Cain
  • Cain
  • Advanced Member Topic Starter
2011-10-15T08:54:37Z
Date: Oct 15, 2011
Venue: Boardwalk Hall
UserPostedImage

Broadcast: MTV2 and Spike.com

MAIN CARD (MTV2)

Brian Rogers vs. Alexander Shlemenko (middleweight-tourney semifinals)
Bryan Baker vs. Vitor Vianna (middleweight-tourney semifinals)
Champ Zach Makovsky vs. Ryan Roberts (non-title bantamweight fight)
Jacob Kirwan vs. Rene Nazare

PRELIMINARY CARD (Spike.com)

Duane Bastress vs. Daniel Gracie
Karl Amoussou vs. Joey Kirwan
Tim Carpenter vs. Ryan Contaldi
Andria Caplan vs. Adrienne Seiber
Brian Kelleher vs. Claudio Ledesma

The weigh-in results:

Brian Rogers (185.5) vs. Alexander Shlemenko (185.5)
Bryan Baker (183) vs. Vitor Vianna (185.2)
Zach Makovsky (135) vs. Ryan Roberts (136.5)
Jacob Kirwan (155) vs. Rene Nazare (156.2)
Duane Bastress (184.5) vs. Daniel Gracie (185.5)
Tim Carpenter (205) vs. Ryan Contaldi (206)
Joey Kirwan (186) vs. Lewis Rumsey (187.2)
Andria Caplan (146) vs. Adrienne Seiber (144)
Brian Kelleher (139.2) vs. Claudio Ledesma (136)
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Sponsor
Black Arrow
2011-10-16T02:54:57Z
Hoce li neko gledati ovo Live ??:)18
TheGoldenboy
2011-10-16T02:57:47Z
Black Arrow wrote:

ne druze :)20
Black Arrow
2011-10-16T03:05:09Z
TheGoldenboy wrote:

Black Arrow wrote:

ne druze :)20

Why jok ?:)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-16T11:14:19Z
http://profightstore.com...lu-%28video%29/8132.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Black Arrow
2011-10-16T14:39:17Z
MAIN CARD je bio jako dobar odlicne borbe:)36 A od PRELIMINARY CARD pogledajte obavezno strasni uppercut od Tim Carpentera.:)18
profighter
2011-10-16T15:07:36Z
sta je ovom Vianni bilo ?? isa je soccer kickom potegnit ovoga na podu, cak ga i okrznuo malo cini mi se ?? niko nije reagirao
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-16T18:27:46Z
profighter wrote:

sta je ovom Vianni bilo ?? isa je soccer kickom potegnit ovoga na podu, cak ga i okrznuo malo cini mi se ?? niko nije reagirao

Fulao je, zato nitko nije reagirao. Ima više sreće nego pameti.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
I-Mike
2011-10-16T18:59:15Z
profighter wrote:

nije ni blizu bio :)22
profighter
2011-10-16T19:23:53Z
I-Mike wrote:

profighter wrote:

u pravu si, nisan ni pogleda usporenu snimku, onako na prvu mi se ucinilo da ga je cak i okrznuo, ali fulao je ceo fudbal
Slash
2011-10-16T23:50:18Z
profighter wrote:

I-Mike wrote:

profighter wrote:

u pravu si, nisan ni pogleda usporenu snimku, onako na prvu mi se ucinilo da ga je cak i okrznuo, ali fulao je ceo fudbal

IMO, nema veze što je fulao, mogao je isto tak i pogoditi (par cm je falilo). Ovakve stvari treba na neki način sankcionirati, da se ne ponove.
I-Mike
2011-10-17T15:22:10Z
Slash wrote:

profighter wrote:

I-Mike wrote:

profighter wrote:

IMO, nema veze što je fulao, mogao je isto tak i pogoditi (par cm je falilo). Ovakve stvari treba na neki način sankcionirati, da se ne ponove.

Nije baš par cm, i ne vidi se jel ga gađao u tijelo ili u glavu, tako da ne znam šta bi tu trebalo sankcionirati, al eto :)24
Slash
2011-10-17T17:52:19Z
I-Mike wrote:

Slash wrote:

profighter wrote:

I-Mike wrote:

profighter wrote:

Nije baš par cm, i ne vidi se jel ga gađao u tijelo ili u glavu, tako da ne znam šta bi tu trebalo sankcionirati, al eto :)24

Očitu namjeru da ga nedopuštenim udarcem napadne i zbog sreće protivnika u tome nije uspio? Ne kazniti direktno tokom borbe, ali poslije borbe malo po džepu i gotovo.
I-Mike
2011-10-17T19:40:48Z
Slash wrote:

I-Mike wrote:

Slash wrote:

profighter wrote:

I-Mike wrote:

profighter wrote:

Očitu namjeru da ga nedopuštenim udarcem napadne i zbog sreće protivnika u tome nije uspio? Ne kazniti direktno tokom borbe, ali poslije borbe malo po džepu i gotovo.

ajmo opet: ne vidi je jel ga gađao u glavu ili tijelo, a komentatori,koji su bili tamo i najbolje vidjeli, su rekli da ga je gađao u tijelo. Prema tome, ne moras traziti senzaciju dje je nema
Slash
2011-10-17T19:50:03Z
I-Mike wrote:

ajmo opet: ne vidi je jel ga gađao u glavu ili tijelo, a komentatori,koji su bili tamo i najbolje vidjeli, su rekli da ga je gađao u tijelo. Prema tome, ne moras traziti senzaciju dje je nema

Ispričavam se.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-10-19T14:33:44Z
Bellator 54 Highlights