wildboy
2011-11-06T14:34:51Z
ajde vise taj video.
Soraya
2011-11-07T00:57:42Z
Ajde nemojte biti tolko nestrpljivi! Uskoro je gotov video i mislim da će biti zanimljiv 🙂 ...

Što se tiče Pata, draga je i normalna osoba i jako jako komunikativan....
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
TheTribe
2011-11-08T21:22:03Z
ljudi ja mislim da nece biti nista od ovoga...
FaceDesigner
2011-11-08T22:42:12Z
Soraya wrote:

Ajde nemojte biti tolko nestrpljivi! Uskoro je gotov video i mislim da će biti zanimljiv 🙂 ...

Tnx.Sherlock
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-11-08T22:58:46Z
FaceDesigner wrote:

Soraya wrote:

Tnx.Sherlock

Soraya je djevojka koja ga je intervjuirala u Klinču. Sherlock.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
FaceDesigner
2011-11-08T23:04:41Z
bero wrote:

FaceDesigner wrote:

Soraya wrote:

Tnx.Sherlock

Znam i opet mi nije rekla ništa šta ni sam nisam znao iz njegovih prijašnjih intervjuova,skečeva i karijere. Sherlock
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Soraya
2011-11-08T23:34:54Z
FaceDesigner wrote:

bero wrote:

FaceDesigner wrote:

Soraya wrote:

Tnx.Sherlock

Znam i opet mi nije rekla ništa šta ni sam nisam znao iz njegovih prijašnjih intervjuova,skečeva i karijere. Sherlock

Ne znam šta bi ti da ti ja kažem, sve ćeš vidjeti u intervjuu, nadam se i ponešto od onog što te zanima... Ja nisam tebi, niti ikome drugome pokušala bilo što reći u vezi nečeg toliko bitnog vezano uz Pata, nego sam samo konstatirala da je bio stvarno normalan i ok, znači moj osobni dojam njega, isto kao što svi vi pišete o drugim borcima itd....:)27
Baby, Baby somebody’s gonna cry tonight, but it won’t be my tears tonight!..... So whatcha think about that?! :))))))
Ivan CRO Cop
2011-11-08T23:52:57Z
Soraya wrote:

FaceDesigner wrote:

bero wrote:

FaceDesigner wrote:

Soraya wrote:

Tnx.Sherlock

Ne znam šta bi ti da ti ja kažem, sve ćeš vidjeti u intervjuu, nadam se i ponešto od onog što te zanima... Ja nisam tebi, niti ikome drugome pokušala bilo što reći u vezi nečeg toliko bitnog vezano uz Pata, nego sam samo konstatirala da je bio stvarno normalan i ok, znači moj osobni dojam njega, isto kao što svi vi pišete o drugim borcima itd....:)27

zdravo je trčati u parku
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
evander
2011-11-09T00:03:36Z
Pretpostavljam da Pat Barry govori o svemu i svačemu, ali ovo izdanje "U klinču" moralo se pojaviti online dok je momak bio u Zagrebu, dok je cijela priča oko njegovih sparinga s Mirkom još bila vruća. Nije baš profesionalno servirati konzumentima intervju 15 dana nakon što je glavni akter zauvijek otišao iz Hrvatske i već zaboravio gdje je bio.
Renzo
2011-11-09T00:56:38Z
Složio bi se s dečkima, trebalo je to već objavit. Vjerujem da ste se potrudili napraviti dobar video, ali i kao takav mogao je biti gotov za par dana. Po struci sam video editor i pravilo je da se vijesti serviraju dok su vruće. Izgubili ste momentum 😉
travarica
2011-11-11T12:47:10Z
"u klinču s pat barryem" polako postaje urban legend :)20
Matek
  • Matek
  • Advanced Member Topic Starter
2011-11-11T12:55:50Z
evo ja vam obećajem da klinč izlazi danas ili najkasnije sutra
TheTribe
2011-11-13T01:14:03Z
Lazovi nije vas stid !!!

:)14 :)14 :)14 :)14 :)14

obećanje ludom radovanje
mogoth
2011-11-13T04:01:31Z
prestanite lagati ovaj napaceni narod!!!
saulo
2011-11-13T10:27:38Z
mogoth wrote:

:)1 :)1 :)1
Chairman
2011-11-13T11:02:12Z
mogoth wrote:

:)27
The Miner
2011-11-13T11:09:06Z
ono je bio barryev dvojnik.
thelovacluka
2011-11-13T11:23:20Z
kakvo je ovo navlačenje ispalo katastrofa. već smo svi i borbu zaboravili Mirkovu, i već su mnoge druge bile. interes je valjda na 5 % pao od onog kakav je mogao biti da se video pustio na dan borbe. Koliko bi ljudi onda pogledalo i kakva bi promidžba bila...
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
I-Mike
2011-11-13T11:33:26Z
Ne morate vi brzo objavit ovaj video samo ak možete ove godine bilo bi čisto onako ok od vas.

Ak ne znate kako se obrađuje video pošaljite ga meni na mail ili u pm, i ja vam ga vratim za pola sata i vi imate svoju epizodu.

Ko da trebate obradit ne znam šta, nego samo 10 min je... intervjua, sramota
travarica
2011-11-13T11:47:10Z
I-Mike wrote:

Ne morate vi brzo objavit ovaj video samo ak možete ove godine bilo bi čisto onako ok od vas.

Ak ne znate kako se obrađuje video pošaljite ga meni na mail ili u pm, i ja vam ga vratim za pola sata i vi imate svoju epizodu.

Ko da trebate obradit ne znam šta, nego samo 10 min je... intervjua, sramota

:)18