bila jako lijepa ekipa, sjećam kada su se dogovarali ispraćaji Mirka na aerodromu (sjećam se da sam dolazio iz Osijeka zbog toga), dogovora seminara kada je prvi puta dosao Jacare (Calvacante) u hrv, pa početaka Black Dragon teama, euforije za bjj i dr.
Ne znam da li je itko od vas posjecivao k-1fans.com/forum. Meni ostao u lijepom sjecanju, te jos uvijek rado svratim, pa eto toplo preporucam svima. Inače, dosta boraca ima na tom forumu, većinom iz K-1 (tamo sam se skompao sa P. Aertsom, J.W.Parrom, M. Schavellom i dr). Forum je imao jako dobar video thread, a ima ga i danas. Moj nick je na svakom forumu isti- djoli ili djoli8. Iako rijetko postam, nadam se da se nikom nisam zamjerio. Volio bih vas većinu upoznati, sa nekima odraditi i trening...
Sve u svemu, jako ste mi draga ekipa!
Gigi
2011-10-30T01:29:19Z
A werdum i runner sa UF foruma?:)20 :)20 :)20 :)20 :)20
Reaktivac
2011-10-30T01:38:35Z
Gigi wrote:

Vinkovački dynamic duo... :)36

Werdum je baš faca; jedna od boljih je kada je najavio da bi mogao postati PRIDE/UFC prvak i nakon toga zaprositi ruku banove kćeri... tako nekako bijaše... :)37
dr jupidu
2011-10-30T01:54:41Z
:meni je bilo najljepse kad sam pobijedio 2 forumasa na 50 m slobodno plivanje i dokazao da sam super class. I kad se borio mirko vs vanderlei 1....uf...
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-10-30T03:01:18Z
Gigi wrote:

A tvoje slanje meni brda cd-a s borbama s Tajlanda? Još uvijek sam dužan klopu za to!
Gigi
2011-10-30T20:48:20Z
fist wrote:

A tvoje slanje meni brda cd-a s borbama s Tajlanda? Još uvijek sam dužan klopu za to!

Kak to smijesno zvuci u vrijeme wirelessa i jutuba...srest cemo se i na toj klopi :)20